SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Mezinárodní autodoprava, spedice a expresní přeprava zásilek.

Půjčovna stavebních strojů. Výkopové práce a terénní úpravy vlastními stroji. Kontejnerová doprava - pronájem kontejneru.

Autodoprava. Nákladní doprava.

Ostraha majetku, osob. Správa a údržba budov. Zednické, sádrokartonářské práce. Výkopové práce. Taxi služba - 775412775

Kontejnerová doprava. Provádíme dovoz sypkých materiálů - písek, štěrk, zemina. Odvoz stavební suti včetně uložení na skládku. Zemní práce. Přistavení kontejnerů.

Autodoprava -MKD - kamionová doprava chladírenskými vozy: -mezinárodní - Španělsko -spedice -vytěžování vozidel -autoservis, pneuservis -mobilní servis -skladování zboží -překládání nákladů.

Letecká doprava - přeprava osob. Opravy a prohlídky: - letadla. Prodej : - letecké díly a přístroje.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební a zdící materiály - komínový systém SCHIEDEL - tepelné izolace, hydroizalace - betonářská ocel - hutní materiály - kanalizační roury - betonové výrobky, dlažby - sypké materiály. Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní vnitrostátní.

Přeprava osob a věcí. Taxislužba .

Stěhovací servis. Stěhování, vyklízení: - domů - firem. - nebytových prostor - garáží, skladů Likvidace pozůstalostí. Profesionální přístup při balení, manipulaci a stěhováni. Úklidové služby.

Servisní a montážní služby v gumárenském a plastikářském průmyslu Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava.

Logistika. Služby: - doručení zásilek - domů, do výdejen balíků.

ZLIN AIRCRAFT: -výroba letadel, jejich servis, výroba leteckých kol, brzd, padákových dílů pro vlastní i další letouny na trhu -prodej náhradních dílů -výcvik pilotů a mechaniků -nabízíme náš strojový park pro kooperaci.

Nákladní doprava: - vozidly IVECO, MAN: -vnitrostátní -mezinárodní. Expresní přeprava po Evropě do 24 hod. Osobní přeprava - doprava na letiště apod.

Hodinový manžel. Služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotřebičů - malířské a natěračské práce - drobné instalatérské práce, zednické práce - venkovní práce v okolí domu. Úklid. Doprava a stěhování. Zapůjčení přívěsných vozíků.

Strojní mechanizace. Zemní a výkopové práce na klíč pro firmy i soukromníky. Terénní, svahové úpravy pozemku. Autodoprava sypkých hmot - dovoz štěrku, písku a kameniva. Autoservis. Opravy: - mechanických závad, opotřebení: - opravy brzd, rozvodů - výměny filtrů, náplní.

Autodoprava - minibagr: - zemní a výkopové práce - teréní úpravy - hloubení bazénů a jezírek - vrtání patek - přistavení kontejnerů - dovoz stavebního materiálu - odvoz suti, zeminy, odpadu. Přeprava strojů do 3, 6 t.

Výroba, prodej: - velkoobjemové kontejnery Abroll - vanové kontejnery -výrobků ze sklolamitátu: -odpadové kontejnery, odpadových kontejnerů -sklolaminátových kontejnerů pro tříděný sběr odpadů -sklolaminátové nádoby na zimní posypy - výrobků z polyethylenu - odpadové kontejnery pro tříděný sběr odpadů - mobilní nádrže na ...

vnitrostátní doprava dodávkovým vozidlem pro přepravu 1 až 8 osob. Přeprava vozidlem Ford Transit 115L300 MAXI. Zajišťujeme dopravu pro soukromé osoby, firmy, hotely, cestovní kanceláře, firemní jednání, školení, výlety, sportovní akce, svatby.

Věnuje se interiérovým a exteriérovým úpravám, jako jsou sádrokartonové podhledy, drobné stavební práce. nabízí ruční kovářšké práce (plotky, brány, dekorační předměty). Provádí malby a nátěry fasád, bytů a domů. Přeprava až šesti osob např. na letiště nebo menších kusových zásilek vozidlem Mercedes Vito.

Zasilatelství. Nákladní vnitrostátní doprava. Skladovací služby. Zajištění dopravy po Evropě.

Služby - stěhování - autodoprava.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Nákladní doprava. Autodoprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál.