Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Zednictví, velkoobchod, maloobchod: - montáž obkladu - montáž dlažeb - 3D návrhy - poradenství - stavební chemie ( lepidla, izolace atd - vinylové podlahy - lina - balkony - terasy - sanitární vybavení, WC, vany - koupelnové vybavení - míchání interierových a exterierových barev - epoxidové barvy na beton.

Společnost KL trading s.r.o. se zabývá prodejem zimních zahrad, zastřešení bazénů či skleníků. Nabízíme bezplatné poradenství, vypracování návrhu, dodávku i montáž. Prodej, montáž: - zimní zahrady - zastřešení bazénů, polykarbonátové výplně, různé tvarové varianty - světlíky - polykarbonáty - zasklené lodžie, balkony - zastřešení ...

Zpracování, prodej: - řezivo - řeziva Výroba: - mlýnská kola - strojní zařízení menších mlýnů

Prodej, oprava, servis: - zemědělská technika, stroje - komunální technika - zahradní technika - náhradní díly. Servis: tel.: 777 400 942, 724 020 602 Prodej ND: - 777 400 932

Realitní činnost - prodej bytů, domů, komerčních prostor a pozemků.

Výroba, prodej nábytku - kuchyně - vestavné skříně.

Prodej, e-shop - nářadí - AKU vrtačky, kladiva - brusky - pily - elektrické nářadí - elektrocentrály - nastřelovací technika - měřící technika - lasery - řezačky.

Architektonický ateliér - architektura novostaveb a interierů - grafika, obalový a průmyslový design.

E-shop - stavební a zahradní technika - štípače dřeva - pily - sekačky - štěpkovače - rozmetadla - míchačky - vibrační desky a pěchy - řezačky spár.

Realitní činnost - prodej rodinných domů, bytů a komerčních prostor - pronájem nemovitostí.

Pěstování, pokládka: - přírodní travní koberce Distribuce: - umělé travní koberce - sportovní povrchy Údržba a regenerace sportovních trávníků.

Oprava, servis: - ledničky - mrazničky - absorpční chlazení - chladící a mrazící boxy - klimatizace Prodej, montáž, oprava, servis: - chladící zařízení - tepelná čerpadla - klimatizace

Internetový obchod, e-shop: - LED žárovky, osvětlení.

Prodej, e-shop: - zahradní obruby (plast, nerez, ocel, pozink, hliník) - automatické závlahy, mikrozávlahy.

Služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - drobné zednické práce...atd.

Činnost: - realizace, stavby zahradních jezírek - rekonstrukce jezírek.

Služby: - osvětlení - ozvučení

Prodej, montáž: - interiérové dveře - podlahy.