SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přeprava osob i nákladu po celé ČR i do zahraničí. Převoz vašeho vozu (Drink no Drive servis). Doprava včetně většího vybavení, připojení vleku i střešních přepravních boxů. Zajištění soukromých společnic i strip. tanečnic. Klima vozy pro 1-6 osob. Možnost přistavení více vozů pro hromadné akce.

Služby: -rekonstrukce a novostavby rodinných domů, chat a chalup -projektová činnost ve výstavbě -nákladní silniční doprava s kamionem.

Služby: -dodávky staveb na klíč -občanská a bytová výstavba -rekonstrukce a opravy -opravy fasád -stavebně truhlářské práce -přistavení kontejneru a odvoz suti na skládku -práce strojem UNC 061

Stavební a obchodní firma. Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Služby: -restaurátorství památkových objektů -rekonstrukce -stavební práce -podlahářské práce -vodoinstalatérské práce -pokrývačství -klasické i ploché střechy -tavné pásy, polomodifikované a plněmodifikované folie VEDAG -klempířské, zednické, ...

ISO 9001:2008 Doprava: -nákladní -kombinovaná-železnice-kamion -mezinárodní spedice -železnice-přeprava zboží vagóny. Služby: -celní -logistické -skladování cca 2000m2 -České Budějovice -Lovosice -Břeclav. -sklad je u železnice -skladování cca 500m2 vytápěné -specializace na papírenské zboží -třídení, ...

Demoliční a stavební činnost. Práce: -trhací-velkého i malého rozsahu -mícení porostů, příprava území -oprava, nátěry, údržba střech -stavba plotů -řezání asfaltu, betonu. Demolice: -budov -továrních komínů -betonových a železobetonových konstrukcí. Doprava: -nákladní-MULTICAR sklápěč.

Nákladní doprava: -mezinárodní -vnitrostátní -speciální izotermické a chladírenské vozy -plachtové návěsy -spediční služby. Autoservis, autoopravna: -kompletní servis všech vozidel -karosářské práce -lakýrnické práce -příprava vozidel na STK. Skladování mrazírenského zboží.

Služby: -lodní přeprava, doprava na Orlíku -diskotéková loď.

Služby: -skladování -vnitrostátní a mezinárodní doprava -kompletní logistické služby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -koupelnové doplňky -vodovodní baterie -kanalizace -odpad -drenáže -bojlery -tmely, lepidla, silikony, montážní pěny DEN BRAVEN -expanzomaty -otopné panely -nářadí pro instalatéry a topenáře -těsnění HARTMAN -plynové kotle -kanalizační ...

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Služby-řemeslo: -stavby na klíč -občanské, průmyslové -továrny, průmyslové haly -zateplování objektů -historické objekty -rekonstrukce -opravy fasád -půdní vestavby -sádrokartony -zemní práce -doprava nákladní -IFA, valník, sklápěčka.

Stavební firma: -komunikace -mosty a opěrné zdi -dopravní značení -zábradlí.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce, opravy - zateplování budov - montáž sádrokartonu - elektroinstalace - telekomunikační montáže a opravy - zemní práce. Doprava: - nákladní. Prodejna: - stavebniny Vimperk - ul.Špidrova tel/fax:388411441.

Služby: -mezinárodní přeprava po celé Evropě -přeprava vnitrostátní -stěhování.

Autodoprava. Nákup, prodej: -peletky -dřevěné brikety -štěpky, kůra, piliny.

Služby: -zemní práce -demolice, bourací práce -příprava staveniště HTÚ -autodoprava, přeprava stavebních strojů -výkop a pokládka kanalizace inženýrských sítí.

Výroba, prodej, servis: -stavba strojů s mechanickým pohonem. Služby: -provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování -silniční motorová nákladní doprava -opravy motorových vozidel -opravy karoserií -montáž, opravy, údržba -zemní práce -zakládání staveb

Služby: -nákladní autodoprava tuzemská -nákladní autodoprava zahraniční.

Zemní práce a autodoprava: -terénní oprava zahrad a okolí domů -úpravy břehů u vodních toků -silniční nákladní doprava -přípravné práce pro stavbu -zemní práce stroji Menzi-Muck, JCB 2Dx, Schaeff, nákladní doprava vozy Tatra 815 S3.

Doprava: -nákladní, kamiony -zahraniční -přeprava nebezpečných nákladů.

Mezinárodní přeprava zboží-kamiony: -přeprava vozem IVECO, ISO-termo -spediční činnost-vytěžování do a ze zahraničí.

Realitní kancelář. Služby: -doprava nákladní -zastavárna -poskytování úvěrů a půjček -dražby.

Služby: -provádění dopravních staveb -LIAZ, TATRA, AVIE -zemní práce -opravy kolejí a vleček -opravy komunikací -pokládání zámkové dlažby.