O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Služby: - realitní činnost - správa bytových i administrativních objektů - úklidové a údržbářské práce - vedení účetnictví domu - specialista na společenství vlastníků. - hodinový manžel, úklid.

Zprostředkování koupě, prodeje a pronájmů: - bytů - rodinných domů - činžovních domů - pozemků - nebytových prostor. Přímé odkoupení výše uvedených nemovitostí. V souvislosti s realizací výše uvedených činností poskytujeme zdarma tyto služby: - kompletní právní servis - převod médií.

Realitní kancelář. Služby: -prodej, pronájem nemovitostí.

Poskytování projektových, inženýrských a realitních služeb. Realizace stavebních projektů.

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem: -rodinné domy -byty -pozemky -komerční objekty -chaty -chalupy. Soudní znalec: -odhad nemovitostí.

Zabývá se pronájmem vlastních komerčních objektů včetně doplňkových služeb a pronájmem garážovacích a odstavných ploch. V současné době nabízíme volné kancelářské prostory, skladovací a výrobní haly.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor s poskytováním pouze základních služeb.

Arcus Reality s.r.o. Realitní společnost: Prodej a pronájem -byty, bytů -domy, domů.

Služby: - pronájem nemovitého majetku - provoz letní bobové dráhy.

Nabízíme kompletní realitní činnost, prodej, pronájem, převod všech bytů a vlastnictví. Prodej, pronájem a odhady nemovitostí.

Realitní kancelář. Služby: - rychlý odkup nemovitostí - zprostředkování prodeje a pronájmu Vaší nemovitosti - rychlý hypoteční servis - zprostředkování prodeje obchodních společností - spolehlivý právní servis - profesionální inzerce Vašich nabídek.

Provozování, pronájem skladových prostor: - průmyslové, skladové a spediční objekty. Realitní činnost: - zprostředkovatelská činnostv oblasti nemovitostí - správa bytových a nebytových prostor.

pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor bez poskytování jiných než základních služeb spojených s pronájmem vydavatelské a nakladatelské činnosti specializovaný maloobchod velkoobchod reklamní činnost a marketing činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců zprostředkování služeb

Krátkodobý pronájem kanceláří, obchodní adresa, sídlo pro firmu, místo pro jednání a školení, kancelářský servis, pojištěné účetnictví, reklamní služby, sledování vozidel.

Realitní kancelář: -zprostředkování -nemovitosti-nákup, prodej -prodej-immobilien -odhady nemovitostí -inženýrská činnost -ocenění nemovitostí -poradenství v oboru nemovitostí -správa komerčních objektů.

Činnost: - správa a pronájem nemovitostí

Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - činžovní domy - komerční objekty - pozemků

Realitní agentura: - prodej a pronájem bytů, domů, chat, pozemků a nebyt. prostor