Využijte vnitrostátní a mezinárodní dodávkovou dopravu, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Služby, práce: - autodoprava (autojeřáb, přeprava materiálů a buněk), - tesařství (krovy, altány, pergoly), - pokrývačství, - dřevostavby (sruby, zahradní domky).

Autoservis -opravy silničních vozidel -silniční motorová doprava - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tuny včetně

Truhlářství, autodoprava. Vyrábíme na zakázku zařízení pro domácnosti (kuchyně, ložnice, koupelny, dětské a obývací pokoje), kanceláře, obchody, penziony a školy.

Činnost: - přeprava věšených oděvů

Autodoprava. Nabízím autodopravu do 3, 5t po ČR i zahraničí

Zaměřujeme se na: -smluvní přepravu osob z firem a hotelů -přepravu osob formou taxi Brandýs nad Labem -stěhování v okolí Brandýsa nad Labem -mezinárodní přepravu zboží do 3, 5 tuny -naložení nákladu a složeni hydraulickou rukou -odvoz vozu s garancí.

Naše služby: - výkup druhotných surovin - odvoz sutí a odpadu - dovoz štěrku, písku, drtí.

Dodávková autodoprava do 2 tun (6 europalet) v rámci celé EU Půjčovna dodávek do 3, 5 tuny celkové hmotnost(ř.p.skupiny B) Vytěžování v rámci celé EU Prodej a servis vypočetní techniky Daně a účetnictví

Autodoprava Dodávková autodoprava: -do 3, 5t -spolehlivá, flexibilní.

Služby: -autodoprava -vnitrostátní autodoprava -mezinárodní autodoprava -spedice

Doprava, spedice: -silniční motorová doprava nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní -vozidla do i nad 3.5t celkové hmotnost -dodávková vozidla -zásilková služba (doprava zásilek.

Stavební činnost. Rekonstrukce budov. Zemní práce. Doprava.

Přeprava balíků a zásilek: - vnitrostátní - mezinárodní - letecká.

Pořešíme autodopravu, stěhování, kurýrní službu, přepravu osob, od obálek po palety.

Autodoprava, doprava, autoservis, autoopravna.

- mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční doprava s následující dopravní technikou: - plachtové návěsy - skříňové návěsy - izotermické návěsy - přívěsové soupravy - speciální návěsy - dodávkové a malotonážní automobily s ložným prostorem o objemu od 15 m3 až do 120 m3

Velkoobchod, prodej: -noční dámské prádlo -dámské spodní prádlo -kvalitní dámské prádlo -pánské svetry -dánské, italské -dámské plavky -brazilská výroba. Služby: -autodoprava -FORD TRANZIT -po domluvě.

Naše společnost se zabývá obchodní čiností v těchto odvětvích, Individuální dovoz aut, motocyklů a jiné motorové techniky, osobní i dodávková přeprava v rámci Eu po dohodě i mimo členské státy, Stavební činností