Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Stavební společnost: -výstavba, rekonstrukce, opravy -rodinný dům, rodinné domy, RD na klíč -živnostenský, živnostenské domy -stavební a bourací práce -podkroví ze sádrokartonu, sádrokartony -minerální kazetové podhledy -interiéry, interiérů -podhledy, příčky, oblouky, klenby, bytová jádra -tesařské, pokrývačské, klempířské ...

Výroba, prodej: - plastový svařovací drát a profily z PE, PP pro svařování plastů, polypropylénových desek (kruhový, oválný a trojúhelníkový profil, široký výběr barev) - ABS, EPDM pro autoopravy - certifikát EPW - technolog svařování plastů, termoplastů.

Eshop s kadeřnickými potřebami a vlasovou kosmetikou Profivlasy Prodáváme šampony na vlasy, kondicionéry, balzámy a ampule na vlasy, vlasové kúry, masky na vlasy, oleje na vlasy, pěny na vlasy. Kadeřnické potřeby, nůžky na vlasy, břitvy, fény na vlasy, žehličky na vlasy, stříhací strojky. Barvy na vlasy a melíry. Hřebeny, kartáče, štětce, ...

Dodávka a montáž sádrokartonových systémů, suchých staveb a střešních oken.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem nemovitostí finanční poradenství.

Realitní kancelář: - zprostředkování prodeje, pronájmu a koupě všech typů nemovitostí - převody členských práv a povinností k družstevním bytům - styk s katastrálními úřady - zajištění stavebních a znaleckých posudků, daňové poradce - podání daňového přiznání - zprostředkování úvěrů a stavebního spoření - inzerci v našich ...

Výroba: -kuchyně -dveře -obklady -vestavěné skříně a veškerý interiérový nábytek.

Prodej, servis: -zahradní technika -lesní technika -zahradní mechanizace -lesní mechanizace -motorové pily, pila STIHL -náhradní díly -konev, motorový postřikovač -hobby nářadí. Autorizovaný prodej a servis STIHL, VIKING a STIGA. Servis nákladních a užitkových vozidel - IVECO, MAN, DAF, a RENAULT, AVIA, LIAZ, TATRA. - diagnostika, ...

Montáž, oprava, údržba, rekonstrukce: -elektromontáže -vysoké napětí VN, VVN -nízké napětí NN -výstavba a rekonstrukce trafostanice -revize elektrická zařízení -zemní a výkopové práce -projekční, rozpočtové práce -oprava, montáž a rekonstrukce veřejného osvětlení -prodej kabelů a elektromateriálu: -elektroinstalační ...

Truhlářství, stolařství, podlahářství. Výroba -dřevěná okna (okno, okna) -balkonové dveře v provedení EURO IV 68. Nově i výměna. Pro novostavby i rodinné domy a panelové zástavby.

Nabízíme internetový prodej, e-shop litiny pro stavbu nebo opravu kamen a krbů. Najdete u nás sortiment z litiny pro krby, kamna, grily atd.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -dámské spodní prádlo, oblečení, plavky, korzety -dětské prádlo, papuče -pánské prádlo, plavky -ponožky a punčochové zboží -sluneční brýle -ložní povlečení -ručníky, osušky -župany -funkční prádlo.

Stolařství: -dveře, vrata -obklady stěn, stropů -menší práce z lamina -pergoly -venkovní nábytek -stoly, skříně -postele z masivu -opravy historického nábydku -výroba historických replik dveří a vrat.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku. Výroba a renovace kuchyní. Výrobky z masivu - dveře, postele a další. Zahradní nábytek - pergoly, přístřešky, altánky, dětské domky...

Výroba, prodej nábytku, nábytek: -vestavné skříně na míru -kuchyňské linky, kuchyň, kuchyně -obývací stěny, ložnice -kancelářský nábytek -kompletní vybavení interiéru. Zaměření, návrh. Prodej, dodávka vestavné spotřebiče.

Zakázková výroba nábytku a interiérů z laminovaných dřevotřískových desek a masivu. Obývací stěny.

Zakázková výroba interiérů, interiéry a nábytku, nábytek, vybavení: -obytné prostory, obytných prostorů -kuchyně, kuchyň, kuchyňské linky, kuchyňská linka -ložnice, ložnicí -obývací stěny, stěna, šatna, šatny -kancelářské prostory, kancelářských prostorů -průmyslové prostory, průmyslových objektů -firmy, firem, firma, banky, banka, ...

Zakázková výroba interierového nábytku. Vyměříme a zpracujeme grafický 3D návrh a cenovou kalkulaci a následně vyrobíme originální nábytek dle přání klienta. Výroba nábytku do: -kuchyně -obývacího pokoje -ložnice -dětského pokoje -kanceláře -baru. Výroba vestavěných skříní na míru.

Tvorba www stránek webdesign reklamní grafika (loga, vizitky, letáky, ...) 3D vizualizace focení

Prodej a montáž stínící techniky: -švédské žaluzie -vertikální žaluzie - vhodné do kanceláří, novostaveb a moderních bytů -markýzy -roletky látkové do interiérů -sítě na okna i garážová vrata -provádění zednické a stavební práce. Garážová vrata: -sekční, roletové a kazetové.

Repase strojních zařízení. Distribuce ložisek. Opravy strojů. Výroba speciálního nářadí pro automobilový průmysl.

E-shop: - prostěradla - povlečení, povlečení pro děti - psací potřeby, pouzdra - osušky - deky, polštáře - batohy

Značková prodejna nábytku: -veškerý sortiment nábytku, -návrh kuchyňské linky na počítači zdarma, -atypické díly, -ložnice, -dětské pokoje, předsíně, koupelny, -rustikální nábytek.

Zásilkový obchod s nádobím, kuchyňskými potřebami, nářadím a prostředky pro úklid a hygienu.

Zámečnické a kovářské práce. Vyrábíme kovové altány, brány, ploty, mříže a markýzy.