Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

METRANS, a.s.
METRANS, a.s. - přeprava zboží na druhou stranu světa! "Spojujeme hlavní námořní nákladní uzly, jako jsou přístavy v Severním moři a na Jadranu, nebo širokorozchodné železniční uzly s vnitrozemskou Evropou. Všech 17 intermodálních terminálů tvoří páteř našeho intermodálního systému METRANSU ve střední a východní Evropě, která uspokojuje ...
METRANS, a.s.
Certus Logistic s.r.o. je společnost specializující se na vnitrostátní i mezinárodní dopravní služby a přepravy od celovozových zásilek až po kusové, včetně sběrné služby.

Mezinárodní a tuzemská doprava, spedice a logistika, expressní přepravy.

Zemědělská činnost: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Autodoprava: -nákladní doprava vnitrostátní. Výroba, autoopravna, servis: -zemědělské stroje -lesnické stroje.

Služby: - mezinárodní a vnitrostátní doprava - zasilatelství.

Autodoprava, služby, celá ČR, Znojemsko: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní doprava (3-25 tun) -přepravy pod kontrolovanou teplotou -vytěžování vozidel -zajištění celního řízení -zajištění nepřetržitých dodávek do výroby (zásobování). Vozidla: -valníková (soupravy, návěsy) -skříňová (izothermy, chladírenské) -sklápěcí (návěsy, ...

Spedice, zasilatelství - logistika, vytěžování nákladní kamionové přepravy v rámci EU.

Dynamická společnost Pako Speed s.r.o. je silným hráčem na trhu v oblasti logistiky a dopravy v rámci celé Evropy.

Profesionální přeprava zaměřená na Švýcarsko.

Autodoprava, doprava: - nákladní doprava (6-26 tun) - vnitrostátní, mezinárodní doprava - vytěžování vozidel - spediční služby - logistika.

Autodoprava. Expresní přeprava do 1, 5t po celé Evropě. ADR přeprava nebezpečných materiálů. Spedice a skladování.

Mezinárodní a vnitrostátní automobilová nákladní doprava. Mezinárodní a vnitrostátní spedice (zasilatelství). Logistické poradenství. Prodej pohonných hmot - čerpací stanice. Pneuservis. Opravy nákladních automobilů. Ruční mytí automobilů.

Zbyněk Dvořák se zaměřuje na silniční nákladní autodopravu a na přepravní logistiku.

Společnost ZUMI Transport s.r.o. provozuje mezinárodní a vnitrostátní expresní dopravu. Přepravujeme všechny typy zboží a nabízíme jednorázový i pravidelný transport zásilek. Zajišťujeme kamionovou dopravu po Evropě, dále námořní a letecká dopravu po celém světě. Poskytujeme také krátkodobé i dlouhodobé skladování zboží. Služby: - mezinárodní ...

Služby: -zprostředkování nákladu -spediční.

Servant, a.s. je česká firma, která se zabývá logistickými službami pro b2b a eCommerce. Nabízí svým zákazníkům řešení na míru v oblasti skladování, distribuce, celních služeb a fulfilmentu. Má dlouholeté zkušenosti v oboru logistiky a dokáže splnit náročné požadavky na kvalitu, rychlost a spolehlivost. Servant, a.s. má dvě logistická centra, ...

Veřejný celní sklad: -plocha 10300 m2 -skladování, balící linka -potisk zboží, -označování a kompletace zboží -rozesílání zásilek.

GIDES, s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu, ohýbání drátů, gumové těsnění, elektroinstalace a na logistiku.

Logistika Začali jsem skoro před 100 lety v Holandsku. Od té doby se Convoi rozrostl na nová pracoviště po celé Evropě a Indii. I když se lokálně soustředíme na Evropu a Indii, pro naše partnery pracujeme po celém světe. Schopnost přizpůsobit se lokálním potřebám je klíčovou vlastností úspěchu Convoi.

Autodoprava: -kamionová do zahraničí, přeprava námořních kontejnerů. Řezání: -asfalt, beton.

Společnost LogTech, s.r.o. je přední dodavatel automatizace a softwaru pro manipulaci s materiálem, naše služby využijí oblasti distribuce a expedice zásilek, e-commerce, výroby a dalších odvětví.

Logistické služby - zasilatelství/spedice - mezinárodní International trade

Marták Sped, s.r.o. se zaměřuje na dopravní servis a logistické služby.

Společnost CMC LOGISTIC CZECH a.s. zajišťuje logistické služby.