Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně -obývací pokoje -ložnice -koupelny -schodiště -vestavěné skříně -dveře.

Realitní kancelář ALCANTARA CZ působí na realitním trhu od r. 1997. Zabezpečuje celkový realitní a právní servis při zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí ve Zlínském kraji. Pro zahraniční klienty zajistíme nákup nemovitostí v Praze a Středočeském kraji včetně kompletního realitního a právního servisu spojeného s ...

Realitní kancelář. Zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí, pronájmu domů, bytů, komerčních objektů a pozemků. Zajistíme převod nemovitostí včetně kompletního právního servisu.

Truhlářství, výroba nábytku: - interiérový a kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kanceláře - hotely - kuchyňské linky.

Realitní kancelář - pronájem, prodej nemovitostí

Prodej dutinkového polyklarbonátu, plného polykarbonátu, polykarbonátových vlnovek, trapézů, montážních doplňků, plexi, ostatních plastů. Výprodej zbytků, řezání zdarma, doprava po celé České Repulice. Nejlepší ceny nejen pro malé odběratele.

Pronájem: - výrobní haly - skladovací plochy. Služby: - ochrana a ostraha majetku a osob v uzavřeném areálu - recepční služba - zajištění poštovních služeb - přehledný vnitřní informační systém - existence vlastního sboru dobrovolných hasičů - nepřetržité poskytování hasičských služeb v areálu - možnost zajištění stravování v ...

Zakázková výroba, prodej: - dřevěné didaktické hračky a hry z bukového dřeva a v přírodním provedení: - didaktické hry pro mateřské školy - dekorační předměty - květiny, ptáčci, ryby, vánoční motivy, jarní motivy - drobné výrobky, bytové doplňky z bukového dřeva - dřevěné pomůcky pro rozvoj smyslového vnímání pro děti i pro ...

Svařovací technika. Montáž, prodej a servis: -veškeré svařovací techniky včetně náhradních dílů a přídavných materiálů. Půjčovna, půjčování: -svařovací techniky.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek pro interiéry i exteriéry -dřevěné doplňky, včetně kombinace s kovem, sklem či nerezem -okna -schody, schodiště. Práce: -povrchové úpravy - barvení, lakování.

Naše firma se zabývá výrobou dřevěných EUROOKEN-dvojsklo i trojsklo, kastlových (špaletových) oken vč. ozdobných prvků na památkové budovy, vchodových EURODVEŘÍ, interiérových obložkových dveří, dřevěných garážových vrat, zimních zahrad a všestrannou zakázkovou výrobou z masivu. Zdarma a rádi Vám zpracujeme cenovou nabídku. Naše firma je ...

Montáž, opravy, servis: -plastová okna -eurookna

Výroba: -stavebně truhlářská -stolařská. Výroba, montáž, prodej: -nábytek: -atypický -kuchyně -obývací stěny -kancelářský -dětský -stoly -selský mábytek z masivu -stavební stolařství: -schody, okna (atypická), dveře, zárubně.

Kovovýroba, výroba, servis: - tobogány - skluzavky - vodní atrakce. Zakázková zámečnická výroba: - ocelová schodiště, konstrukce - zábradlí, žebříky, ocelová okna, vrata, ploty, mříže - palety - kontejnery. Laserové řezání plechů formát 1500x3000, - síla ocel max 12mm - síla nerez max 6mm.

Montáž, opravy a servis klimatizačních jednotek typu split, multisplit a VRF. Dále provádíme servis a montáž tepelných čerpadel vzduch-voda a rekuperačních jednotek. Samozřejmostí je i pravidelná revizní kontrola nařízená vládou-, , revize úniku chladiv´´ v chladícím okruhu s regulovanými látkami a F-plyny všech kategorií. Jednou z našich mnoha ...

Architektonický ateliér - projektové dokumentace - návrhy interiérů.

Výroba: -nábytek na míru -kancelářský nábytek -vybavení pro školky a školy

Výroba: -atypický nábytek na míru -nábytek pro školky a školy -kancelářský nábytek

Výroba, pokládání, opravy: -průmyslové podlahy -lité podlahy -chemicky odolné podlahy -antistatické podlahy. MORAVIA FLOOR s.r.o. . Prodej, půjčovna, servis, oprava: -nářadí, ochranné a pracovní pomůcky pro řemesla, zahrádkáře, kutily.

realitní kancelář - 55 poboček v České republice a 10 na Slovensku - více než 550 makléřů v obou zemích - denně v nabídce přes 10 000 nemovitostí - svoji nemovitost u nás hledá více než 50 000 klientů - celoplošná inzerce a vlastní M&M realitní magazín - nadstandardní péče o klienty - vlastní hypoteční centrum – M&M hypotéka na klíč - ...

Realizujeme kompletní interiérový LED systém osvětlení: -návrhy, projekty, vlastní vývoj a výroba. Specializujeme se na dekorativní i plnohodnotné osvětlení. Stavíme atypické sádrokartonové stropní podhledy. Jako jediná firma v ČR vyrábíme kompletní LED svítidla, samostatné LED pásy a LED trubičky v cca 400 kombinacích délek, barev a svítivosti.

Projekce, prodej, servis a montáž značkové klimatizace FUJITSU, LG, Sinclair a další. Montáže do bytu, rodinného domu, kanceláře, firmy, výrobní haly, restaurace. Další obory: - kamerové systémy - zabezpečovací a docházkové systémy - videotelefony. Na trhu působíme od roku 1993.

Činnost: - autorizovaný architekt - návrhy staveb - inženýrská činnost