Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Práce, montáž: - obklady, dlažby z přírodního kamene - zednické práce - obkladačské práce.

Práce: - elektromontážní - montáž elektrického podlahového vytápění - návrh, montáž LED osvětlení.

Práce: - údržba zahrad, zeleně - zakládání, sečení trávníků - kácení stromů - úprava živých plotů.

Projekce, realizace, údržba: - zahrady - řez ovocných stromů - kácení stromů - sekání trávy.

Maloobchod, prodej, montáž, servis: - zastřešení bazénů.

Výroba, montáž: - měděné výměníkové vložky.

Výroba: -pomníky, parapety, kuchyňské desky z kamene a terasa -osazování, přebrušování -umyvadlové desky -schody, parapety z mramoru, terasa, kamene -zahradní stoly -obklady a dlažby -kuchyňské pracovní desky -koupelnové desky -konfrerenční stolky -hřbitovní architektura -hrobky. Prodej: -náhrobní doplňky a urny -nápisy, ...

Zabývám se návrhy bytových a komerčních interiérů včetně realizace i poradenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -střešní krytina BRAMAC -BRAMAC MAX* -Alpská tačka -Alpská taška Classic -Moravská taška Plus -Římslá taška -Bobrovka -zdvojená Bobrovka -Tegaht -Reviera.

Prodej - drogerie - dekorativní a tělová kosmetika - parfémy - barvy, laky.

Správa nemovitostí. Pronájem bytových i nebytových prostor.

Truhlářství. Výroba, montáž a návrhy nábytku - kuchyně - ložnice - vestavné skříně - dětské pokoje.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba - dveře, okna, zárubně - postele - vestavné skříně. Pokládka a renovace dřevěných podlah - podlahářské práce.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy, alarmy Jablotron. Práce, montáž: - elektroinstalace - solární systémy pro ohřev vody - tepelná čerpadla.

Prodej náhradních dílů pro zemědělství a komunální sektor - náhradní díly pro zemědělskou techniku a traktory ZETOR a ZTS - pneumatiky. Prodej a servis zahradnické techniky Seco GROUP a ISEKI - zahradní a komunální technika - traktorové sekačky - traktory. Pneuservis - montáž zakoupených pneumatik

Služby: - ozvučení, osvětlení kulturních, zábavných akcí, plesů - pronájem pódia.

Klempířské, tesařské a pokrývačské práce - pokládla střešní krytiny, krovů - stavba pergol, přístřešků - montáž střešních oken a světlovodů.

Výlep plakátů po celé ČR. Ozvučování a osvětlování akcí . Služby DTP studia. Grafické návrhy.

Velkoobchod, maloobchod, montáž: -svítidla, osvětlovací systémy ARTEMIDE a KREON -svítidla vnitřní i venkovní -svítidla stolní, stojací, nástěnná, stropní, závěsná, vestavná do stěn, stropů i podlah -bezplatné poradenství pro architekty, projektanty i zákazníky. Výhradní zastoupení v ČR** firem: -ARTEMIDE /ARTEMIDE, ...