Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PODLAHY a INTERIERY. Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - laminátové podlahy - korkové a dřevěné podlahy - vinylové podlahy - PVC - novilon - koberce - čistící zóny - interiérové dveře.

Firma ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE je českým výrobcem dřevěných eurooken a vchodových dveří té nejvyšší kvality. Využijte naší telefonní linky a VOLEJTE ZDARMA ALBO 800900818! Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba a prodej: - Kvalitní dřevěná eurookna - Dřevohliníková okna - Dřevokarbonová okna (eurookna) Mezi naši výrobu oken se také ...

Výroba, prodej, opravy, servis: - zahradní technika Dakr - bubnové rotační sekačky - náhradní díly Dakr - obraceče píce, sena - malotraktory - stroje Panter - rozmetače, rozmetadla hnojiv, soli.

Prodej a montáž komínů, kamen a krbových obestaveb.

Naše firma provádí elektroinstalace domovních, obchodních a průmyslových objektů, prodej a montáž klimatizací, tepelných čerpadel a rekuperace. Realizace inteligentních elektroinstalací a rozvodů, výroba rozvaděčů, elektrické vytápění, projekce a revize elektroinstalací a klimatizací.

BEORWEB s.r.o. je provozovatelem inzertního portálu nevyhodím.cz k nákupu, prodeji a inzerci dětského zboží, elektroniky, automobilů, potřeb na zahradu, ke sportu a mnoho dalšího.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Květinářství: - řezané květiny - pokojové rostliny - venkovní rostliny - svatební vazby - dárkové vazby - sezónní vazby - dušičkové vazby. Provozovna: Aniččin dvůr - restaurace - venkovní posezení - společenský sál.

Martin Čapík se zaměřuje na rizikové kácení stromů, ošetření, ořezy, směrování a likvidaci dřevní hmoty a na další výškové práce - čištění střech, fasád, okapů, umývání výloh, oken a mnoho dalšího.

ToGo reconstruction s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, rekonstrukce, zednické práce, stavební úpravy, montáž bazénu, úklidové práce a tepování.

Adam Krejčiřík se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů, dělení, ohýbání a stříhání plechů a na míchání barev.

Společnost A+BX OKNA, s.r.o. působí na trhu již od roku 1993 a zabývá se výrobou, prodejem, dodávkou a montáží hliníkových oken, dveří, fasád, plastových oken a dveří. Působíme nejen v České republice, ale také v zemích Evropské unie. Náš výrobní závod sídlí v Křenovicích u Prostějova a současně máme také pobočky po celé České ...

Firma Rudolf Malina působí již od roku 2003 a zaměřuje se na stavební práce. Zařídíme Vám vše od rekonstrukce bytových jader až po zateplení budov. Další naší specializací jsou plastová i hliníková okna a také interiérové dveře. Prodej, montáž, servis, oprava: - kvalitní okna a dveře - plastová okna, dveře - okna hliníková, dveře - dřevěná ...

DBholders Group s.r.o. se zaměřuje na pronájem nemovitostí, bytů a domů.

Přistavení kontejnerů 3 - 22 m3 Prodej - plastové odpadní systémy Výkup a zpracování - kovový odpadukládání - stavební sutě Prodej - palivové dřevo Prodej - mini stavebniny Prodej - hutní materiál

Pavel Macháň provozuje zahradnictví a zaměřuje se na pěstování a prodej květin.

Výroba, prodej, montáž - přídavné vzduchové pérování na automobily - plastová okna, dveře, zimní zahrady z profilu GEALAN. - žaluzie, předokenní rolety - stínící technika - garážová a průmyslová vrata (rolovací, sekční) - vjezdové automatické brány (křídlové, posuvné) - automatické pohony pro brány a vrata - markýzy (výsuvné, ...

Zahradnictví. Prodej: - zahradnické potřeby - ovocné stromky, keře - okrasné keře, stromy - okrasné květiny, traviny - růže - trvalky - pokojové rostliny - thúje - listnaté dřeviny na živé ploty - vánoční stromky - substráty, hnojiva a chemie k rostlinám.

Společnost VISIMPEX, a.s. se zaměřuje na spojovací materiál s garancí kvality nejen pro obchodníky, řemeslníky a stavebnictví, ale také pro specializované výroby i náročné výrobní segmenty. Spojovací materiál: - vruty do dřeva - šrouby do sádrokartonu a cementotřískových desek - šrouby do plechu - šrouby se šestihrannou hlavou - ...

Služby: - pronájem nebytových prostor - pronájem kanceláří - pronájem konferenčního sálu.

Prodej, montáž, projekce, servis, poradenská činnost, velkoobchod, maloobchod: - bazény venkovní, vnitřní - zastřešení bazénů, příslušenství - sauny a parní lázně - whirpooly a vířivé vany - úprava bazénové vody - měřící, regulační přístroje - vodní atrakce.

Firma K-design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku. Klademe důraz na individuální přístup a ruční výrobu z kvalitních materiálů. Stolařství, výroba: - zakázková výroba nábytku na míru - interiérový, komerční nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně na míru, kuchyňské linky - pracovní desky z umělého kamene Corianu - dětské ...