SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Lukáš Čech z Opavy poskytuje stěhovací služby: - stěhování - vyklízecí služby - samotná služba bez stěhování demontáž, montáž nábytku

LIOVA GROUP s.r.o. se zaměřuje na poskytování logistických služeb a zajišťování přepravy v zemích EU.

Pavel Krajčovič poskytuje taxi službu v Opavě okolí za příznivé ceny.

Společnost Jany Smutkové provozuje autoservis a autodopravu v okrese Nový Jičín.

Ing. Filip Waschek poskytne stěhovací služby. Zajistí V8m převoz a vyklizení v Třinci a okolí.

Autodoprava Ochman je firma provozující vnitrostátní a mezinárodní autodopravu o celkové hmotnosti přesahující 3, 5 t. Dopravu zajišťujeme vozidly značky Scania, Daf a Mercedes. Samozřejmostí je pojištění nákladu u České pojišťovny do hodnoty 1.000.000, -. Zajišťujeme také kompletní stěhovací služby pro Vaši firmu či domácnost. Od roku 2009 ...

Tienda Group s.r.o. je společností zabývajícími se bouracími pracemi, likvidacemi, vyklízením, dovozem nábytku a materiálu. Také provozuje eshop, kde prodávají příslušenstvím ke kočárku, od koleček, přes náhradní duše, nánožníky apod.

Mezinárodní kamionová doprava. Doprava: - silniční nákladní. Spedice.

Mezinárodní a vnitrostátní autobusová doprava

Roman Tomko je taxi služba poskytující převoz osob v obcích Orlová, Rychvald, Petřvald u Karviné, Dolní Lutyně a Dětmarovice.

Pneuservis. Nepravidelná autobusová doprava.

Prodej, pronájem a servis Dopravní značení - dopravní značení a značky

Osobní autobusová doprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní. Přeprava pro cestovní kanceláře autobusy, mikrobusy.

Spediční databanka. Volné vozy. Volná přeprava. Mezinárodní doprava. Vnitrostátní doprava. Vytěžování nákladu.

Rozvážíme obědy pro všechny zájemce v obcích Mosty u Jablunkova, Návsí a Písečné. Jedná se o seniory, ženy na mateřské dovolené a firemní zaměstnance. Dále nabízíme možnost stěhování, rozvoz stavebních a jiných materiálu. Osobní automobilovou dopravu po celé ČR. Osobní automobilová doprava 1km/10kč za každý ujetý km.

Železniční stanice, doprava: -vlaková -osobní -nákladní.

Půjčovna: - osobní vozy ŠKODA - dodávkový vůz RENAULT MASTER - přívěsné vozíky za osobní automobily. Odtahová služba. Kamionová doprava: - mezinárodní - vnitrostátní. Logistické služby. Spediční služby.

Kamionová doprava Nákladní doprava - mezinárodní - vnitrostátní

Autodoprava - silniční nákladní doprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní - ADR - nebezpečné zboží - nadrozměrné náklady - max. výška 2, 7m, délka 15m - vytěžování.

Autopřeprava, doprava: - osobní, taxislužba.

Služby: -nákladní doprava -stěhování a transfer strojů Práce: -výkopové a zemní -elektroinstalace Pronájem, půjčovna: -vysokozdvižná plošina

Autobusová doprava: - vnitrostátní - mezinárodní.