Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodejna, pobočka. Rekonstrukce interiérů. Návrhy interiérů. Prodej: - kování - spojovací materiál - světelné police - úchytky - skříňové sestavy.

Síť prodejen PROTON. Maloobchod, prodej: - elektronika - elektrospotřebiče - mobilní telefony - fotoaparáty.

Výroba, montáž: - bazény a příslušenství.

Kamenná prodejna, servis, e-shop: - ruční, elektrické nářadí - vrtačky, brusky, komrestory - kleště, klíče, pilky. Půjčovna nářadí: - brusky - vrtací/sekací kladivo - příklepová vrtačka - pily - drtič zahradního odpadu.

Práce: - zednické - dlaždičské - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - postele - židle - kancelářský nábytek - bytové doplňky - kuchyňské linky včetně spotřebičů. Sídlo firmy: - Opava, Těšínská 1023/29.

Firma Hutní materiál Fojtů Zdeněk je velkoobchod a také maloobchod, ve kterém si vyberete z širokého sortimentu hutního materiálu, železa, plechů, střešních krytin a trubek. Také provádíme řezání železa včetně dopravy materiálu. Veškeré služby poskytneme v Přerově a jeho blízkém okolí. Kvalitní hutní materiál: velkoobchod, maloobchod a ...

Interiérové studio. Výroba: - nábytkové sestavy na míru - kuchyně - bytový nábytek.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - dětské pokoje - ložnice - interiérové dveře - schodiště.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - obývací stěny.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - pergoly - schodiště - zimní zahrady - terasy.

Truhlářství, výroba - kuchyně - interiérové dveře a okna - schodiště. Činnost - truhlářské práce.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - obývací prostory - sedací nábytek - osvětlení.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Stavba a výroba plavidel -Výroba jízdních kol, vozíků pro invalidy a jiných nemotorových dopravních prostředků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí ...

Stavební bytové družstvo Přerov vám zajistí pronájem nebytových prostor a kanceláří v centru Přerova a na Předmostí. Díky silné tradici a pevného postavení se naše družstvo také zaměřuje na správu a údržbu nemovitostí včetně výstavby bytových objektů a garáží. Jsme spolehlivým partnerem pro vaše bydlení! Pronájem v centru Přerova a na ...

Montáže vodo topo. Prodej: - vodoinstalatérský, topenářský a plynařský materiál - obklady, dlažby, lepidla. - kanalizační prvky ze zahraničí.

Prodej, oprava, servis, generální opravy: - pístové, šroubové kompresory ORLÍK, ČKD Žandov, FINI, ATMOS, SCHNAIDER. Oprava, servis, generální opravy: - systémů VARI - motory, převodovky sekaček DAKR - zahradní technika (kultivátory, sekačky) - náhradní díly na kompresory (ATMOS, ORLÍK, ČKD ŽANDOV, SCHNAIDER).

Úprava, zakládání trávníkových ploch. Výsadba stromů, keřů, okrasných dřevin.

Český výrobce nabízí sortiment na vánoce přírodní i barvené jmelí, dekorační vyřezávané výrobky jako dárek, podložky pod myslivecké trofeje, kuchyňská a servírovací prkénka, dekorace do bytu, dřevěné bedničky, luxusní krbové březové dřevo a dárkové sady. Realizujeme zakázkovou výrobu ze dřeva pro váš interiér i exteriér od A do Z.

Internetový obchod, e-shop: - párty potřeby - domácí potřeby - nářadí - hračky.

Montáž, výroba, servis, prodej: - kotle, hořáky - středotlaké a nízkotlaké parní kotle - ekologický parní kotel - přepravitelné kotelny - ohříváky vody a vzduchu - tlakové celky, náhradní díly pro kotle a hořáky. Montáž, stavby: - plynové rozvaděče - plynovody, kotelny na klíč - rekonstrukce kotelen, pecí, kotlů.

Architektonická kancelářArchitektonické návrhy staveb a interiérů. Projekce, projekční činnost: -stavební. Inženýrská činnost a projekční práce dle požadavků objednatelů.