SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

Služby: -autodoprava. Prodej: -náhradní díly na automobily.

Autodoprava TATROU T815 třístraný sklápěč.

Služby: -nákladní autodoprava -opravy zemědělských strojů -STK traktorů a přípojných vozidel. Velkoobchod, prodej: -náhradní díly na zemědělské stroje -zemědělská mechanizace -oleje -maziva.

Velkoobchod, prodej: -noční dámské prádlo -dámské spodní prádlo -kvalitní dámské prádlo -pánské svetry -dánské, italské -dámské plavky -brazilská výroba. Služby: -autodoprava -FORD TRANZIT -po domluvě.

Nákladní doprava: -tuzemská -mezinárodní. Služby: -spediční činnost -vytěžování -práce jeřábem -zemní práce UDS a DH 112 -práce fekálem -převoz dobytka.

Zemědělská výroba: -jatka -uzenářství, řeznictví -myslivost. Oprava: -zemědělská technika. Autodoprava.

Služby: -zasilatelství -vytěžování.

Výroba, prodej: -pletené zboží. Mezinárodní doprava do 3, 5 t.

Doprava: -nákladní mezinárodní, vnitrostátní.

Dopravní a technické služby: -nákladní autodoprava -zemní práce -demolice -odvoz suti -výstavba pozemních a inženýrských staveb -oprava a údržba vozovek.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Služby: -zemědělské práce -oprava zemědělských strojů -autodoprava.

Služby: -autodoprava -vnitrostátní i mezinárodní nepřetržitě včetně svátků -MB 412D valník s plachtou -vlek s plachtou. Stavební firma.

Non-stop mezinárodní a vnitrostátní dodávková autodoprava do 3, 5 tuny a 13 m3.

Nákladní autoservis, osobní autoservis, pneuservis, prodej autobaterií, mezinárodní nákladní doprava, spediční služby, prodej pneumatik, prodej olejů a maziv, ověřování tachografů.

Služby: -nákladní autodoprava vnitrostátní -mezinárodní kamionová doprava.

Služby: -opravy a údržba komunikací -dopravní značení vodorovné, svislé -zemní práce -zajištění zimní údržby.

Autodoprava: -mezinárodní a vnitrostátní doprava -spedice.

Opravy: -karosérie -silniční vozidla. Služby: -půjčovna automobilů -nákladní silniční motorová doprava -lakýrnické práce. Výkup, prodej, skladování, dovoz: -paliva -maziva.

Doprava: -speciální přeprava hospodářských zvířat a koní. Služby: -ustájení koní a tréning -úprava poznechtů skotu.