SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Stěhování těžkých strojů a trezorů.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní.

Nabízíme logistické a skladovací služby. Zabýváme se konsignačním i expedičním skladováním materiálu a výrobků s možností dodání do výroby. Poskytujeme k pronájmu výrobní, skladovací a kancelářské prostory.

Služby: -stěhovací servis: -stěhování bytů, domů, firem.

Autodoprava a stěhování. Autodoprava, rozvoz: - zakoupené zboží - převoz nábytku, elektra. Provádíme také montáže nábytku. Stěhování a vyklízení: - byty, domy, kancelaře, sklepy, garáže a rekreační objekty. Likvidace pozůstalostí Působnost převážně v okresech: - Zlín, Vsetín, Kroměříž, Uherské Hradiště, Přerov.

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava -sběrná služba -spedice

Výroba, vývoj, distribuce, prodej: -informační panely pro měření rychlosti vozidel -radiová identifikace -zákaznická elektronika, elektroniky. Prodej: -spínané napájecí zdroje Meanwel, Excelsys -LED světelné zdroje. Vývoj a osazování plošných spojů. Sídlo firmy: -Zlín - Březnice 66, 760 01.

Autodoprava: - vnitrostátní a mezinárodní kamiónová přeprava nadrozměrných nákladů.

Autoopravna, půjčovna vozidel, prodej náhradních dílů, prodej a doprava betonových směsí.

Železniční stanice - vlakové nádraží. přeprava -osobní -nákladní

Železniční stanice - vlakové nádraží. přeprava -osobní -nákladní

Železniční stanice - vlakové nádraží. přeprava -osobní -nákladní

Autodoprava, doprava, přeprava, rozvoz: -nákladní - vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční) -expresní zásilky -přeprava nebezpečných nákladů ADR*.

Autodoprava,přeprava,doprava: -nákladní: -mezinárodní (zahraniční) -vnitrostátní (tuzemská).

Mezinárodní doprava, přeprava: -sběrná služba - kontejnerová přeprava zboží a kusových zásilek -námořní, letecká, silniční, železniční přeprava. Celní služby. Pojištění zásilek.

Doprava, autodoprava, přeprava: -mezinárodní expresní přeprava zásilek -zahraniční nákladní autodoprava - just in time do zemí Evropské unie ( Německo, Itálie, Belgie, Holandsko, Francie, Španělsko, Rakousko, ale i do Švýcarska).

Autosklo, autoservis, pneuservis, odtahová služba. Příprava a provedení STK, běžné opravy a udržba vozů. Výměna čelních skel, Prodej náhradních dílů, autodoplňků, oprava nebo výměna výfuků apod. Zateplování, fasády, omítky, práce se sádrokartonem.

Nabízíme přepravu osob dvěma osobními vozy a jedním (8+1), mikrobusem na vnitrostátní a mezinárodní letiště -okružní jízdy -pravidelné přepravy minibusem pracovníků pro firmy -výlety turistů po památkách a zámcích dle vašich požadavků.....Non-Stop. Jezdíme od 8 Kč/km.

Řemesla, služby - zemní, výkopové práce - svahové práce - demolice, bourací práce - inženýrské sítě Služby - nákladní autodoprava

Nákladní mezinárodní a vnitrostátní doprava. Spedice.

Autodoprava, doprava, přeprava: -stavebního materiálu -nákladní: -LIAZ s hydraulickou rukou -AVIA s plachtou, valník -P-V3S, autojeřáb, autodomíchávač. Práce: -zemní, výkopové.

železniční stanice - vlakové nádraží přeprava -osobní -nákladní

Železniční stanice - vlakové nádraží. přeprava -osobní -nákladní