Využijte vnitrostátní a mezinárodní dodávkovou dopravu, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava celovozových a částečných zásilek - letecká, námořní doprava - logistika, distribuce.

V KONKURSU! Autodoprava. Nákladní autodoprava, přeprava. Vnitrostátání, tuzemská doprava. Potravinářská cisterna-izotermická.

Taxislužba. Taxi. Vozový park. Naše stanoviště: Železná ulice, u kostela sv. Antonína (výhradní stanoviště Taxi Bohemia) náměstí Dr. E. Beneše, u divadla F. X. Šaldy Fügnerova ulice, u obchodního domu TESCO Doprava. Transportservis: -vnitrostátní a mezinárodní přeprava osob i nákladů do 3, 5 tuny.Tel:608677774.

Autoopravna, autoservis, opravy, servis: - automobily (vozidla, vozy, auta). Silniční nákladní doprava vnitrostátní.

Od spedice přes logistiku až po výrobu a vývoj softwaru - odborné kapacity skupiny M. Ward Group převyšují nabídku běžných spedičních firem. Jednou z největších výhod skupiny je možnost poskytovat zákazníkům navazující služby takříkajíc pod jednou střechou. Naše silné finanční zázemí je zárukou rychlých plateb všem našim partnerům a ...

Doprava a přeprava: - sypké materiály - palivové dřevo

Vnitrostátní a mezinárodní doprava a spedice: - vlastní široká kolona vozidel v celém spektru objemů, tonáže a provedení - široká základna smluvních dopravců - rozsáhlá síť smluvních a spolupracujících dopravních a spedičních společností v Evropě - přehled o pohybu vozidla systémem GPS - schopnost realizace termínovaných dodávek ...

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Dopravní služby: - nákladní doprava - příležitostná osobní doprava.

Služby: - soukromá zdravotní dopravní služba

Autodoprava: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava materiálu a stěhování do 1, 6 t.

Opravy, údržba: - automobily, vozidla, vozy. Práce: - autoklempířské, karosářské - autolakýrnické, autolakovna. Doprava, autodoprava: - nákladní přeprava do 2, 5 t.

Autodoprava: -vnitrostátní i mezinárodní automobilové přepravy zásilek nebo zboží do 3, 5t. -přeprava ADR do 3, 5t.

Mezinárodní přeprava zboží do 3500kg: -Mercedes Sprinter (doprava až 6 osob). Elektromontážní, elektroinstalační práce: -bytové, domovní, průmyslové -Vyhl. 50/78 Sb., § 8 a 10, certifikát ITI, do 1000V, NN*. Výstavnictví: -výstavba veletržních expozic, výstavních stánků po celé Evropě. Montáž: -světelné reklamy (výstrče, billboardy, ...

Práce výškové s montážní plošinou. Dovoz tranzitem–1, 5t Montážní plošina MP-10, 13 a 16. (10-16 metrů) Zámečnické práce, zámečnictví -pouze přes zimu.

Přeprava zboží po celé Evropě, od expresních přeprav 1 palety, až po velkoobjemové přepravy. Sídlo firmy: - Nový Jičín, Palackého 25.

Pronájem rekreačních objektů (chat).

Autodoprava: -osobní, mikrobus -autobusová přeprava osob, -dodávkové autodopravy -taxislužba -transfery na letiště -zajištění vozů na svatbu -přepravy sportovců -výlety, školní výlety -přepravy na firemní akce -pravidelné přepravy pracovníků -přeprava osob na konferencích -přepravy pracovníků na školení -odvoz Vašeho automobilu ...

Autodoprava: -rozvoz a distribuce zboží a manipulace se zbožím či jiným materiálem. -nákladni doprava. -vnitrostátní doprava. -mezinárodní doprava. -přeprava drobných i rozměrných nákladů, drobné zásobování.

Autodoprava, přeprava: - mezinárodní a vnitrostátní kamiónová doprava - nákladní doprava tuzemská - sklápěcími vozy. Nákup, prodej - kovový odpad, šrot. Prodej, rozvoz - pohonné hmoty.

Autodoprava, doprava: -nákladní silniční: -dodávkové automobily -autobusová - zájezdová