Využijte zahraniční dodávkovou dopravu po celé Evropě, která zajišťuje logistické služby, spediční služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, rozvoz zboží a expresní silniční dopravu dodávkami.

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou. Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, oleje tel.: 476 100 688 Provozní doba: po-pá 7:00 -19:00, so,ne 7:00 -18:00.

Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, oleje - myčka osobních vozidel - SHOP

Autodílna. Autooprava. Pneuservis. Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní - nákladní.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní - vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční). Kancelář: -Slušovice, Dostihová 616.

Udělám nákup za Vás, dle Vašeho seznamu. GFOOD.CZ - rozvoz potravin, nápojů i alkoholických a dalšího zboží po Brně a okolí: -doručení do tří hodin od objednání nebo druhý den -rozvážka i v noci -doručení do tří 120 Kč -do druhého dne 80 Kč -v případě objednávky s cenou vyšší než 2000 Kč je doprava zdarma. Rozvážka v nočních ...

Služby: -speditérství -celní deklarace -veřejný celní sklad -poskytování bankovních záruk celního dluhu Doprava: -mezinárodní kamionová -přeprava malých kusových zásilek. Provozovna: -Želechovice nad Dřevnicí, farma Ostrava, tel.:577915165.

Autodoprava, nákladní přeprava: - tuzemská, vnitrostátní - mezinárodní. zahraniční.

Nákladní a dodávková autodoprava

Služby: -dopravně mechanizační -práce autojeřábem. Doprava: -nákladní valníková -nákladní sklápěcí -nákladní kontejnerová -dovoz betonové směsi. Pobočka: Kunštát,Nová 462 tel.:516462006,516462007.

Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní - osobní - dodávková - nákladní.

Mezinárodní kamionová doprava: -50 tahačů převážně Volvo a MAN -20 chladících návěsů min.délky 13, 5m -23 plachtových návěsů min.délky 13, 5m -7 mega plachtových návěsů -2 malé soupravy. Sídlo v Praze.

Pneuservis: - osobní, nákladní, moto, zemědělské, obří. Pobočka - Autodoprava: - Uhlířov 32, 74784 Melč - tel.:553791409 - e-mail: autodoprava@prejda.cz.

Zasilatelství, spedice a vytěžování nákladní vozidla, automobily. Silniční motorová nákladní autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní -EU, CH, HR, BG, RO, GB. Dodávky do 7,5t-12t, expresní zásilky.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní tuzemská (vnitrostátní) a mezinárodní (zahraniční) - vozem LIAZ.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní - kamionová: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční). Služby: -spediční, spedice.

Činnost: - mezinárodní a vnitrostátní doprava - přeprava vozů ze zahraničí - osobní doprava - 9 míst - non-stop odtahová služba

Služby: - kurýrní služby, autodoprava do 3, 5t - odtahová služba tel.:774291923 - údržba vozidel.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní do 3, 5 tuny - vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční): -spedice, spediční služby.

Expresní kurýrní služba působící v Olomouci, která se specializuje na expresní přepravu zásilek do velikosti 50x30x20 cm a hmotnosti do 10 kg. Zásilky jsou přepravovány v čase podle vašeho požadavku našimi cyklopřepravci, případně vozidly.

Silniční nákladní doprava SLUŽBY mezinárodní a vnitrostátní doprava v rámci celé EU -expresní přeprava zásilek do 24hod nebo do 48hod (dle destinace) - expresní přeprava celovozových zásilek - mezinárodní přeprava zásilek - sběrná služba v rámci celé Evropy - spediční činnost - stěhování Cílové destinace: Itálie, ...

Zemní práce: -terénní a výkopové práce -řezání asfaltových povrchů -autodoprava a dovoz betonových směsí -obchodní činnost -výroba vysokotlaké hadice.