SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Služby: -manipulace těžkých a objemných břemen i v obtížných podmínkách -stroje -trezory -lisy -stěhování.

Služby: -poradenství ve stavebnictví -obnova a restaurování památek -průzkum objektů a území. Nákup, prodej: -historický stavební materiál. Služby: -vnitrozemská vodní doprava -výletní plavby elektročluny -červen-srpen -Třeboň, rybník Svět -České Budějovice Vltava, Malše -Chlum u Třeboně Hejtman.

Služby: -silniční nákladní doprava -spedice letecká, námořní, pozemní -logistika -sklady a poradenství -zasilatelství -transporty -outsourcing -intrastat -proclívání zboží -SUPPLY CHAIN MANAGEMENT.

Služby: -pokrývačské práce -klempířství -tesařská výroba -demolice a zemní práce -silniční nákladní doprava -pneuservis -prodej pneumatik -likvidace odpadu -odvoz suti.

Stavby: -vodohospodářské -vodojemy, vodovody, kanalizace, ČOV -jezy, úpravy vodních toků, kamenné dlažby -odbahňování rybníků, nádrží, revitalizace vodních toků -protipovodňová opatření -čerpací stanice -beranění a vytahování stětových stěn -beranění ocelových profilů, dřevěných pilot -protlaky do průměru 1200 mm -demolice ...

Autodoprava, přeprava: -spedice -zasilatelství -vytěžován

Taxi služba, drink servis, nákladní doprava do 3, 5 t. Non stop taxi. -dispečink 800 888 777 -airport trans 776 000 222.

Autodoprava: -mezinárodní doprava -vnitrostátní doprava -expresní doprava -přeprava osob. Půjčovna automobilů: -osobní automobily -užitková vozidla.

Služby: -logistika, skladování -vnitrostátní, zahraniční doprava -nadrozměrné přepravy -ISO 9001, 14000

Nákladní doprava: -tuzemská a zahraniční -kamionová -rozvoz PHM v cisternách -provozování 3 čerpacích stanic.

Služby: -provádění vodorovného, svislého značení -realizace dopravních opatření. Prodej, půjčovna: -dopravní značky -dopravní značky i s podstavci a nosiči -výstražná světelná zabezpečovací zařízení.

Služby: -výroba krmiv a krmných směsí pro hospodářská zvířata -nákup a prodej obilovin a ostatních zemědělských komodit -možnost dopravy krmiv -samostatná vnitrostátní autodoprava -individuální receptury.

Služby: -spedice -logistika -autodoprava -vnitrostátní autodoprava -expresní přeprava do 24 hodin -speciální přeprava -nadrozměrorné náklady.

Realizace, prodej: -veškeré dopravní značení -svislé značení -vodorovné značení -značky -cyklotrasy -informační systémy. -půjčovna dopravního značení -dopravně-inženýrská optření -světelná dopravní signalizace.

Autodoprava: -mezinárodní kamiónová doprava se zaměřením na státy Evropské unie -spedice -skladování

Služby: -nákladní doprava tuzemská, mezinárodní -autobusová doprava linková -autobusová doprava zájezdová.

Dopravní služby: -mezinárodní a vnitrostátní přeprava a logistické služby.

Nabízíme nákladní autodopravu 1kg až 6, 5tuny užitečné nostnosti po celé evropě.

Stavební práce: -kompletní střešní konstrukce -rekonstrukce plochých střech -opravy teras, balkonů -zateplování fasád -montáž hromosvodů -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních oken -montáž sádrokartonů. Pronájem: -lešení PERY. Prodej: -střešní krytiny všeho druhu (betonové, pálené, živičné) -střešní ...

Výroba, prodej: -pohonné hmoty -extra lehký a lehký topný olej -uhlí, písky -nákladní doprava -likvidace a přeprava odpadů -provozování ČS.

Cestovní agentura a Autobusová doprava Poskytujeme kompletní dopravní služby v oblasti tuzemské a zahraniční přepravy osob vozidly splňujícími předpisy EU pro přepravu osob. Provozujeme Cestovní agenturu.

Provádění výkopových, stavebních a zemních prací pomocí mechanizace.Nákladní autodoprava vozidly Tatra, Avia.Dále provádíme výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov, průmyslových a zemědělských objektů. Provozujeme vlastní skládku zeminy a stavební sutě.Vrtání otvorů pro plotové sloupky, zavrtáváme zemní vruty.

Služby: -autobusová doprava -pronájem autobusů školám, cestovním kancelářím -autobusy s klimatizací pro vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Autobusy: KAROSA, SLOVBUS, BOVA MAGIG.

Služby: -zajištění osobní autobusové vnitrostátní i mezinárodní dopravy -doprava kyvadlová, veřejná linková -opravy silničních vozidel -opravy autobusů Karosa -nabídka víkendového lyžování v Rakousku.

Technické služby. -údržba chodníků a komunikací, zeleně včetně zimní údržby -autodoprava -nebezpačné odpady -prodej písků a štěrků -práce strojem UNC 760 -zámečnické a stavební práce -sběrný dvůr.