Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Pokládka a prodej kamenných koberců. Eshop. Prodej stavební chemie.

Společnost Střechy Franta s.r.o.se zabývá realizacemi střech na klíč, stavbou pergol a krytých garážových stání i tesařskými, klempířskými a pokrývačskými pracemi. Zajistíme dodání materiálu, realizaci samotných prací, případné poradenství v dané oblasti, provedeme také likvidaci staré střechy a odvoz suti na skládku. Našich služeb mohou využít ...

Společnost STROJÍRNY A OPRAVNY MILENOV spol. s r.o. se zabývá zakázkovou strojírenskou výrobou technologického vybavení čistíren odpadních vod, úpraven vod a čerpacích stanic, technologických částí pro cementárny, vápenky, štěrkovny a elektrárny, ocelových konstrukcí a trubních dílců. Pro zajištění vysokého výrobního standardu máme specializovaná ...

Realizace, opravy, rekonstrukce, revize elektroinstalace: - v bytových domech, rodinných domech - kancelářích. Slaboproudé rozvody . Dodávka a montáž kamerových systémů. Zajistíme dodávky elektromateriálu.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál (šrouby, matky, matice, vruty, hřebíky) - výroba spojovacího materiálu dle výkresové dokumentace - ložiska, gufera tuzemská i dovozová - příslušenství ložisek. - zámečnictví, kovovýroba. Maloobchod, prodej: - Přerov, Smetanova 10 - tel.: 581220377.

Záře Výroba, montáž, opravy: žaluzie-horizontální, vertikální, venkovní. předokenní rolety, látkové roletky, roletky den a noc, plissé. sítě-okenní, dveřní, rolovací, posuvné markýzy, balkonové clony, screenové rolety, fasádní rolety. seřízení oken, výměna těsnění, frézované těsnění oken a dveří. opravy.

Designové studio Maloobchod, prodej: - matrace - masivní postele - noční stolky, rošty - přikrývky a polštáře - doplňky firmy Dřevočal - chrániče, dětské matrace, podložky, sedáky.

Designové studio Maloobchod, prodej: - matrace - masivní postele - noční stolky, rošty - přikrývky a polštáře - doplňky firmy Dřevočal - chrániče, dětské matrace, podložky, sedáky.

Výroba, prodej: - matrace polyuretanové, pružinové, taštičkové, profilované, latexové, studená pěna, dětské matrace - lamelové rošty z předpružených lamel slouží jako podklad pro matrace - potahy různých druhů.

Vše do ložnice pro Váš zdravý spánek. Maloobchod, prodej: - masivní postele - matrace, rošty - noční stolky, komody - celoroční přikrývky a polštáře.

Architektonická kancelář. Projekty: - architektonické - urbanistické - interiérové - rekonstrukce památkově chráněných objektů - návrhy fasád a portálů - návrhy reklamních tabulí a firemních označení.

Geodetické a projektové práce. Služby: - geodetické práce v katastru nemovitostí - geodetické práce v inženýrské geodezii - projektové práce v oboru vodohospodářských staveb - projektové práce v oblasti technických zařízení budov - projektové práce v oblasti pozemních staveb - geografické informační služby.

Stolařství. Stolařské a truhlářské práce. Výroba: - interiérový nábytek - kuchyně na míru Instalace dveří.

Projektová a inženýrská kancelář specialista na technologii a vzduchotechniku

Jsme truhlářská firma zabývající se zakázkovou výrobou: Nábytek z masivu, lamina a dýhy Kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, postele, obývací stěny, koupelnový nábytek, pracovní a jídelní stoly a jiné dle vašeho přání Samonosné schody, obklady schodišť, zábradlí, patra na spaní Dodáváme / zprostředkujeme: Interiérové ...

Dodávka a návrhy interiérových řešení: - stavební pouzdra pro dveře - půdní schody - zárubně, dveře - posuvy - obkladové systémy - zábradlí - stříšky

Komponenty a systémy pro topení v rodinných a činžovních domech: - systémy pro nezávislé topení a přípravu teplé vody - decentralizované měření spotřeby tepla pro každou bytovou jednotku - zařízení pro regulaci podlahového vytápění. Sídlo společnosti: - Bohnická 5/28, 18100 Praha, tel: 284001081.

Renovace dveří, zárubní. Výroba a montáž posuvných dveří jedno i více křídlých nebo do pouzdra JAP, skládacích lámacích dveří, plastových skládacích dveří. Prodej a montáž: - žaluzie a sítě proti hmyzu.

Dodávka, montáže: - vnitřní a venkovní žaluzie - vnitřní a venkovní rolety - stínící markýzy - garážová vrata - v Brně a dalších moravských okresech.

Dřevoprodej, interiéry: - hoblované dřevo - nábytkové hrany - nábytkové kování - řezivo - stavební kování - stavebně truhlářské výrobky - elektrospotřebiče. Služby: -likvidace dřevního odpadu -rozvoz -montážní práce.

Servis, oprava: - revize elektroinstalace NN / VN bez omezení - hromosvody, jímací soustavy bez omezení - nebezpečí výbuchu - elektrické spotřebiče, všechny druhy - ruční nářadí - kancelářská a výpočetní technika - lékařské přístroje - automatická evidence periody revizí - automatizace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Ocel, ocelolitiny: - soustružení - frézování - obrábění - stříhání a ohýbání - svařování a pálení ocelí. Opracování odlitků a výkovků. Prodej: - průmyslové armatury - potrubí - ventily - šoupátka - zpětné a uzavírací klapky - kulové kohouty - ovladače kondenzátu - kompenzátory - filtry - hydranty.

Prodej, montáž, oprava, realizace: - střechy na klíč. Řemeslnické práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Prodej: - stavební materiál - stavebniny.