Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba, distribuce, e-shop: - utěrky z mikrovlákna - ručníky z mikrovlákna.

Činnost: - realitní makléř - developerská činnost.

Prodejna Hodonín. Maloobchod, prodej: - koberce - kusové koberce.

Tesařství. Tesařské práce: - krovy - altány - pergoly - garáže - zahradní chatky.

Truhlářství. Návrhy, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Maloobchod, e-shop: - LED osvětlení, svítidla - LED pásky.

Prodej: -zahrádkářské a zahradnické potřeby -chovatelské potřeby -vinařské potřeby -zahradní technika -elektrické ruční nářadí -autobaterie.

Architektonické, inženýrské a poradenské služby - projektové dokumentace - autorský, technický, stavební dozor.

Dlaždické práce - pokládání dlažby, obrubníků.

Kompletní realizace krbů: -výroba krbových vložek - možno atyp na zakázku -zpracování grafických návrhů konečného designu krbu -kompletní dodání, montáž krbu -výroba teplovzdušných rozvodů -vzorková prodejna - funkční krby, ukázky konečných realizací -vzorkovna použitých materiálů -výroba a prodej krbových příslušenství.

Stavební stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž -dřevohliníková okna -kvalitní dřevěná okna -dřevěná eurookna, eurookno -balkonové a vstupní dveře -vrata -zimní zahrady - fasádní systémy - bezrámové zasklení oken. - žaluzie, rolety, insekticidní sítě, vnitřní a vnější parapety. Program: nová zelená úsporám.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Univerzální držáky: -díly anténních a satelitních držáků -držáky na zeď -univerzální držáky - stožár, balkon -spojovací materiál.

Prodej: -nátěrové hmoty -barvy, laky -míchání barev -lakýrnické, malířské a natěračské potřeby.

Truhlářské práce. Výroba: -podlahy -podhledy -schody -obložkové zárubně -pergoly -obklady -zahradní domky a altány -plotové výplně

Projekce, výroba: - světelný zdroj s LED diodami nemá v ČR konkurenci, každá dioda je vyměnitelná bez demontáže celého světla, snadno vytvoří praktické svítidlo od 20W až do 420W. Je mnohem levnější oproti jiným systémům. Sídlo: Mlýnská 326/13 602 00 Brno.

Komplexní služby pro české i zahraniční klienty, kteří potřebují transparentním a nejvýhodnějším způsobem prodat svůj majetek. Prodej majetku formou dražby.

Naše stavební společnost se zabývá montáží a prodejem materiálu pro suchou výstavbu. Prodej, dodávka a montáž: -kompletní sádrokartonové systémy RIGIPS, KNAUF -střešní okno, okna VELUX, PRIMA FENESTRA, ROTO, FAKRO -minerální a kazetové podhledy THERMATEX, DONN včetně osvětlení -tepelné a zvukové izolace KNAUF, INSULATION -difuzní a ...

Dovoz, maloobchod, prodej nábytku, nábytek: -čalouněné sedací soupravy (kožené, látkové s masivní kostrou) -čalouněná sedací souprava (kožená, látková s masivní kostrou) -pohovky, pohovka, válendy, válenda, postele -skříňový nábytek -dětský nábytek, dětské pokoje -obývací stěny, stěna (MDF, lamino, masiv) -ložnicový nábytek, ...

Služby, pronájem: -pronájem kanceláří. BISTRO NAJRENT - čerstvé jídlo každý den. Maloobchod s podlahovými krytinami a doplňky, stavební chemií, potřebami pro podlaháře, přípravky pro údržbu a ošetřování podlah..

Provádím opravy a veškeré řemeslné práce v domácnosti.

Prodej: - matrace pro kvalitní spánek - různé rozměry dle požadavku zákazníka. Lze objednat i polštáře proti pocení v rozměrech 50x70 nebo 70x90. Rozvoz po celé ČR zdarma.