Lodní přeprava nabízí transport zásilek na kratší i delší vzdálenosti, nejčastěji však mezinárodně. Dokáže přepravit jakýkoliv typ standardní i nadrozměrné zásilky. Pevné, kapalné i plynné látky nejsou tedy pro dopravu říční i námořní žádnou překážkou.

Poskytujeme námořní, kombinované, kontejnerové a speciální přepravy. Možný nájem lodí pro sypké a kusové náklady, RO-RO a reefer lodí. Na objednávku provádíme speciální letecké přepravy letadly AN-124 a IL-76. Přeprava materiálu do všech destinací.

Zastupujeme společnosti nabízející celosvětovou námořní dopravu.

Provozování expresní dokumentové a balíkové a mezinárodní dopravy a přepravy: - letecké - automobilové - námořní.

Vnitrostátní a mezinárodní přeprava: -sběrná služba -skladování, rozdělování a rozvoz zásilek -letecká a námořní přeprava -kompletní celní odbavení -na požádání a speciální a chladící návěsy.

Přeprava, doprava: - silniční - námořní - letecká - železniční Spedice, skladování.

Doprava automobilová nákladní - mezinárodní. Doprava kombinovaná. Doprava speciální. Doprava těžkých a nadměrných nákladů. Doprava železniční. Kontejnerová přeprava. Lodní doprava námořní. Mrazicí vozy - přeprava. Vodní doprava.

Mezinárodní veletržní spedice a mezinárodní kamionová doprava. Přeprava zásilek na zahraniční a tuzemské veletrhy a výstavy, kongresy a sympozia. Služby: -vykládka a dodání zboží až na stánek -zpětná doprava zboží po skončení akce -skladování zboží a prázdných obalů během akce. Doprava: -letecká -námořní -železniční ...

Pobočka. Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava - skladování, logistika - celní služby.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava: -námořní kontejnerová -kusová a letecká přeprava -door to door servis z/do všech světových destinací -mezinárodní a vnitrostátní sběrná služba -skladování -služby Veřejného celního skladu -zastupování v celním řízení -poradenská činnost v oblasti spedice.

Námořní, letecká, pozemní přeprava zboží - kontejnery FCL - pojištění přepravy - investiční celky - konzultace dopravní problematiky.

Pravidelné plavby po Vltavě. Soukromé večírky na lodi. Obědy na lodi.

Námořní NVOCC agentura : - vlastní síť námořní sběrné (LCL) služby s pobočkami v 80 zemích světa - celokontejnerové (FCL) přepravy za výhodné ceny - nadrozměrné a nestandartní přepravy - letecké přepravy - zajištění logistických a celních služeb - doplňkový servis - poradenský servis - řešení na míru

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a spedice. Mezinárodní přepravy kusových a celovozových zásilek po celé Evropě a na Blízký východ.

ZOOM-CARGO s.r.o. je dynamickou společností působící celosvětově na trhu mezinárodních přeprav a logistických služeb. Naší výhodou je osobní přístup v jednání se zákazníky a individuální řešení jak pro jednotlivé zásilky tak pro celé projekty. Bohaté zkušenosti z různých oborů přepravy nám dovolují zákazníkům nabídnout pro jednu zásilku více ...

Doprava, obchod, zasilatelství: - kontejner - kamión - železnice - námořní - lodní - letecká - říční - chladírenská - cisterny. Export, import: - mezinárodní, zahraniční - LKW* - sklad - překlad - přeprava - konvekční - nadrozměrná - sběrna - kusová.

Zajišťujeme pro individuální návštěvníky Prahy, firemní a kongresovou klientelu projížďky na luxusním motorovém člunu v samotném centru Prahy. Služby: - privátní projížďky na luxusním motorovém člunu - kotviště přímo pod Karlovým mostem - pronájem člunu s řidičem pro Vaše akce - celodenní výlety - noční jízdy - vodní taxi - ...

FIREMNÍ PARTY: Zvažujete možnost uspořádat firemní večírek/party – tradičně či netradičně? Ač Vám možnost uspořádání party „na vodě“ může připadat jako netradiční, vězte, že pro mnoho klientů je večírek na lodi již zažitou klasikou. Zorganizujeme pro Vás kompletní akci na klíč pod Vaším dohledem či případně bez Vašeho přičinění a výsledek ...

Restaurační a vyhlídková loď EURÓPÉ: -přístaviště Praha 1, Na Františku -přístaviště Praha 2, Výtoň. Projížďky pod pražskými mosty, historickým centrem Prahy. Delší výlety na Slapy, do Mělníka nebo až do Drážďan: - trasa plavby dle dohody. Loď má jednu vyhlídkovou a dvě kryté paluby. Nabízené služby: - obchodní setkání - ...

Silniční, letecká, námořní a sběrná doprava ze zahraničí do České republiky.

Naše služby: - mezinárodní, vnitrostátní doprava - trajektová přeprava.

Doprava: - silniční - letecká - lodní - železniční. Přepravní služby.

Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava.

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava celovozových a částečných zásilek - letecká, námořní doprava - logistika, distribuce.

Doprava, transport: -mezinárodní kamionová -nákladní mezinárodní do 3 tun vlastními vozidly -spedice, zasilatelství -chladírenská -námořní.

Půjčovna lodí - vyhlídkové, pohádkové a pirátské plavby.