Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Prodej, e-shop - filtrační konvice značek Dewberry, Brita a Dafi. - originální vodní filtry do kávovarů, ledniček, odvápňovače. Provozovna - adresa: Hradišťská 906, 686 03 Staré Město.

Nabízíme reality: -byty, domy, pozemky, chaty a chalupy a další nemovitosti. Zprostředkujeme: -prodej, koupi i pronájem. Zajistíme: -kompletní realitní, právní a bezplatný finanční servis. Naši pobočka najdete také ve Veselí nad Moravou

Velkoobchod, maloobchod, eshop, e-shop, prodej: - saunový a hotelový program - ručníky, osušky, župany, zástěry - koupelnové předložky - PVC, teflonové ubrusy - prostírání, utěrky - různé druhy koberečků, rohožek - koupelnová linolea - protiskluzové podložky do sprch i van - koupelnové doplňky - kuchyňské doplňky - bytový ...

Prodej květin: -květinové aranžmá, -řezané a pokojové květiny, -návrh a realizace interiérové a exteriérové zeleně, -poradenství v oblasti zahradnictví a zahradní architektury. Svatební floristika, rozvoz květin: -doručení, doručování po celé ČR, po UH zdarma.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané, hrnkové květiny.

Výroba, prodej, montáže: -plastová okna (profil DECEUNINCK) -vstupní dveře -parapety -žaluzie -okenní sítě -zimní zahrady -plastové obklady -zednické zapravení.

Autorizovaný prodejce kuchyní DanKüchen. Kuchyňské studio.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -bytová svítidla -zářivkové modulové osvětlení -systém RPK, OVALE -svítidel: -zářivkové systémy -Down Light -svítidla podhledová, přisazená, průmyslová, zemní, zahradní, pouliční, nouzová -úsporné zdroje světla -zakázková výroba osvětlení. Návrhy, projekce, projektování, ...

Vodoinstalatérství, topenářství, instalatérské služby, instalatérské práce, instalace, prodej, dodávka, montáž, montáže: -topenářské: -podlahového topení, vytápění -dodávka veškerých značek topných těles, topná tělesa, kotel, kotlů ústředního topení -dodávka plynových spotřebičů, plynové spotřebiče, ohřívačů vody, ohřívače, bojlery, bojlerů, ...

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce. Montujeme a provádíme opravy a revize elektrických zařízení jako jsou veřejná, interiérové nebo zahradní osvětlení, veřejný rozhlas, rozvody elektřiny v budovách, výstražné a kamerové systémy. Práce, montáž: -elektromontáže, elektroinstalace: -montáže, opravy a revize elektrických ...

Dům Světel.cz Prodej, e-shop: - stojací a stolní lampy - lustry - závěsná svítidla - svítidla do koupelny - dětská svítidla - venkovní osvětlení.

Podlahářství. Prodej a montáže: - podlahoviny: - PVC - plovoucí podlahy - koberce, korky - linolea. Vyrovnávání podlahy. Cenová nabídka zdarma.

Služby: - strojní, ruční čistění - komunikace, venkovní prostory - svoz odpadu hákovým nakladačem. Likvidace, recyklace: - nepovolené skládky, autovraky. Elektroinstalace. Stavební práce. Zahradnictví. Pohřební služba. Zámečnictví.

Provádíme prodej a instalace infrapanelů, quartzového topení, podlahového vytápění a tepelné ochrany venkovních ploch, střech, okapů a potrubí. Dodáváme profesionální topidla, odvlhčovače a ventilátory + infrasauny.

Řemeslo, práce: -truhlářské, truhlářství. Zakázková výroba, eshop nábytek z masivu: -ložnice, obývací stěny, stoly, stolky -skříně, skříňky, knihovny, příborníky -sedací soupravy -doplňky: -kryty na radiátory -zrcadla, závěsné hodiny.

Truhlářství Radek Fojtík Truhlářská výroba, truhlářství: -okna, dveře -interiérový nábytek: -dvěře, postele, kuchyňské linky, poličky -zahradní nábytek pro exteriery: -lavice, stoly, pergoly -ploty. Materiály: -masiv, lamino desky, dýha.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovacího materiálu, svorky -elektroinstalačního materiálu.

Stavební a obchodní firma TUFÍR, spol. s r.o. působí v okrese Uherské Hradiště a Zlínském kraji. Zaměřuje se na občanské, průmyslové, vodohospodářské stavby, pozemní stavitelství, komunikace, zpevněné plochy. STAVEBNÍ A OBCHODNÍ FIRMA ISO 9001:2001 ISO 14001 Stavební činnost, výstavba, stavba, stavby, rekonstrukce: -staveb pozemního ...

Truhlářství. Výroba, montáže: - nábytek na míru z lamina a umělého kamene- kuchyně, obývací pokoje, dětské pokoje, vestavné skříně, koupelny, předsíně. 3D návrhy, vizualizace. Cenové kalkulace.

Klempířské práce. Zateplení plochých střech. Izolace plochých střech, teras, balkonů, lodžií, zelených a pochůzích střech. Izolace proti radonu, proti ropným produktům. Hydroizolace - proti zemní vlhkosti. Tepelné izolace potrubí, těles a armatur. Výroba a montáže: - střešních světlíků včetně ocelových konstrukcí. Opláštění stěn ...

Zakázková výroba nábytku na míru. Prodejna nábytku: -sedací soupravy -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -matrace -skříně, police -kuchyně -stoly -předsíňové stěny.

Designerské a architektonické služby: - průmyslový design - dopravní design - styling produktů.

Prodej, e-shop: - výrobky z textilu - dárkové předměty - kapsáře - dětské polštářky - látkové panenky Služby: - strojní vyšívání - šití reklamních předmětů Chráněná dílna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.