Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Skladovací a logistické centrum. Služby: - skladování - příjem, manipulace se zbožím - pronájem skladových, kancelářských prostor.

Stavební práce. Zemní protlaky. Sanační práce - sanace zdiva. Rekonstrukce průmyslových, vodních a inženýrských staveb. Nákladní doprava do 8 tun. Prodej stavebního materiálu. Stolařská a truhlářská výroba.

Dodávka, montáže, instalace: -ústředního topení -podlahového vytápění -vody, plynu -solárních kolektorů -kotle, radiátory -koupelnové vybavení. Práce VODO TOPO PLYN: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topenářství -plynařské, plynařství. Rekonstrukce koupelen. Zajištění projektové dokumentace.

Umělecké kovářství: - brány - adventní svícny - vánoční stojánky pro stromečky - ploty, zábradlí, točité schody. Zámečnické práce. Kovářské práce. Dodávka: - malá zemědělská mechanizace.

Stavební zámečnictví: -pro BYDLENÍ A PODNIKÁNI: -kompletní finalizace vstupních prostor -atypické zámečnické konstrukce -komplexní rekonstrukce vchodů a společných prostor bytových domů -výroba a montáž lexanových zástřešků, zábradlí a ostatních kovových konstrukcí ve všech variantách povrchových úprav ...

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Výroba, dodávka, prodej: -pletivo, okrasné pletivo, šestihranné -drát: -napínací, vázací, pozinkovaný, potažený PVC -sloupky -brány, branky: -pozinkované, komaxitové -mobilní dílce. Prodejna: -Boršice 439, tel.:572501211.

Prodej : - zahradnické potřeby - ruční, rotační provzdušňovače trávníků - ruční, rotační kypřiče půdy - háky na maso - ruční postřikovač na láhev - kropítko na konev.

Prodej - elektroinstalační materiál - jističe - spínače - softstartéry - plastové rozvaděče a - kabely a vodiče pro průmyslové použití - transformátory - elektroměry.

Maloobchod, e-shop: -železářství -sklo-porcelán -kuchyňské potřeby -šicí stroje -sanitární keramika -materiál: -vodoinstalační -kovo -nástroje -nářadí -spotřební elektronika -jízdnní kola -elektrospotřebiče pro domácnost. Servis zajištěn. Rozvoz zboží zdarma.

Realizace: -výstavba, rekonstrukce: -mosty -silnice, vozovky -kanalizace -okrasné zahrady -dopravní značení -sportovní povrchy. Prodej: -štěrk, drti, písek, betonová směs -zámková dlažba -obrubníky.

Výroba, prodej: - zámková dlažba - plošné dlažby - zatravňovací dlažby - obrubníky - betonové zdící tvárnice.

Výroba: - žaluziová síta - prvky pro vzduchotechniku. Práce, služby: -řezání plazmou, kyslíkem na CNC stroji -ohraňování -ohýbání -stříhání.

Velkoobchod, prodej: -stavební materiál -pórobetonové tvárnice a příčkovky PORFIX. -PREFABET, POROBETON, POROBETON SK.

Maloobchod,prodej: -svítidel (svítidla,světla).

Truhlářství, podlahářství. Dřevařská výroba: -zahradní domky, pergoly -zahradní nábytek -pokládka dřevěných a plovoucích podlah -kuchyňské linky, obývací stěny, vestavěné skříně -výroba a montáž schodišť - samonosné, s betonovým podkladem, železné konstrukce -dřevěné zárubně, dveře, posuvné dveře, vrata.

Velkoobchod,prodej pro Jižní a Severní Moravu: -barvy,laky -základové nátěrové hmoty,syntetické nátěry,vodouředitelné nátěry,malířské nátěry -ředidla a rozpouštědla -lepidla a tmely -auteochemie -chemické přípravky.

Firma Puruplast, a.s. vykupuje a zpracovává plastové odpady od firem a domácností, dále tyto plasty recykluje a zabývá se výrobou a prodejem plastových materiálů a výrobků jako je zatravňovací plastová dlažba, dlaždice, tvárnice, zatravňovací rošty, kompostery, granulát, aglomerát, drtě. Ekonomické využití odpadu, plasty. Sběr, výkup, ...

Truhlářství. Truhlářské práce. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně s posuvnými dveřmi -ložnice -předsíně -dětské pokoje...

Prodej, montáž, servis: -dřevěná okna -plastová okna Rehau -eurookna profil: 68, IV 78, 80 -vstupní dveře -parapety vnitřní a vnější -žaluzie: -do plastových oken -do eurooken -vnitřní horizontální, vertikální -venkovní.

Velkoobhcod, prodej, servis: -čistící rohože COBE: -ochrana proti prachu, suché i mokré špíně.

Truhlářství, podlahářství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňský nábytek - obývací a dětské pokoje - koupelnový nábytek - ložnice, postele - skříně - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a restaurací.

Realitní kancelář. Zprostředkování koupě, prodeje, pronájmu a výměny: - bytů -rodinných domů -podnikatelských objektů -veškerý právní servis