Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Tesař Lukáš Hrabovský realizuje: - dřevostavby - dřevěné domy - střechy - krovy - pergoly - altány - bednění. Rekonstrukce střech. Opravy krovů.

E-shop, internetový obchod: - dětské oblečení - dětské boty - bytový textil - dámské oděvy. Bazar, second hand.

E-shop: - nábytek - skříně - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek

Výroba, montáž: - hliníkové ploty - hliníkové brány - branky - zábradlí - hliníkové konstrukce.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice, postele - skříně - obývací stěny

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - zateplení fasád - montáž sádrokartonu - rekonstrukce koupelen - pokládka zámkové dlažby

Provádí veškeré topenářské, vodoinstalatérské a plynařské práce včetně zapojení plynu a plynových kotlů kompletní navrhnutí a realizace rozvodů vody, topení, kanalizace a plynu na váš nový dům či rekonstrukci dodávka + montáž kotlů - navrhne a zrealizuje kotelnu, technické poradenství. ( jsme v projektu zelená úsporám )

Společnost FK Sales & Investment Group s.r.o. Vám pomůže komplexně při prodeji Vašeho majetku, zajistí konkrétně: Prodej strojů a zařízení Oceňování majetku při prodeji Prodej podílů a firem Prodej zásob Nespotřebované zásoby Prodej přes aukce Prodej nemovitosti

Kovovýroba, výroba, prodej: - vzorková prodejna-kovářské polotovary - kovářské práce - výrobky uměleckého kovářství - ploty, brány - mříže, - zábradlí, - krbové doplňky, - přístřešky - věšáky, svícny. Řemeslnické práce: - kovářské práce - zámečnické práce.

Internetový obchod: - Natureprodukt - doplňky stravy - Dietprotein - dieta KetoFit pro ženy. Realitní činnost, zpracování znaleckých posudků. Účetní služby. Finanční poradenství - hypotéky, pojištění. Výživový poradce - Studio zdravé výživy.

Jsme výrobci kvalitních betonových květináčů a betonových zahradních potřeb s patnáctiletou tradicí. Výroba, prodej a e-shop betonové zahradní architektury, stavebního materiálu, zahradických potřeb: - vymývané betonové květináče - betonové květníky s odtokovým otvorem - betonové vázy - nášlapy - betonové lavičky - zábrany - ...

Prodej: - zahradnické příslušenství - osvětlení - pěstební potřeby - hnojiva, substráty, závlahy.

Společnostn 2MaNet, s.r.o. zajišťuje prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny - okroužky - manžety - řemenice - ozubená kola - řetězy, spojky - barvy - laky - drogerie - nářadí - železářství - spojovací materiál - oleje, maziva - hadice.

Firma založena v roce 1994. Kompletní dodávka a montáž, prodej, poradenství včetně certifikace: - krovy, střešní krytiny, okapové systémy - speciální střešní krytiny: - BRAMAC, TONDACH, KM BETA, CEMBRIT, LINDAB, ONDULINE, EVERTILE, SATJAM, DECRA, STEELTILE, střešní šindele ...

Stavební a obchodní firma. Rekonstrukce, revitalizace, renovace, modernizace: - panelové domy Sanace a zateplení obvodových plášťů. Opravy a nátěry fasády. Oprava a zateplení střešních plášťů (střechy). Komplexní opravy lodžií. Výměna oken a balkónů Elektroinstalace (opravy výtahů). Prodej, montáž: - Avos Eurookna (dřevěná ...

Petr Šigut je stolař, který poskytuje zakázkovou výrobu nábytku.

Kompletní realizace interiéru - truhlářská výroba - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek do prodejen a kanceláří - vestavné skříně.

Pavel Štěrba je hodinový manžel, nabízí: - údržba zahrad, sekání trávníků - drobné zámečnické a klempířské práce - pokládka zámkové dlažby - truhlářské práce - elektrotechnické práce - instalatérské práce - malířské práce - opravy a rekonstrukce v domácnosti.

Služby: - rizikové kácení stromů za použití stromolezecké techniky - výkup, prodej kulatiny. Prodej: - vánoční stromky - oleje, řetězy do motorových pil (Stihl, Husquarna).

Činnost: - služby hodinového manžela - hodinový manžel.

Společnost Lesostavby Frýdek-Místek a. s. řeší státní zakázky: - opravy výtluků Jetpatcher - pronájem stavebních strojů - zahradní a parkové úpravy - výroba, prodej stavebního řeziva - prodej a doprava palivového dřeva - syncrofalke, procesorová lanovka. Stavební práce: - práce na vodních tocích, úprava koryt a jezů - gabiony, ...

Dodávky a montáže strojně technologických zařízení přesuny strojních a výrobních zařízení a linek výroba ocelových konstrukcí zakázková výroba - zábradlí, schodiště, ploty a oplocení Vyhrazená elektrická, tlaková, plynová a zdvihací zařízení včetně zpracování dokumentace. Provozovna: - Frýdek-Místek Staré Město, Jamnická ...

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku, prodej, dodávka: - interiéry, nábytek - šatny - koupelny - kuchyně - dětské a obývací pokoje - bytové doplňky - ložnice - dodávka včetně spotřebičů.

Plynoservis Antonín Szkandera se zabývá montážemi a opravami plynových spotřebičů, plynových kotlů, ohřívačů vody i kuchyňských sporáků. Sídlíme v obci Bystřice, okres Frýdek-Místek. Oprava, servis, montáž, demontáž, plynoservis: - plynové spotřebiče - plynové kotle - ohřívače vody, plynové karmy - plynové sporáky.

Komplexní nabídka služeb v oblasti bytové výstavby, resp. manažerování nové bytové výstavby, dofinancování a privatizace bytového fondu. Financování a poradenství v oblasti regenerace bytového fondu a v neposlední řadě i vytváření koncepcí bytové politiky pro města obce. Správa a účetnictví bytového fondu.