Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej, e-shop: - střešní krytina - střešní fólie - okapové systémy - kouřovody - střešní doplňky - klempířské nářadí.

Truhlářské práce Výroba - kuchyně - nábytek (postele, skříně, knihovny, ...)

Výroba, prodej: - výroba nábytku - dřevěná schodiště - dřevěné dveře interiérové, vchodové - dřevěný, smrkový nábytek - balkony, balkónová zábradlí.

Opravy, repase, revize, výkup, prodej: - transformátory. Práce: - svařování elektrovodných materiálů. Zkoušky pracovních a ochranných pomůcek: - dielektrické rukavice - zkoušečky VN - vypínací tyče - záchranné háky - elektrická pevnost izolovaných plošin.

Návrhy, prodej, instalace, profi servis: -chlazení a vytápění klimatizací či tepelným čerpadlem. Údržba – čištění a dezinfekce vnitřních i venkovních jednotek.

Rizikové kácení stromů v oblasti Hranice, Olomouc, Hostýnské vrchy

Výroba a prodej: - křesla - dvojkřesla - taburetky - polštářky.

Ve společnosti KH montáž provádíme rekonstrukce a montáže šikmých a plochých střech z lehké plechové střešní krytiny především v okresech Prostějov, Přerov, Olomouc, Kroměříž. Jsme prodejci plechové střešní krytiny - na prodej je plechová střešní krytina růžně tvarově odlišná, možnost výběru je z široké škály barev. Naší předností je krátká ...

Dovozce dřevěných parket, podlahové vytápění.

Strojírenská výroba: - 3D ohýbání - CNC pálení, dělení plechů - vrtání, svařování. Velkoobchod, maloobchod: - WIFI technika - anténní a satelitní technika - stožáry a držáky antén GALVA - ochranné skříně - napájecí zdroje - antény - CCTV/CCTV IP - kabelové systémy

Instalace topení plyn - ITP s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelné techniky, kotlů, radiátorů, sprchových koutů a provádí plynařské, topenářské a instalatérské práce.

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - brusné a řezné nástroje - lamelové brusné kotouče klasické i oboustranné, vulkanfíbrové kotouče, řezné a brusné kotouče, brusné vějíře na stopce, diamantové kotouče - železářství - měřidla, matice, podložky, šrouby, spojovací prvky tužky, křídy, popisovače, pravítka, měřítka, rýsovací jehly, ...

Oprava, údržba, montáž, revize, prodej: - elektroinstalace staveb - napájecí a provozní rozvody silnoproudu - světla, světelné technika - osvětlovací soustavy vnitřního i venkovního umělého osvětlení - zabezpečovací technika.

Výhradní dovozce nátěrových hmot STEELPAINT pro ČR a SR Výroba: - lepidla - stavební chemie - nopová fólie TECHNODREN

Práce: - elektroinstalační. Projekce, montáž, servis: - elektrické zařízení. Výroba, prodej: - rozvaděče i plastové.

Stavební firma Patrik Horák se sídlem v Přerově se zabývá zednickými, obkladačskými, sádrokartonářskými a malířskými pracemi, zateplením fasád, montáží oken a dveří a dalšími službami spojenými se stavebnictvím. Firma Patrik Horák Přerov má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky, kteří oceňují její profesionalitu, rychlost a férové ceny.

Zahradnictví Chovanec je zahradní centrum v Lipníku nad Bečvou specializující se na vlastní pěstování a prodej keřů, ovocných stromů a bahenních ibišků. Na e-shopu si můžete vybrat fólie izraelské značky GINEGAR.

Firma vyrábí a prodává: - pesticidy pro ochranu plodin, proti škůdcům - hnojiva, aktivátory - osiva - pšenice, žito, ječmen - hrách, sója, luštěniny, cukrovarské řízky atd. Dále zajišťuje posklizňové služby a dopravu plodin včetně setí a hnojení.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dveře - ploty - pergoly Pokládka podlah.

Výroba: - exteriér a interiér - nezpevněné plochy - povrchová úprava TOPSTONE - alternativa pro všechny betonové povrchy - staré i nové - použití na schodiště, balkony, výjezdy, vstupy, dvory, chodníky, podlahy altánů, podlahy pergol - celistvý povrch bez spár - okolí bazénů. - stavební chemie, stěrky, nátěry, interiérové podlahy

Prodej, e-shop, realizace kachlová kamna, krby: - peletová kamna - akumulační kachlová kamna - sporáky, pece.

Velkoobchod, prodej - profesionální nářadí: -nářadí pro obklady a dlažby Kaufmann -nářadí pro práci se sádrokartonem -nerezové stavební nářadí Kaufmann -hladítka, míchadla, stahovací latě, metry, pásma, vodováhy i s magnety Wefista -ruční a malé elektrické řezačky. -elektrické pily na obklady a další materiály Montolit a ...

Dodávka, montáž a servis, prodej: - elektrická zabezpečovací signalizace - elektroinstalační materiál - elektroinstalace veřejného osvětlení Elektroinstalační práce Opravy a údržba - elektroinstalace veřejného osvětlení.