SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Železniční stanice - vlakové nádraží. přeprava -osobní -nákladní

Železniční stanice - vlakové nádraží. přeprava -osobní -nákladní

Autodoprava: -přeprava osob, osobní doprava: -odvoz Vás i Vašeho auta -osobní řidič -svatby, oslavy, firemní večírky -kurýrní služba.

Hodinový manžel Provádí: -veškeré opravy v domácnosti -instalatérské práce (voda, topení, plyn) -zednické práce (odpadlé rohy, omítky, obklady atd.) -sádrokartony (příčky, podhledy) -elektrikářské práce (opravy vypínačů, zásuvek, světel, atd.) -připojení domácích spotřebičů (myčky, pračky, počítače atd.) -malování, ...

Restaurace, pizzerie: - 60 míst - zahrádka 200 míst - dětský koutek - 180 druhů pizz - saláty, těstoviny, steaky - možnost firemních akcí, svatby, rauty. Pondělí - pátek: - denní menu. Rozvoz jídla: - pizza, obědy od 11-23 denně. TAXI VASSALLO - přeprava osob tel.: 774413333. Music club: - tématické hudební párty, ...

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní a vnitrostátní: -RENAULT, AVIA do 3, 5t.

Autodoprava, doprava, přeprava: -autobusová: -tuzemská -zahraniční (mezinárodní): -Anglie, Belgie, Dánsko, Francie, Holandsko (Nizozemí), Chorvatsko, Itálie, Korsika, Německo, Norsko, Polsko, Rakousko, Řecko, Slovensko, Slovinsko, Švédsko, Švýcarsko, Turecko. Autopark: -3 autobusy KAROSA LUX: -45 míst ...

Cestovní agentura: -cykloturistické zájezdy a zájezdy na kolečkových bruslích do Rakouska podél Dunaje. Autodoprava, přeprava osob: -luxusní autobus s klimatizací pro přepravu 26 osob v tuzemsku i zahraničí.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -37 dvoulůžkových pokojů: -ON-LINE rezervace -kategorie pokojů - business, standard, economy -1 jednolůžkový pokoj pro invalidu.

Autodoprava, doprava, přeprava: -autobusová: -místní -dálková-Brno, Praha, Karlovy Vary, Cheb, aj.

Zpracování plastů. Výroba: - plastových výrobků, produktů - kovových konstrukcí. Stavební práce. Autodoprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny. Zemní práce.

Zemní práce, vnitrostátní nákladní autodoprava

Odtahová služba nonstop poskytuje rychlý odtah osobních a nákladních vozidel do 3, 5t. Vyproštění havarovaných automobilů. Provozujeme autodopravu do 3, 5 tuny. Nabízíme stěhování a rozvozy po České republice i Evropské unii.

Maloobchod, prodej: -palivové uhlí. Práce: -zemní, výkopové. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní: -sklápěcí vozy TATRA CASE UNC*.

Autodoprava, doprava, přeprava: -osobní - 3 mikrobusy pro 9 osob -nákladní do 1, 5 t - 3 dodávky -vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční).

Půjčovna motorových lodí a hausbótů: - Baťův kanál a řeka Morava - dovolená na obytné lodi - výletní loď Morava - plavby na objednávku, školní výlety, skupinové plavby - svatba na lodi - hausbóty Holandsko - plavba po kanálech - firemní večírky, oslavy na lodi nebo hausbótu - cyklisté mohou vzít kola na palubu - 60 míst v lodi.

Taxislužba: - 2 vozidla VW Passat, Ford Mondeo 4 místné - nonstop služba - cena 21kč/km - vzdálenostní slevy.

Doprava, autodoprava: - kamionová - vnitrostátní, mezinárodní - vytěžování.

Nákladní doprava: - mezinárodní a vnitrostátní - denní rozvozy zboží po celé ČR a EU - stěhovaní - osobní doprava - spedice.

Autopůjčovna, půjčovna automobilů: - krátkodobý a dlouhodobý pronájem vozidel všech kategorií Vozový park. Maloobchod, prodej: - autodíly, náhradní díly na vozidla - motodíly - karosářské díly a výfuky - motorové oleje a maziva - autokosmetika a chemie - autodoplňky. Přeprava: -osobní - limuzínami Audi A8. Odtahová ...

Autodoprava: - kamiónová mezinárodní autodoprava - zasilatelství - nadměrné náklady - speciální náklady.