Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Stavebniny: -sypký materiál -cementy -vápna a vápenné hydráty -omítky,maltové směsi,betony -stavební lepidla,spárové hmoty -stavební chemie -materiály zdící pálené -materiály zdící porobeton -materiály zdící ostatní -komíny -překlady -stropy -hydroizolace -folie -tepelné izolace -sádrokartony -krytiny ...

Jsme specialisté na bezpečné zakrytí bazénů po celý rok. Zabýváme se výrobou Celoročních bezpečnostních bazénových plachet a prodejem dalších typů zakrytí bazénů, lemů, dlažeb a dalšího bazénového příslušenství.

Chov: - terarijní zvířata - hadi - ještěři - tropické žáby

Kovovýroba: - průmyslové radiální ventilátory.

Truhlářství, zakázková výroba: - kuchyně - skříně - dětské pokoje - stoly, lavice.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky, kuchyně.

Naše společnost UNIGRANIT Písek a.s. se zabývá opracováním přírodního kamene a stavebnictvím. Kamenická divize: - opracovávání přírodního kamene - zpracování žuly, mramoru, pískovce - kamenické práce. Výroba, prodej: - pomníkové díly - dlažby, obklady - schody, parapety - venkovní sokly a fasády - kuchyňské a koupelnové ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop s bytovými doplňky a dekoracemi - svíčky, nábytek, lucerny, dárkové předměty, plechové a kovové bytové doplňky, bytový textil, povlečení, polštářky, porcelánové úchytky, retro cedule, francouzský a skandinávský styl.

Stavební činnost - výstavba z ekopanelů - návrhy a realizace interiérů - montáž zemní vruty - prodej, montáž stínící technika, rolety, žaluzie.

Velkoobchod, maloobchod: -koberce -PVC*, lina -plovoucí podlahy -korek -stěrkové hmoty, lepidla -lišty -garnýže. Služby: -podlahářské práce.

Prodej, e-shop, výroba: - skleníky.

Rodinná firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. je spolehlivých dodavatelem veškerých stavebních prací. Provádíme výstavbu občanských, bytových a průmyslových staveb, rekonstrukce budov i restaurování historických objektů. Sídlíme ve městě Hluboká nad Vltavou. Stavební firma, stavební práce, stavitelství, výstavba: - občanské stavby - ...

Realitní služby pro firmu STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN. Zprostředkování - prodej nemovitostí: - novostavby - rodinné domy - byty. Správa a údržba nemovitostí: - vlastní činžovní dům.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku

Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop: - bytový textil - prostěradla - povlečení - povlaky - ručníky, osušky - župany - hotelový program

Internetový obchod, e-shop: - polštáře, přikrývky - ložní povlečení, prostěradla - deky - chrániče matrací.

Velkoobchod, prodej: -stavební materiály -litinové poklopy, mříže -zámková dlažba -kanalizační program -kanalizační roury a tvarovky -kamenina, litina, PVC -drenážní roury PVC. Služby-řemeslo: -autodoprava nákladní.

Textilní výroba - bytový textil - přikrývky, přehozy, ubrusy, prostírky.

E-shop, internetová obchod - vše pro dům, byt a zahradu - chovatelské potřeby - hračky - dárky, dárkové předměty - nářadí - spojovací materiál.

Zahradnictví, prodej - keře, živé ploty - ovocné stromky - balkonové květiny - sadby zeleniny - letničky, trvalky, skalničky - hnojivo - substráty.

Společnost Telura a.s. se zabývá poskytováním realitní činnosti, správy a údržby nemovitostí. Společnost vlastní administrativní dům Riegrova 51, kde pronajímá nebytové prostory, zajišťuje správu a údržbu.

Údržba a opravy nemovitostí - malířské a natěračské práce - zednické a obkladačské práce - opravy a čištění střech - elektroinstalační práce - iInstalatérské práce. Údržba zahrad a zeleně - údržba a vertikutace trávníků - sekání pozemků - urboristické práce - řezání a štípání dřeva - likvidace bio odpadu. Úklid a čištění ...