Využijte vnitrostátní dodávkovou dopravu po celé České republice, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Služby - mezinárodní a vnitrostátní doprava - nákladní přeprava - kamionová a dodávková autodoprava - autoservis, autoopravna - pneuservis - odtahová služba.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Služby: - expresní přeprava zásilek dodávkovými vozy (vnitrostátní, mezinárodní) - spedice - převoz nebezpečných látek ADR - převoz látek a zboží pod řízenou teplotou

Ekologická likvidace vozidel. Odtahová služba. Autodoprava dodávková - mezinárodní i vnitrostátní. Autobazar. Autoservis, autoopravna.

Autodoprava Tatra, Liaz, sklápěcí soupravy, kontejnerová doprava do 3, 5t nákladu, valníková doprava plachtová, přeprava stavebních strojů, písky štěrky, kamenivo, recyklát, zemina, sutˇ, beton.Zemní práce, kolový bagr.Přeprava zemědělských komodit. Kyjov, Kroměříž, Uherské Hradiště, Staré Město.

Stěhovací a přepravní služby - vnitrostátní a mezinárodní dodávková doprava - stěhování.

Autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní. Služby: -denní a noční expres expresní doručování zásilek. Přeprava: -náhradní díly -strojní součásti. Partner NVS*-European Express System.

MEZINÁRODNÍ DOPRAVA. TNT Innight je specializovaná celoevropská distribuční síť nočního expresu, zaměřená na pravidelné doručování v nočních hodinách. Celoevropská síť partnerů nabízí zákazníkům mezinárodní „door to door“ přepravy. Díky zavedeným standardům nočního doručování (Noční Expres) jsou zásilky zákazníkům k dispozici ...

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Služby: - dodávková autodoprava - stěhování - přeprava osob osobním vozem.

Přeprava potravinářského zboží speciálními chladírenskými nákladními automobily v tuzemsku i zahraničí. Přeprava chlazených i nechlazených potravin izotermickými vozidly Renault v celé řadě ložných ploch a tonáží.

Autodoprava, doprava: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční) přeprava - JUST IN TIME -expresní doprava a zasilatelství po celé Evropě -kurýrní služby, přeprava kusových zásilek -spedice, spediční služby. -přepravy ADR Vozový park: -11 dodávek s tonáží do 3, 5t -3 vůzy pick up.

Činnost: - vnitrostátní dodávková autodoprava

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní nákladní nad 3, 5 tuny.

Expresní přeprava zásilek - do 3, 5t Autodoprava - do 3, 5t Osobní přeprava - přeprava osob - letištní transport - svatební servis - VIP přeprava s bodyguardem.

Doprava: - mezinárodní a vnitrostátní - stěhování Přeprava nákladů dodávkami do 3, 5t Expresní zásilky. Nonstop !!

Služby: - nákladní autodprava do 3, 5 tuny - přeprava osob - půjčovna dodávek - výroba klíčů - broušení rámových a okružních SK pil

Výkup a prodej: - ojeté a havarované automobily - použité náhradní díly. Autopůjčovna. Pronájem dodávek Autodoprava.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava zboží 1kg do 1500Kg - expresní přeprava

Taxislužba, internetový prodej proutěného zboží. Nákladní doprava. Půjčujeme stavební stroje i s obsluhou.

Autodoprava: -mezinárodní kamionová doprava -spedice.

Nabídka nákladní mezinárodní i vnitrostátní autodopravy provozované vozidly do celkové hmotnosti 3, 5t. Prostřednictvím našich smluvních partnerů zajistíme i celokamionové přepravy.

Služby: - mikrobusová doprava - osobní autodoprava - dodávková autodoprava - autopůjčovna.