Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Bou-Mont Service s.r.o. se zaměřuje na montáž a demontáž ocelových konstrukcí, opravy různých kotlů, svařování, instalatérské práce a na montáž vzduchotechniky a ventilace.

Plastová, hliníková, dřevěná okna, dveře, garážová vrata pro oblast Třebíč a Vysočina vyrábí a prodává společnost BOHEMIO CZ s.r.o. Specializujeme se na okna a dveře, které vynikají svou funkčnstíí, moderním designem, odolností vůči nepříznivému počasí. Naše kvalitní okna a dveře dodáváme do obchodních center, průmyslových objektů, kancelářských ...

Činnost: - výroba a montáž potrubních rozvodů - voda, plyn, topení - montáž předizolovaného potrubí - parovody a horkovody - montáž a údržba výměníkových stanic - montáž nádrží - montáž technologických celků - svářecí práce - výroba a montáž ocelových konstrukcí - montáž stavebně zámečnických prvků - zámečnické práce - demontážní práce.

Prodej, e-shop: - armatury - bojlery a ohřívače - čerpací technika - koupelny - kotle, krby, kamna - nářadí - otopná tělesa koupelnová - plyn - podlahové vytápění - radiátory - termostaty a regulace - trubky - tvarovky - vodoměry.

Mezi naše přednosti patří bohatá tradice rozrůstající se rodinné společnosti. Mnoho let úspěchů a zkušeností. Náš úspěch je založený na kvalitě, spolehlivosti a trvanlivosti služeb. Stálý průzkum konkurence, nízká cena, široká nabídka, projekty zdarma. Důraz kladen na rychlosti provedení zakázky, odbornost a specializace. Preferujeme kvalitu ...

Prodej, e-shop, práce, návrh, revize: -solární systémy -plynové kotelny -výměníkové stanice -plynoinstalace -vytápění -podlahové vytápění -vodoinstalace -instalace TZB -kanalizace -centrální vysavače -instalační materiál.

Prodej, montáž: -podlahová krytina role, čtverce -PVC, linoleum -plovoucí podlahy ze dřeva, laminátu -dřevěné podlahy -koberce -penetrace, stěrky, lepidla, tmely -lišty soklovací a přechodové ke všem typům podlahovin -čistící zóny a rohože -čistící prostředky. Práce: -podlahářství -stěrkování, lištování -obkládání schodů, ...

Instalatérské potřeby, instalatérské práce Prodejna s instalatérskými potřebami - potrubí, tvarovky pro rozvody vody a odpadů, vodovodní armatury, mosazné tvarovky, zahradní program, kuchyňské dřezy, vodovodní baterie včetně termostatických, sprchové příslušenství, sanitární keramiku a ostatní vybavení z oboru ...

Česká společnost PLV.Bohemia s.r.o. dodává na trh pod vlastní značkou Plastovar kvalitní plastové jímky, septiky, nádrže na dešťovou vodu, pískové filtry, šachty na vrtanou studnu, vodoměrné šachty, požární/retenční nádrže, čističky odpadních vod a další plastové nádrže a produkty na zakázku. Poskytujeme záruku a dopravu zdarma v rámci celé České ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky. Míchání barev. Práce: -malířské -natěračské střechy, fasády -probarvené omítky, podlahy, ocelové konstrukce -nástřik tekuté tapety, fasády -tónování.

Prodej: -tepelná čerpadla IVT -zemní kolektory -kotle na biomasu. Stavební činnost

Obklady z kamene. Stavební a výkopové práce.

Společnost NS elektroCZ s.r.o.: - provádí elektroinstalační služby a revize, - zajišťuje výrobu rozvaděče, - zajišťuje montáže zabezpečovacích systémů.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

truhlářská výroba - vyrábíme nábytek, okna, schodiště nebo terasy na míru. Pro hotely, penziony, restaurace vytvoříme interiéry na míru od vybavení recepce, pokojů i restaurace.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej hutních, železářských, a svařovacích produktů zajišťuje v okolí Třebíče, Jihlavy, Telče a Třeště firma TRADE LUKÁŠ s.r.o. Prodává široký sortiment stavebního, instalatérského, topného, sanitárního materiálu a keramiky.

Barvy laky, dekorativní povrchy, technické poradenství a řešení nátěrových hmot na míru dle představy zákazníka

Stavba a rekonstrukce rodinných domů. Provádíme veškeré řemeslné práce, jako je izolace PUR pěnou, zateplení fasád, výměna oken a dveří, obkladačské práce, betonové podlahy. Provádíme zemní a výkopové práce, vrtané studny. Zajistíme elektroinstalační práce a práce v oblasti voda-topení-plyn.

Aleš Horák nabízí široký sortiment koupelnového vybavení - dlažby, obklady, sprchové kouty, vany, umyvadla, koupelnové a kuchyňské baterie, dřezy, sanitární keramika, koupelnový nábytek, interiérové dveře, lepidla, spárovací hmoty, stavební chemie, lišty, veškerý vodoinstalační materiál, topení a další. Na naší prodejně připravíme spolu s Vámi ...

Výroba: -dřevěné palety a obaly -obaly -vazby -přířezy -hranoly.

Naše firma ITMS plast se zabývá výrobou a distribucí plastových výrobků. Specializujeme se na výrobu retenčních, plastových a přečerpacích nádrží. Mezi námi produkované výrobky také patří jímky, septiky a plastové sklepy či bazény. Veškeré produkty jsme schopni dodat klientům v rámci celé České republiky.

Prodej, montáž: -střešní systémy -krytiny -střešní okna -střešní příslušenství.

VOSTALOVA OKNA, s.r.o. se zaměřuje na prodej prosklených stěn a zimních zahrad, plastových a hliníkových dveří a oken. Adresa kanceláře: Benetice 10, 675 06 Benetice

Forkeramic, s.r.o. se zaměřuje na dodávku obkladů, dlažeb a vybavení do koupelen. Vzorky obkladů a dlažeb jsou ve vzorkové prodejně a pro své zákazníky společnost vytváří i 3D návrh koupelen.