Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Výroba: - zahradní sezení z masivního dřeva - dřevěná koryta, necky - dřevěné pumpy - dřevěné sochy, plastiky - konstrukce pro dětské skluzavky.

Zakázkové truhlářství: -výroba nábytku -schody -pergoly a přístřešky -ploty -dřevěné podlahy -zahradní domky -kotce pro psy -dřevěné WC.

Městská správa domů a bytů s.r.o. vykonává správu a údržbu bytového a nebytového fondu pro město Prachatice. Služby: - správa a údržba bytového fondu - správa a údržba nebytového fondu - správa nemovitostí - správa bytových domů pro SVJ a právnické a fyzické osoby - vymáhání pohledávek od neplatičů nájemného - výběr záloh na služby a ...

IMSTA PÍSEK - prodej uhlí, písky, drtě, štěrky, kačírky, antuka, dekorativní kameny, kamenné drtě. Stavební materiály prodáváme a rozvážíme našim zákazníkům po celé ČR i zahraničí. Působíme především v Jihočeském kraji a ve městech Písek, Strakonice, Milevsko, Blatná, Tábor, Sušice, České Budějovice, Mirotice, atd.

Služby: - podpora podnikání v regionu - pronájem vybavených prostor (laboratoře, kanceláře, zasedací místnosti) - 3D tisk - poradenské služby

Zakázková výroba: - měděná kladiva, kladívka různých velikostí.

Internetový obchod, e-shop: - ložní povlečení - prostěradla - matracové chrániče - deky, přehozy - koupelnové závěsy - utěrky, kapesníky.

Půjčovna, pronájem: - nářadí - stroje

CB Klíč, realitní kancelář - prodej nemovitostí - finanční poradenství.

Výroba - ocelové dveře - dveřní systémy - vjezdové brány a vrata. Zámečnictví Matějíček - ELMAT - další provozovna: Roudné 150, 370 07 České Budějovice.

Zahradnictví, prodej - okrasné keře, stromy - ovocné stromy - rostliny, letničky, balkonovky, popínavky, trvalky - jehličnany.

Služby - architektonický ateliér - návrhy interiérů - projekty vodovodů a kanalizací - inženýrská činnost - provádění technického dozoru investora.

Výroba, prodej, e-shop: - svíčky z palmového oleje.

Služby: - autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby - stavební projekce - návrhy interiérů - inženýrská činnost

Služby: -montáže a opravy elektro instalace -montáže a opravy hromosvodů -montáže a opravy osvětlení -montáže a opravy topidel -elektrické topení, akumulační kamna -montáž antén, satelitů Humax. Prodej: -elektro velká bílá technika -elektro malé spotřebiče -elektro černá technika -televizory, hi-fi věže, videa, DVD, ...

E-shop: - květiny, rostliny - sukulenty - stromy, keře - hnojiva - květináče

Dodávka, montáž: - obklady, dlažby Obkladačské práce.

Služby: -správa nemovitostí. -pronájem bytové, nebytové prostory

Výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kompletní vybavení interiéru -kompletní výroba nábytku -nábytek do kanceláří -nábytek do dětských pokojů -nábytek na míru -zakázková výroba Prodej: -všechny druhy spotřebičů -kuchyňské doplňky

Výroba, prodej: -učebny -šatny -tabule -posluchárny -kancelářský nábytek -jídelny -školní nábytek.

DITA výrobní družstvo invalidů se zabývá výrobou bytového textilu, autopotahů, lehké konfekce, funkčního prádla pro dospělé, dětského a kojeneckého textilu. Naše výrobní družstvo je jediným výrobcem v ČR, který získal licenci na používání termoregulačního materiálu Outlast na dětské oblečení a textil. Naše výrobky pod značkou LittleAngel pro ...

Prodej,montáž: -horizontální a vertikální žaluzie -markýzy a rolety -silikonové těsnění oken a dveří do drážky -sítě proti hmyzu -skládací lamelové plastové, dřevěné,koženkové a posuvné dveře z masivu -dělící stěny -vestavné skříně na míru BRASTAN -předokenní hliníkové nebo PVC* rolety ALLUX -čalounění dveří ...

Návrh, realizace, údržba: - okrasné zahrady - parkové úpravy - zahradní, koupací jezírka - závlahy, závlahové systémy - kácení stromů.

Realitní kancelář: -odhady nemovitostí -znalecké posudky -zajištění zprostředkovatelských služeb v oblasti nákupu a prodeje realit.