O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Zprostředkujeme : prodej a pronájem nemovitostí, pozemků činžovních domů, vil, bytů, kanceláří a skladů. Zajistíme právní servis. Praha a Střední Čechy.

Pronájem kanceláří a nebytových prostor.

Realitní společnost České spořitelny působí na území celé České republiky a nabízí klientům komplexní řešení jejich potřeb souvisejících s pořízením, prodejem nebo nájmem nemovitosti. Zajistí prodej jak developerského projektu, tak i stávajícího objektu, najde byt či dům podle přání a potřeb zákazníka.

Divize pohledávek: - inkaso pohledávek - řešení pohledávek z konkurzů a likvidací - řešení bankovních pohledávek - exekuční řešení pohledávek - právní zastoupení věřitele. Divize obchodní: - poradenská činnost při řízení pohledávek - tržní ocenění pohledávek a zjišťování bonity dlužníka - nákup a prodej pohledávek - ...

PRONÁJMY STUDENTŮM VŠ - LOKALITA PRAHA PROVÁDĚNÍ STAVEB JEJICH ZMĚN A ODSTRAŇOVÁNÍ

Realitní kancelář v Praze, poskytuje služby v oblasti prodeje bytů, domů, pozemků, komerčních prostor, dále služby developerům a hypoteční poradenství, již od roku 1999. GENERAL ESTATE je obchodní značka, která vznikla za účelem sdružení profesionálních realitních makléřů.  Umožňuje realitním makléřům ponechat si svobodu podnikání a přitom čerpat ...

Zabýváme se stavební činností, akustickými izolacemi, pronájmem nebytových prostor

Patříme mezi přední světové společnosti, působí v 35 zemích, specializuje se na pronájem: - kancelářských - obchodních - skladových prostor v České i Slovenské republice. Poskytujeme kompletní služby nájemcům, developerům i investorům. Služby: - zprostředkování pronájmu - poradenství - korporátní financování - korporátní ...

Služby: - pronájem nemovitostí a nabídka služeb spojených s pronájmem.

Realitní kancelář: - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí - výměna bytů - správa všech druhů Vašich nemovitostí.

Pronájem obchodních ploch, prodej zboží spotřebitelům.

Konsultační společnost v oblasti nemovitostí infrastruktury a investiční výstavby.

Činnost: - prodej sportovní oblečení - doplňky, boty - deštníky - dětské kočárky - prodej elektroniky - servis elektroniky - realitní činnost - správa nemovitostí nejen v Praze, ale i po celé republice - spedice - montáž elektroniky z kitů.

Castingová, herecká a komparsní agentura - multimediální databáze. Realizace castingů na klíč ve vlastních studiích, pronájem ateliérů a zajištění produkční činnosti. Společnost je pokračovatelem původního barrandovského hereckého rejstříku.

Realitní kancelář. Prodej: - byty - domy - chaty - chalupy - rekreační chalupy - pozemky Pronájem: - byty - domy.

Realitní kancelář, realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: - byty, rodinné domy - nebytové prostory, kanceláře - pozemky, chaty, chalupy - rekreační a průmyslové objekty. Příprava a řízeni stavebních projektů. Prodej a investice v oblasti nemovitostí.

Pronájem a dlouhodobý pronájem nebytových prostor v arálu Lužec nad Vltavou, který je vhodný především pro skladování či výrobu.

Vedení účetnictví, pronájem nemovitostí.

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí.

Kompletní realitní služby: - zprostředkování převodu nájemních smluv u majitele na byty všech velikostí - prodej a pronájem bytů v osobním či družstevním vlastnictví - prodej a pronájem rodinných či činžovních domů - prodej a pronájem pozemků - prodej a pronájem nebytových prostor, obchodů, kanceláří, skladových prostor. Specializujeme ...