Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kuchyňské studio. Prodej, maloobchod, grafické návrhy: - kuchyňský nábytek, kuchyně - domácí spotřebiče - doplňky.

Společnost INTEVO Třinec, s.r.o. se specializuje na topení, vodu, plyn, chlazení a elektro.

Zemní, výkopové práce: - vytyčování inženýrských sítí - výkopy a realizace inženýrských sítí - úpravy, modelování zahrad - řezání asfaltových, betonových povrchů - svařování plastových potrubí včetně elektrotvarovek - hutnění terénu - budování a zpevňování cest - zimní údržba komunikace a další. Vodohospodářské práce. Strojní údržba.

Mojespaní.cz zajišťuje na svém eshopu prodej: - matrace - postele - nábytek - ložní prádlo.

Plynoinstalační práce Dodávka a montáž - solární panely Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Dodávka a montáž - radiátory Dodávka a montáž - kotle na tuhá paliva Vodoinstalační práce

Stavební činnost: - obytné, občanské, průmyslové stavby - hospodářské budovy, garáže, chatky, zahradní altány, krby, bazény, příjezdové cesty, chodníky, terénní úpravy, oplocení - inženýrské sítě v rámci těchto staveb - novostavby, rekonstrukce, střechy, fasády. Projektování pozemních staveb a inženýrských sítí (stavební ...

Výroba, prodej, montáž, servis, rekonstrukce: - čistírny odpadních vod (ČOV) - čerpací stanice - zařízení pro odvodňování kalů - septiky, jímky, plastové nádrže - enzymy pro odstraňování organ. usazenin - těsnění - těsnící systémy - těsnící zátky, manžety - kluzné objímky, vymezovací objímky, distanční prvky - těsnicí kroužky, plošné ...

Společnost solution GOLD RIVER s.r.o. provozuje e-shop uzasneobrazy.cz, kde má k prodeji obrazy různých tématik, velikostí i materiálu, skleněné obrazy a hodiny, obrazy z fotky apod.

Maloobchod, prodej, servis, půjčovna: - nářadí - zahradní technika - vrtací, sekací a bourací kladiva - lešení, žebříky - brusky - řezačky - sekačky - křovinořezy. Služby: - řezání a vrtání v železobetonu, betonu a zdivu v různých profilech a rozměrech - chemické kotvení - protipožární ucpávky Hilti. Pronájem: - stavební ...

Společnost Stavebniny Kozelský a Kozelský s.r.o. z Frýdku Místku se specializuje na prodej stavebních materiálů a příslušenství pro stavbu. Nabízí odborné poradenství, zabývá se autodopravou stavebnin a provozuje stavební bazar. Sortiment zahrnuje především - zdící materiály - sypké hmoty - pojiva a maltové směsi - izolace - komínové ...

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Veselá zahrada. Pěstování, prodej: - skalničky - trvalky - netřesky, rozchodníky, mateřídouška. Výsadba koryt a misek, poradenství. Ruční výroba, prodej: - originální mrazuvzdorná zahradní keramika - keramická dílna - cedule, čísla na dům. Provozovna: - Fryčovice - Ptáčník 374, okr. Frýdek-Místek - tel.: 732972381, 732163629.

Ambulantní a zubní zdravotní péče Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Výroba, oprava, renovace: - komponenty pro kulové kohouty - ovládací vřetena armatur - písty vysokotlakých čerpadel - strojní součásti - armatury. Povrchová úprava - žárový nástřik. Výroba náhradních dílů pro armatury.

Maloobchod, prodej: - drogerie - barvy, laky - elektroinstalační materiál.

Služby: - zahradnictví - květinářství

Společnost DEVAN Interier s.r.o. se specializuje na přípravu a realizací zakázek jak pro soukromý sektor, tak i pro stavební společnosti. Zajišťujeme práce v exteriéru - konstrukční obklady budov i venkovní prvky. Vytvoříme Vám návrh a dodáváme veškerý interiérový nábytek a vybavení budov, hotelů, restaurací a kanceláří.

Společnost CLIMATECHNIK s.r.o. zajišťuje dodávku, servis a montáž klimatizace, tepelných čerpadel. Provádíme také údržbu, revizi chladiv, záruční a pozáruční servis.

Okrasná školka, zahradnictví. Pěstování, prodej: - okrasné dřeviny, stromky, keře (listnaté, jehličnaté), jehličnany - pnoucí, vřesovištní růže. Projekce, realizace: - sadové úpravy - rodinné zahrady - výsadba dřevin - údržba veškerých prostranství.

Prodej rostlin - Pepino gold - Stevia rebaudiana - Actinidia kolomikta & Actinidia arguta - Rajčenka Tomarillo, Tomatilla - Cyphomandra betacea - Jakon - Polymnia sonchifolia - Kiwano - Cucumis metuliferus - Mochyně peruánská - Physalis peruviana L Inka třešeň - ...

Zahradnické práce: - zahrady na klíč - projekce zahrad - úpravy okrasných křovin a plotů - výsadby, zástřihy - vybudování rybníků a vodních ploch - vytvoření zavlažovacího systému - údržba trávníků.

Služby: - péče o stromy - řez stromů výchovný, bezpečností, zdravotní, redukční - kácení stromů - péče o zahradu - pěstování letniček k řezu - prodej okrasných rostlin

Zahradnictví. Zahradnické práce. Maloobchod, prodej: - hrnkové květiny - skalničky, trvalky - rostliny - dřeviny, keře - zahradní keramika, sošky, květináče.

Společnost NAZCA, s. r. o. se v rámci své činnosti věnuje návrhům a realizacím především atypických interiérů a exteriérů, zpracování grafických návrhů a také 3D vizualizacím. Zákazníkům poskytuje komplexní služby od návrhu po realizace včetně dodávky designových prvků.

Marcela Byrtusová provozuje květinářství a zaměřuje se na aranžování.