SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Výroba: -obilních zásobníků -elektrických rozvaděčů. Prodej: -zemědělské techniky -svařovací techniky MIGATRONIK. Montáž: -technického zařízení pro zemědělskou výrobu -hromosvodů. Servis: -chladící a dojící techniky. Zámečnické práce. Elektroinstalační práce. Nákladní doprava-LIAZ, jeřáb. Zemní práce.

Železniční stanice - nádraží. Služby: -železniční doprava -osobní, nákladní.

železniční stanice - vlakové nádraží doprava -osobní -nákladní

Služby: -železniční doprava -železniční stanice

Služby: -železniční doprava -železniční stanice

Služby: -železniční doprava -železniční stanice

Železniční stanice. Vlakové nádraží. přeprava -osobní -nákladní

železniční stanice - vlakové nádraží doprava -osobní -nákladní

Nákladní doprava Prodej - dřevo

Doprava: -mezinárodní -nákladní. Sdružení mezinárodních automobilových dopravců-člen Mezinárodní unie silniční dopravy.

Služby: -veškeré zednické práce -novostavby -rekonstrukce staveb, - půdní vestavby -hrubé stavby -zateplování fasád -minerální vata, polystyren, strojní omítka -fasády, lešení -šlechtěné omítky -zateplování -betony a lité betony -sádrokartonářské práce -strojní omítky -keramické dlažby a obklady -kompletní ...

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Ostraha majetku a osob

Služby letiště: -dopravní lety -fotografické práce -výcvikové lety -vyhlídkové lety -ubytování. Škola pro piloty ultralehkých vrtulníků.

Doprava: -mezinárodní a vnitrostátní silniční přeprava kusových a celovozových zásilek Služby: -spedice -clo, intrastat

- - nákladní autodoprava automobily LIAZ, VW CARAVELLA Likvidace - prostory - sklepy - půdy - pozůstalosti Demolice Zemní práce pomocí strojů TRAKTORBAGR CASE 580

Provádíme tesařské, pokrývačské, klempířské a zednické práce. Provoz dodávkové dopravy.

Prodej: -palivové a krbové dříví (buk, bříza, smrk, ...) o délce štěpin 1m, 50cm, 33cm a 25cm -vhodné do krbů, kotlů i kamen. Výkup: -lesní pozemky, obchod s dřevní hmotou. Kontejnerová doprava.

Autodoprava - nákladní vnitrostátní Půjčovna - stavební stroje Demolice (hydraulické bourací kladivo) Zemní práce - řezání asfaltu a betonu Půjčovna - hutnicí technika

Práce: -rekonstrukce budov -stavby na klíč -tesařské práce -zemní práce minibagrem PL** JOB* -řezání asfaltu a betonu -přistavování kontejnerů -odvoz sutě.

- - silniční motorová doprava přeprava nábytku Stěhování - nábytek

Nákladní autodoprava. Kamionová doprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Námořní doprava. Správa, údržba: - vlastní nebo pronajaté nemovitosti. Pronájem: - byty.

Stavební firma. Developerská činnost. Výstavba, realizace: - novostavby - rodinné domy, bytové domy. Stavební práce: - strojní omítky - fasády - základové desky. Zemní práce: - traktorbagr JCB 3CX. Nákladní autodoprava.

Pozemní a inženýrské stavby. Průmyslové stavby. Kadeřnické služby: - mobilní kadeřník., kadeřník do domu: - služba zahrnuje mytí vlasů, regenerace, kreativní stříhání, foukání vlasů, styling, doprava do 10ti km Taxislužba.