Využijte zahraniční dodávkovou dopravu po celé Evropě, která zajišťuje logistické služby, spediční služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, rozvoz zboží a expresní silniční dopravu dodávkami.

Autodoprava: - silniční nákladní doprava, kamionová doprava. Spedice. Centrála: - Palkovická 2204, Frýdek-Místek, tel: 558655700.

Silniční nákladní mezinárodní doprava, přeprava námořních kontejnerů, servis nákladních vozidel.

Silniční motorová doprava - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tuny včetně, - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti nad 3, 5 tuny.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní - vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční).

nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Dispečink, kalkulace přepravy Přeprava: -kusové zásilky. přeprava zásilek v systému TEX-SBS nákladní doprava spediční služby tuzemsko zahraničí služby v oboru celní deklarace skladování

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní - vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční).

doprava dodávkovými vozy do 3, 5t s možností přívěsu

Autodoprava: - dodávka do 500 kg - dodávka do 1500 kg - dodávka do 2500 kg - přeprava veškerého materiálu kromě nebezpečného odpadu - možnost dovozu a vývozu z a do zahraničí.

Doprava silniční, nákladní - vnitrostátní

Autodoprava: - nákladní doprava vnitrostátní, mezinárodní (Evropa), kamionová, TIR.

Práce: -topenářské -instalatérské -zámečnické -malířské -natěračské

-Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou /smíšené hospodářství, kde poměr specializace činí méně než 66%/ -Maloobchod se smíšeným zbožím -Provoz restaurací, bufetů apod. -Silniční nákladní doprava

Prodej: -přírodní kamen. Služby: -autodoprava vnitrostátní, mezinárodní přeprava zboží -auto + vlek.

Export,import: - přírodní produkty - produkty zdravé výživy - bio potraviny. Tělová kosmetika URTEKRAM: - 100% rostlinný původ bez konzervačních látek,obsahuje bio suroviny.

Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní.

- nákladní autodoprava - autodoprava - doprava

Prodej: -náhradní díly na traktory a zemědělské stroje -ložiska,gufera,klínové řemeny,manžety, těsnící kroužky,pneumatiky -mazadla a technický benzín -násady,nábytkářské kolíčky,řezivo, stavební dříví. Služby: -opravy zemědělských,motorových i ostatních vozidel a strojů Práce: -zámečnické -klempířské -soustružnické ...

Nákladní autodoprava vnitrostátní i mezinárodní. Spedice.