Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Činnost: - křížkové vyšívaní - pečení dortů.

Stavební práce: - fasády, omítky - pokládka zámkové dlažby - obkladačské práce - rekonstrukce objektů - demoliční práce - zakládání staveb.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - hrubé stavby - rekonstrukce budov - fasády - ploty - zámková dlažba - montáž obkladů, dlažeb.

Dodávka, montáž: - LED osvětlení.

Výroba, montáž, kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové brány, ploty.

Technické služby: - odvoz odpadů - údržba místních komunikací (letní, zimní) - údržba veřejné zeleně - čištění města.

Opravy, servis: -pracovní a zemědělské stroje -zahradní a komunální technika -prodej náhradních dílů.

Bývalý RABAT ČR, a.s. Velkoobchod: - stavebniny. Letní čas Zimní čas Po – Pá 7.00 - 15.30 h 7.00 – 15.30 h So zavřeno zavřeno

ESHOP - dovoz: - bytový textil, italský stylový, zámecký nábytek. Velkoobchod a maloobchod: - bytový textil do ložnice, kuchyně a koupelny, italský stylový nábytek.

Prodej a montáž anténní a GSM techniky - GSM repeatery - měřící technika - antény - kabely - konektory, redukce - konzole - přepěťová ochrana.

Truhlářství Padevět. Výroba - kuchyně - nábytek na míru - vestavné skříně - dětský nábytek - koupelnový nábytek - dveře. Dílna: Mírová ul. 257 41 Týnec nad Sázavou

Grafické a interiérové studio - letáky, plakáty, ilustrace - vizitky, logo - webdesign - kompletní návrh interiérů - skleněné vázy, lustry, skleničky a dekorace do interiéru - broušené sklo na zakázku.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - oprav a údržba veřejného osvětlení - zemní práce

Zakázkové truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavné skříně - koupelnový nábytek - zahradní nábytek - dveře - ploty, pergoly

Ubytování, služby: - statek - penzion - chalupa Kamnář, kamnářství, stavba: - kachlová kamna - pece - krby

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - ložnice - koupelnový nábytek - zahradní nábytek

Umělecké kovářství, výroba - kovaná vrata, ploty, mříže, nábytek.

Práce, řemesla: - truhlářství - tesařství - pokrývačství Výroba: - nábytek na míru - schodiště, dveře - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Truhlářství, výroba: - nábytek - okna, dveře - kuchyně Pokládka podlah.

Prodej: - barvy, laky - řezivo, desky, palubky - izolace - střešní krytiny - sádrokarton

Truhlářství, výroba: - dveře - kuchyňské linky - stoly, židle - postele - komody