Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Návrhy, realizace a zahrady a sadové úpravy Servis - zahradní technika

Dana Ličmanová Lazarová se zaměřuje na navrhování a realizaci návrhů zahrad, péči o trávník, rostliny a hnojení.

Ivana Holubová provozuje Miniarboretum u Holubů se zaměřením na okrasné zahradnictví.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž: - střešní okna AlfaLook - lemování - rolety, žaluzie, markýzy, moskytiéry - střešní fólie - střešní doplňky - fasádní mřížky - střešní membrány - parozábrany - ventilační turbíny - montážní pásky - větroizolace - střešní výlezy - půdní schody.

Prodej, internetový prodej: -krbová kamna Nordica -kuchyňské sporáky Nordica -krbové vložky Nordica -příslušenství ke krbovým kamnům -kotle na tuhá paliva -kotle s ručním přikládáním -automatické kotle na tuhá paliva -automatické kotle s připojením na internet -přestavbové sady Benekov -dotované kotle.

Vyrábíme pravé finské sauny - dřevěné sauny z masivu. Nabízíme jedinečnou možnost pořídit si venkovní srubovou saunu nebo roubenou saunu z kulatiny na vaši zahradu. Kromě typových srubových saun nabízíme také finské sauny na míru dle vašeho projektu. Finská sauna je ozdobou vaší zahrady a masivní dřevo umožňuje celoroční využití sauny s velice ...

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Výroba, prodej, montáž, servis: - plastová okna Rehau - plastové dveře - zimní zahrady - dřevěná okna, dveře - hliníková okna, dveře - fasády - žaluzie, parapety, rolety, sítě proti hmyzu, stínící technika. Kompletní revitalizace panelových domů (zateplení fasády, zateplení nebo oprava střechy, výměna stoupaček, výměna ...

Hliníkové okna, dveře. Zimní zahrady. Zasklívání lodžií.

Prodej: - kožené sedačky -zámecké sedací soupravy -luxusní sedací soupravy -kožené sedací soupravy -zámecký nábytek -stylový nábytek -masivní, dubový nábytek -komody -vitríny -jídelní stoly -konferenční stoly -židle, stoly -ložnice -čalouněné sedací soupravy -rohové, kožené sedací soupravy -barokní nábytek ...

Kovovýroba, montáž: - kovové dveře k zabezpečení sklepů. Výroba, prodej: náhradní díly, autodíly - tlumiče, výfuky, koncovky pro nákladní vozy Tatra.

Výroba, prodej, montáž: - kuchyně

Prodej, maloobchod, e-shop: - zahradní technika - drtiče odpady - křovinořezy, vyžínače - kultivátory - zahradní traktory - mulčovače - řetězové pily - sekačky - štípače dřeva - sněhové frézy - elektrocentrály.

Velkoobchodní prodej: - elektrické komponenty - automatizační zařízení - solární systémy - elektromateriál - rozvaděče.

Společnost STAVODOM, spol. s r.o. se zabývá prodejem základních stavebních materiálů a také výkopovými a jeřábnickými pracemi. V našem sortimentu naleznete lomový kámen, strusku, štěrk, písek, kačírek či asfaltový recyklát. Veškerý uváděný materiál jsme schopni dovézt na místo určení v množství do 12 tun. Dále se věnujeme demoličním pracím, ...

Prodej, montáž: - garážová vrata - rolety - žaluzie - interiérové dveře - stínící doplňky.

Dodávka, prodej, montáž, servis, poradenství: - dřevěná eurookna, dveře - okna a dveře SAPELI, TWW interiérové dveře - pouzdra pro posuvné dveře - plovoucí podlahy - střešní okna, rolety a žaluzie - skládací schody - nábytek na míru - garážová vrata, pojezdové brány, pouzdra na posuvné dveře - stavební úpravy.

Zahradnické práce: - realizace, údržba zeleně - zakládání a péče o zahrady, arboristika - údržba ploch veřejné a podnikové zeleně - zahradní jezírka - kompletní péče o trávníky.

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny, - plovoucí podlahy, - ekologická paliva, - dveře, - dřevěné okna včetně montáže, - dřevěné terasy včetně montáže.

Martin Turoň se zaměřuje na montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

Ing. Petr Vávra se zaměřuje na prodej krbových, litinových, teplovzdušných, kamnových a dalších kamen, krbových vložek a kotlů.

Dodání a montáž: - interiérových dveří - vnitřní stínící techniky - venkovní stínící techniky - balkonových sušáků. Služby: - hodinový manžel.

Výroba: - lavice, židle - nábytek pro školy, školky.

MTK Property s.r.o. je společností, která se pohybuje v realitách. Prodává: - rodinné domy - pozemky - komerční nemovitosti - rezidentní byty Pronajímá apartmány a bytové jednotky.

Kamnářství. Návrhy, realizace: - stavby krbů - vnitřní krby v rustikálním, moderním a stylovém provedení. Prodej: - krbové vložky - litinové a kombinované - krbová kamna - kotle včetně příslušenství - lovecké trofeje, svíce. Ubytování: - luxusní chata Palkovice - Myslík - chata Skřečoň - apartmány Bílý Kříž, Tvrdošín - ...