Pro teplovzdušné vytápění je vhodné použít kamna či krb. Výroba, prodej a montáž krbových vložek, kachlových kamen, elektrických krbů, bio krbů, otevřených krbů či krbového nářadí, plechů pod kamna a paravánů je vždy pod vedením zkušených odborníků.

Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Poskytujeme mnohaletou tradici, zkušenosti a spolehlivost v prodeji sortimentu krbových, kachlových, litinových kamen, krbů, krbových vložek, kouřovodů a veškerého příslušenství a materiálu i pro kamnáře - grenaisolové desky, hafťák, lepidla, teplovzdušné rozvody atd .Samozřejmostí je i odborné poradenství a instalace.
Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Práce: - obkladačské - zednické - stavba krbů

Poradenství v oblast úspor tepelné energie. Průmyslové armatury, vytápěcí jednotky, plynové infrazářiče, komíny. Topenářské práce. Tenisový trenér - výuka tenisu.

Návrh a stavba krbů, poradenská činnost a konzultace. Prodej: -krby a krbové vložky -kachlová kamna a sporáky -sálavé a akumulační krby -venkovní krby a grily stavěné -materiály pro stavbu krbů a kamen dodávka a montáž tříplášťových komínových systémů -teplovzdušné rozvody -krbová a kachlová kamna -zahradní ...

Kamnářství. Návrhy a stavba kachlových kamen, krbů a sporáků. Prodej a instalace krbových kamen (na objednání).

Výroba, prodej: -teplovzdušná kamna na dřevo -spirálový vazač drátěných úvazků Kovovýroba.

E-shop - teplovodní krbové vložky - teplovodní krbová kamna - zahradní krby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kotle na tuhá paliva, krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, vložky, sporáky, kouřovina, žáruvzdorná skla, skla pod kamna, těsnící šňůry, vermikulit, šamotové tvarovky. Zasíláme náhradní díly k uvedeným výrobkům na dobírku (i na starší typy).

Prodej: - krbová kamna - kamna, sporáky - krbové vložky - kompletní krby - kotle - bojlery - radiátory - MIELE - bílá technika - JURA - kávovary - zahradní krby. - zahradní nábytek - sekačky a ostatní zahradní technika - sněhové frézy - infrasauny - skleníky - BONA - mopy.

Oprava: -ledničky, chladničky, mrazničky -mikrovlnné trouby, mrazící boxy

Stavební a prodejní firma Martin Sladký - Stavby WBS provádí výstavbu rodinných domů, rekonstrukce i přestavby. Dále se zabýváme prodejem a montáží vybavení domů, jedná se o krby, interiérové dveře a veškerý nábytek na zakázku. Sídlíme v obci Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce ...

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - rekonstrukce bytů, nebytových prostor - výstavba rodinných domů - zateplování fasád - obkladačské práce - stavba, montáž, rekonstrukce krbových kamen.

Prodej, eshop: -litinové dvířka, trouby, plotny, rošty klapky -litinové nádobí, kotlíky, grily, teploměry, krbové nářadí. -schodiště litinové -háčky na kachlovou pec -podpalovače ekologické. Nabízíme sortiment litiny pro stavbu nebo opravu Vašich kamen a krbů. Naše produkty ze šedé litiny jsou určeny do krbů, kamen, udíren, grilů a kotlů.

Výroba: -měniče napětí -stabilizátory střídavého napětí -stabilizované zdroje stejnosměrného napětí -dobíjecí systémy akumulátorů -douplášťová krbová kamna a krbové vložky na tuhá paliva (dřevo, uhlí a koks) a plyn s výkonem 8kW-11kW -teplovodní kamna s výměníkem do 21kW.

Prodej: - elektrokola - jízdní kola - doplňky na kolo - krbová kamna - krbové vložky - zahradní grily

Truhlářství, kamnářství. Výroba - truhlářství: - okna dřevěná jednoduchá, zdvojená, špaletová, EURO okna - dveře z masivu vnitřní, venkovní, balkónové, vchodové - dveře lamelové shrnovací plné, prosklené v osmi barevných odstínech - stylový nábytek z masivu dle vlastního požadavku i pro náročné zákazníky - výkladnice, garážová vrata ...

Sumeru Company s.r.o v České republice zastupuje finskou firmu Tulikivi Oy inc. Finská mastková a keramická krbová kamna.

Prodej: - kotle na tuhá paliva, pelety, dřevo - kotle zplyňovací - kamna na tuhá paliva a pelety - pelety - solární kolektory

E-shop - krby, kamna, komíny - zahradní betonové krby - litonová krbová kamna - ocelová krbová kamna - akumulační kamna - kachlová kamna - sporáky - ocelové kouřovody.

Prodej: - krby - krbové vložky - kachlová kamna.

Výroba, montáž - krby, krbové vložky a kamna - atypické krby na míru - krbová dvířka - krbové příslušenství.

Výroba, prodej: - zahradní mechanizace - jednoosé malotraktory - příslušenství - lisy, drtiče - okrasné loubí a mříže - krbová kamna.

Dodávka: - systémy pro vytápění domu: - solární systémy - kotle, kamna, krby a krbové vložky - klimatizace - podlahové topení - tepelná čerpadla - akumulační zásobníky - regulace IQ R - hydrobox. Projektové činnosti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topenářský materiál - instalatérský materiál.

Kamnářství Výroba, opravy, servis: - kachlová kamna - sporáky - krby - zahradní grily.

Firma se zabývá: - revize komínů - vložkování, stavba - kachlová kamna - krby