Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Velkoobchod, maloobchod nábytek: -sektorové kuchyně -obývací pokoje, stěny a sestavy -sedací soupravy, kožené -dětské, studentské pokoje -ložnice, ložnicový nábytek -samostatné skříně -dvoulůžka, válendy, rozkládací pohovky -plastový nábytek -rustikální nábytek -ratanový nábytek -návrh, zpracování, motáž kuchyně na míru, ...

Práce, služby: Sklenářství -sklenářské práce -instalace okeních fólií. -zámečnické práce -prodej barev, laků -projekční služby -specializace na stavební sklenářství. Fakturační adresa: Brno, Křídlovická 68.

Prodej: -obklady, dlažby -obkladačské práce -grafické návrhy koupelen -dveře vnitřní, venkovní včetně montáže zárubní -střešní okna FAKRO včetně montáže -vybavení koupelen -lepidla, spárovací hmoty -dovoz zboží.

Internetový, velkoobchodní a maloobchodní prodej dekorativního a dárkového zboží.

Vazba květin. Nabízíme dárkové a dekorativní aranžování z květin a přízdob, dekorace ze suchých a umělých materiálů na zakázku.

Realitní kancelář, developerská činnost. Zprostředkování prodeje a pronájmů všech druhů nemovitostí (tzn. bytů, rodinných domů, pozemků a ostatních nemovitostí), vyhledávání vhodných nemovitostí a nebytových prostor, nákup, prodej pozemků, zprostředkování převodů bytů, zastupování při převodech nemovitostí, poradenské a ...

Projekční činnost v investiční výstavbě. Ateliér architektů.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů na klíč - zateplení fasád - terénní úpravy - drobné stavební úpravy - prodej stavebního materiálu - pronájem lešení.

Velkoobchod, maloobchod: -kytice, aranžmá, umělé květiny -živé i hrnkové květiny -výroba svatebních kytic -široký výběr dárkového zboží -výroba smuteční vazby a věnců -sušené květiny. Pobočka: Květinový dom Fantazi Potočná 8 Skalica

Široká nabídka pokojových rostlin z našeho zahradnictví. Nabízíme exotické rostliny určené do pokojových podmínek. Záruka kamenného zahradnictví z naší produkce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál vodoinstalační, topenářský, plynařský -zařízení vodo, topo, plyn -čerpadla, čerpadlo, vodárny, vodárna -koupelny (sprchové kouty, baterie) -sanitární keramika, umývadla, umývadlo -topení, radiátory, topný, topné žebříky -ohřívače, bojlery, karmy, karma, kotle, kotel -černé pozinkované trubky, ...

Prodej elektroinstalačního materiálu, spotřební elektroniky, domácích spotřebičů, mobilních telefonů.

Zateplování fasád. Prodej stavebních materiálů Pokládka zámkové dlažby. Stavba rodinných domů na klíč.

Dodávka, prodej, velkoobchod: - sušené květiny pro zahradnictví, květinářství - věnce - eshop.

Stavebniny, prodej: -stavební materiál, stavebniny -střešní krtytiny, podstřešní folie, hydroizolace -plastová okna, dveře, rolety -střešní okna VELUX.

Realitní kancelář: -zajišťování právní a finanční služby spojené s nákupem a prodejem (pronájmem) nemovitostí.

Velkoobchod elektroinstalační materiálu: -kabely, vodiče -lišty, trubky, žlaby -krabice, vývodky -pojistky, odpínače -jističe a příslušenství -zásuvky a vidlice průmyslové i domovní -hromosvodný a uzemňovací materiál -průmyslové stykače a relé -svítidla a světelné zdroje -rozvaděče, rozvodnice -svorky a svorkovnice -domácí telefony, ...

Architektonické studie, projekce, inženýring: -rodinné, bytové a občanské domy -půdní vestavby -průmyslové stavby -čerpací stanice -sklady a stáčiště PHM* -olejová hospodářství -myčky a ČOV*.

Výroba, prodej: -eurookna, eurodveře, vrata -interiérové a posuvné dveře -vchodové, venkovní, vstupní -kuchyňské linky, kuchyňská linka -nábytek.

Prodej, oprava, servis, e-shop: -chladničky (chladnička) -ledničky (lednička) -mrazničky (mraznička) -pračky (pračka) -sporáky a vestavné spotřebiče. Rozvoz a základní zapojení zakoupeného zboží zdarma. Při zakoupení nového výrobku bezplatný odvoz starého spotřebiče.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - stoly - bytový nábytek.

Montáž, oprava a údržba vyhrazených elektrických zařízení: -elektroinstalační práce -oprava veřejného osvětlení, kostelů a historických objektů -revize elektrických zařízení a ručního nářadí -výroba elektrických rozvaděčů s certifikátem -práce s vysokozdvižnou plošinou do 14 m, pořez stromů, malování a natírání -pronájem ...

Dodávka, montáž: IZOLTEC -povlakové krytiny, povlaková krytina -izolace proti vodě-hydroizolace: -střechy, střecha: -ploché, plochá, rovné, rovná -šikmé, šikmá -zemní izolace: -proti tlakové vodě -proti radonu -sanovatelné hydroizolační systémy -terasy, terasa - foliové systémy -zahradní jezírka, jezírko -bazény, ...