Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - řezné, brusné kotouče FLEX - pilové listy na kov strojní a ruční - pilové kotouče na dřevo, kov - elektrické ruční nářadí - elektrické spotřebiče.

Společnost Avantgarde PLUS s.r.o. prodává široký sortiment plastových a hliníkových oken a dveří, střešních oken a příslušenství.

Stavba kamen a krbů: - teplovzdušné krby - teplovodní krby - kachlová kamna - hypokaustová kamna - zahradní krbové sestavy - pizza pece. Stavba a vložkování komínu.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Pobočka. Dodávka, prodej, montáž: - plastová okna, dveře - žaluzie, sítě, parapety - dřevěná okna, dveře - hliníkové okna, dveře - interiérové dveře - lamino - garážová vrata.

Projekce, dodávka, servis, oprava: - realizace komplexních dodávek v oblasti automatizace technologických linek - elektrické regulované pohony - řídící systémy - měření a regulace.

Prodej: - palubky - kuchyňská dvířka - lamino - řezivo - nábytkové kování - překližky - spárovky - drátěný program - lišty - dřevotřísky - dřevoobráběcí stroje - nářadí - dveře - dřezy - schodiště - parapety

Originální barevné lavičky v barevném designu na přání dodává firma Ing. Vratislav Obadal Zahradní a parkové lavice OBISS. V duchu poctivé řemeslné tradice vyrábíme odolné a bezúdržbové kovové lavice na zahradu a také zahradní nebo parkové lavičky.

Eshop Bez tmy provozuje kalMmach, s.r.o. Zabýváme se prodejem úsporného osvětlení ve všech sférách, hlavně tzv. LED.

Internetový obchod, e-shop: - retro dekorace - retro nábytek - petrolejové lampy, petrolejky

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Květinové studio. Maloobchod, prodej, služby: - květiny - svatební kytice. smuteční vazba - sezónní dekorace (Vánoce, Valentýn, Velikonoce, podzim) - péče o rostliny ve firmách, kompletní květinový servis - dárkové zboží.

Společnost ABC service, obchodní společnost s.r.o. dodává ploty, plastové plotovky, pletivo, brány, branky, venkovní krby, obklady, dlažby, valouny a výrobky z umělého i přírodního kamene. Do interiéru u nás najdete funkční a moderní kancelářský nábytek. Sídlíme ve Frýdku-Místku, s dobrou dostupností z Ostravy a dalšího okolí, provozujeme ...

Dřevostavby - výstavba dřevostaveb - suchá výstavba domů. Zakázkové truhlářství a stolařství, výroba - zahradní nábytek a pergoly - dětská hřiště a další stavby - okna, dveře. Prodej - štípané palivové dřevo - stavební řezivo.

Výroba: - reklamní produkty pro pivovarské, nápojové, gastronomické a kávové společnosti. Servis - elektrické nářadí - domácí spotřebiče.

Výzdoby interiérů k různým příležitostem: - výzdoby církevních objektů. Květinářství: - řezané květiny - hrnkové rostliny - svatební a smuteční kytice - adventní věnce - dárkové vazby - vánoční a velikonoční výzdoby - rozvoz květin.

Výroba, maloobchod, prodej, rekonstrukce: - bazény (plastové, venkovní, fóliové, veřejné, soukromé, interiérové) - foliování bazénů folií DLW, ELBE, Alkorplan - montáž samočistících technologií VANTAGE, NET¨N¨CLEAN - dodávka a servis měřících a dávkovacích stanic ASEKO, ProMinent - zastřešení bazénů ALUKOV - zakrývací rolety - poradenství, ...

Zahradní architektura, návrh, projekce, realizace: - zahrady - předzahrádky - veřejná prostranství