Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej: - spojovací materiál - kotevní technika - nářadí

Prode, půjčovna: - grily - příslušenství ke grilům - párty vybavení Dodávka masa na gril.

Zpracování: -polymerní kámen. -umělý kámen zn. CORIAN, STARON, HI-MACS, KERROCK A, CORRALIT, AVONITE. Výroba: -kuchyňské, koupelnové desky. -obklady stěn. -výroba nábytku s doplňky z umělého kamene.

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek na míru.

Truhlářství. Výroba: -dřevěná okna, dveře. -vestavěné skříně.

Truhlářství. Práce: -truhlářské. Výroba: -nábytek na zakázku.

WPC- dřevoplastové terasy, WPC- dřevoplastové ploty, dřevoplast-montáž teras a plotů vč. stavebních součástí.

Prodáváme nábytek, kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, matrace, sektorový nábytek, sedací soupravy, dětské pokoje a nábytek na zakázku od českých výrobců. Dále plovoucí podlahy i s pokládkou, PVC lina a koberce a interiérové dveře. Online prodej nábytku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -topení, voda, plyn -topné oleje -výhradní zastoupení firmy WATTS.

Služby: -oprava a údržba bazénů -návrhy a realizace sadových úprav -údržba zeleně -zahradní jezírka -stavby a údržba pergol.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Prodáváme litinová kamna, krbové vložky, biokrby, krbové vložky se sekundárním spalováním, kouřovody a kotle na biomasu Atoma. Dále regulace komínového tahu, pomocí kterého lze uspořit palivo. Doprava po celé ČR je zajištěna.

Výroba a montáž: - plastová okna - dřevěná eurookna - špaletová okna a repliky - vchodové dveře - balkonové dveře - výlohy - bazar oken Dodávka a montáž: - parapety - žaluzie - rolety - garážová vrata - izolační dvojsklo - 6-ti komorový profil Gealan S8000 a S9000 - kování Roto

Vodohospodářské služby: -zásobování obyvatel pitnou vodou -odvádění a čištění odpadních vod. Prodej: -vodoinstalačního materiálu.

Nabízíme odbornou montáž a servis klimatizací Toshiba, LG a Haier do domů, bytů a kanceláří. Zajistíme záruční i pozáruční servis.

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál

DISPEČINK NON-STOP: 603229333, 604250333 Pohřební služba, pohřebnictví, služby: - zajišťujeme převozy zesnulých po celé ČR i ze zahraničí - zajištění komplexních služeb - velký výběr rakví - zajištění květinové výzdoby, úmrtního oznámení na počkání - zajištění rozptylu a vsypů - zprostředkování kamenických prací Prodej: - ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a zpracování skla -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a ...

Vodoinstalatérství, topenářství -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského ...

Velkoobchod, prodej: - elektrické ruční nářadí, zahradní a lesní technika - potřeby pro včelaře, včelařské potřeby. Autorizovaný prodejce, servisní středisko: - značky STIHL, Makita, FISKARS.

Prodej německých plastových samonosných jímek, žump a jímek na dešťovou vodu. Výroba sklolaminátových jímek a septiků. Prodej německých drtičů ovoce Speidel, vodních lisů a nádob na skladování moštu.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Prodej: -okna a dveře, plastová a dřevěná -rolety plastové a hliníkové -garážová vrata -dveře interiérové -prodej nábytku a koberců -žaluzie interiérové a exteriérové.