O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Prodej, montáž a servis - elektronické zabezpečovací systémy EZS Prodej a pronájem - byty - domy - pozemky - rekreační objekty Prodej a pronájem - komerční objekty Správa - nemovitosti

Realizujeme pronájem nemovitých a movitých věcí, finanční a operativní leasing, leasing nemovitostí (budov a pozemků), buy & lease, sale & lease back, off-balance modely. Zabezpečujeme strukturované financování, leasing strojů a technologií.

Haly, sklady, pozemky - prodej a pronájem nemovitého průmyslového, admínistrativního a obchodního charakteru po celé ČR.

BytyRealityPraha.cz je realitní internetový server nabízející k prodeji či k pronájmu nemovitosti a reality mezinárodní realitní kanceláře Duna House sídlící v Praze a expandující na český trh s nemovitostmi od roku 2011.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Vedení účetnictví, daňové poradenství, pronájem kancelářských prostor.

Prodej - byty - domy - pozemky Pronájem - komerční prostory.

Realitní kancelář - prodej stavebních parcel na rodinné domky a byty - zajišťujeme projektovou dokumentaci pro územní řízení a stavební povolení na inženýrské sítě - zajištění posudků a geodetických služeb - pronájem nebytových prostor - oceňování nemovitostí

Nemovitosti: - výběr z naší nabídky nového bydlení nebo Vám najdeme bydlení na míru z nabídky na trhu starších nemovitostí - vykoupíme nebo zajistíme prodej Vašeho současného bydlení - zajištění kompletních realitních služeb při koupi a prodeji nemovitosti Stavby: - kompletní výstavba rodinných a bytových domů na klíč - prodej, ...

Společnost RiPSS s.r.o. byla založena v roce 1993 a od té doby působí v oblasti poskytování služeb spojených zejména s nemovitostmi. Jednou ze specializovaných činností, kterými se naše společnost zabývá je i tržní oceňování majetku, nemovitostí a podniků na základě vydané koncesní listiny.

Realitní kancelář, prodej nemovitostí. Pobočka Zlín: Gahurova 5265 vedle GE MONEY v areálu Svitu

Poradenství v oblasti telekomunikačních služeb, hardware, software. Zpracování dat. Správa sítí. Pronájem nemovitostí a nebytových prostorů.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Realitní kancelář: - investiční společnost, zaměření na výkup a prodej zajímavých nemovitostí po celé ČR

Realitní kanceláře - realitní činnost - právní servis - znalecké posudky

Zprostředkováváme prodej a pronájem nemovitostí.

Regus Group – největší celosvětová síť profesionálních pracovišť – outsourcing globálních kancelářských prostor - kanceláře, virtuální kanceláře, jednací místnosti, přístup k celé síti – program Network Access.

Zajišťujeme komplexní realitní služby, bezpečný finanční servis, správu nemovitostí, znalecké posudky, řešení exekucí a výkupy nemovitostí