Pro teplovzdušné vytápění je vhodné použít kamna či krb. Výroba, prodej a montáž krbových vložek, kachlových kamen, elektrických krbů, bio krbů, otevřených krbů či krbového nářadí, plechů pod kamna a paravánů je vždy pod vedením zkušených odborníků.

Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Poskytujeme mnohaletou tradici, zkušenosti a spolehlivost v prodeji sortimentu krbových, kachlových, litinových kamen, krbů, krbových vložek, kouřovodů a veškerého příslušenství a materiálu i pro kamnáře - grenaisolové desky, hafťák, lepidla, teplovzdušné rozvody atd .Samozřejmostí je i odborné poradenství a instalace.
Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Výroba a prodej krbových kamen, krbových vložek a také teplovzdušných kamen kamen Buly a Buly kat s možností teplovodního výměníku.

Kominictví. Topenářství. Prodej: - příslušenství ke kotlům - kachlová, krbová kamna - krbové a komínové vložky - krbové nářadí - bojlery - sporáky - tuhá paliva.

Výroba, prodej: -Švýcarské krby -krbové vložky: -teplovzdušné -dvouplášťové -krbová dvířka -krbové kazety.

Výroba: - krby - krbové vložky s nerezovým vodním výměníkem - kombinované krby.

Výroba kotlů: - automatické teplovodní kotle na dřevní pelety - kotle na dřevo - kontejnerové kotelny - krbová kamna.

Kominické práce - vymetání - revize komínů. Prodej, montáž - komíny - komínové systémy - krby, kamna.

Prodej, e-shop - krbová kamna - krbové vložky - biokrby - elektrokrby - kachlová kamna - peletová kamna.

E-shop: - zahradní technika - zahradní nábytek - skleníky - krby, kamna

Kamnářská činnost, krby, kachlová kamna, topení, sporáky a další individuálně montovaná topidla.

Prodej, stavba, montáž, realizace - krby - krbová kamna - sporáky na tuhá paliva - kouřovody - ohřívače vody, kotle.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - inženýrské sítě - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - střechy - venkovní a vnitřní krby

Stavba, realizace - krby na klíč - krbové vložky litinové, ocelové, teplovodní s výměníkem

Kominické práce a revize komínů - vložkování komínů - pravidelné kontroly a čištění komínů. Prodej, e-shop - komíny - krby, krbová kamna.

Návrh, realizace, opravy, renovace: - moderní krby - kachlová kamna - kuchyňské kachlové sporáky. Vodo-topo-plyn.

Prodej, e-shop, montáž, servis - elektroistalační materiál - spínače, zásuvky - rozvaděče - svítidla, světelné zdroje - spojovací materiál - domácí spotřebiče - domovní telefony - kamna, topné panely - nářadí. Elektroinstalační práce - servis vzduchotechnických, klimatizačních jednotek i elektroinstalací.

Navrhujeme a realizujeme kachlová kamna, krby a krbové vložky, sporáky. Ekologické a ekonomické vytápění kachlovými kamny. Stavíme zahradní krby, krby teplovodní a akumulační, sporáky schopné vytápět i celý barák teplovodní cestou. Navrhneme, postavíme, pak společně zatopíme.

Služby: -stavby a opravy kachlových kamen, sporáků.

Stavba teplovzdušných a sálavých krbů. Projekce, dodávka, montáže, prodej, e-shop: -venkovní, exteriérové krby - kovové, betonové -krbová kamna -sporáky s obkladem s keramiky, na tuhá paliva -grily firmy Napoleon, lehké grily Lotusgrill -krbové vložky -kanadská kamna -repasované krby.

Výroba: - topenářská technika - teplovodní kotle a kotle na tuhá paliva do výkonu 50 kW pro rodinné domy - pyro kotel na pyrolytické spalování 12-42 kW, účinnost 86% - lázeňská kamna LK100 - automatické kotle na pelety 10-80Kw - 5. emisní třída.

Činnost: - stavba kemen, krbů, sporáků - kominické práce

Kamnářství. Výroba: -kachle -montáž kachlových kamen na klíč.

Kamnářství: - kachlová kamna - kachlové sporáky - krby - krbové vložky - kamna.

Výroba: -stavební práce -rekonstrukce bytových jader -výstavbu vnitřních i venkovních krbů -kompletní řešení exteriérů - barbecue, zahradní jezírka.

Prodej, montáž, servis a poradenství: - kamna, krby, sporáky. Kamnářské práce.

Koupelnové studio. Prodej, realizace: -kompletní vybavení koupelen -obklady, dlažby pro koupelnu -sanitární keramika -sprchové kouty, vany -baterie, koupelnové doplňky a nábytek -lepidla a stavební chemie -stavební sortiment -podlahy -kuchyně -nové bio krby.