Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Centrum nábytku GOLD 2 Nábytek maloobchod i velkoobchod. Nábytek: -nákup a prodej -montáž i rozvoz -výroba -dovoz. Maloobchod, velkoobchod: -veškerý nábytek -bytové doplňky -koberce. Výroba skříňového nábytku: -kuchyně -kanceláře -ložnice -obývací pokoje.

Prodej, montáž, servis: -kancelářské potřeby -kancelářský nábytek ALFA Říčany -okna, dveře, zimní zahrady -žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu -židle, parapety.

Montáž - nábytek - vestavěné skříně Výroba - nábytek - vestavěné skříně

Internetový obchod - ratanový nábytek - nábytek - zahradní nábytek

Opravy a údržba interiérů. Malířské práce a obkladačské práce. Pokládání koberců. Opravy a repliky nábytku. Servis počítačového vybavení a sítí.

Kompletní sortiment nábytku: - výroba na zakázku - splátkový prodej - zařizování interiérů kanceláří, obchodů, ordinací, čekáren.

Prodej: - nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyně - kuchyňské sety - stoly - židle - ložnice - studentské pokoje - bytové doplňky - ratanový nábytek - svítidla - nové kočárky - postýlky a doplňky Zastoupení firem: - BLANÁŘ, SULTÁN, PROKOP, ANTARES, RENT, ARTEN, GEOMA, STIMA, HRUBÝ.

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek - schody - dveře - kuchyně. Kompletní návrhy interiérů. - interiéry Kuchyně i ve vysokém lesku (různé materiály dle výběru zákazníka, korpus z lamina a dřevěná dvířka).

Internetový obchod - nábytek, dekorace do dětského pokoje - doplňky do dětského pokoje kontejnery na hračky, zápichy do květináčů Internetový obchod - nábytek, dekorace do dětského pokoje - doplňky do dětského pokoje kontejnery na hračky, zápichy do květináčů

Výroba - kuchyně (lamino všech barev a vzorů, na zakázku a na míru ) Výroba - kancelářský nábytek (lamino všech barev a vzorů, na zakázku a na míru ) Výroba - vestavěné skříně (lamino všech barev a vzorů, na zakázku a na míru)

Společnost DEFO spol. s r.o. se specializuje na prodej designového bytového a kancelářského nábytku, nabízí široký sortiment pro vybavení domácností, kanceláří a hotelů, přičemž veškerý obývací nábytek máme skladem. Na našich prodejnách v Průhonicích ( vedle Electroworldu ) a Praze 9 Hloubětíně najdete velké množství sedacích souprav, osvětlení, ...

E-shop: - dětský nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, obývací stěny, ložnice.

Výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice, postele - kancelářský nábytek - nábytek na zakázku.

Prodej kancelářských židlí a křesel vč. jejich plastových, dřevěných, kovových komponentů. Prodej potahových látek.

Kovový nábytek kancelářský a dílenský - výroba a prodej. Šatní skříně, policové skříně, kartotéky, lístkovnice, registratury, dílenský nábytek, pracovní stoly.

Výroba a prodej: -nábytek -vybavení byty, kanceláře, ubytovny, prodejny -dětské pokoje -obývací stěny -kuchyňské linky -psací stoly -předsíňové stěny.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek..

Provádíme: - zakázková výroba atypických interiérů a interiérových doplňků.

Truhlářství: -atypická zakázková výroba -schodiště, okna, dveře -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -masivní nábytek -půdní vestavby -interiéry -vestavěné skříně.

Výroba a prodej nábytku.

Firma SOLOFORM, spol. s r.o. byla založena českými a německými společníky při první bankovní výstavě FIBEX v roce 1992 se zaměřením na navrhování interiérů a vybavování bank organizačním nábytkem: - kancelářské a archivační skříně - kartotéky - registratury - lístkovnice - pokladní boxy - šatní skříňky.

Zrušení firma. Výroba a prodej - kancelářský nábytek:

Výroba: -dětské židličky a stolky -židle a stoly -nábytek pro mateřské školy -kancelářský nábytek Patriot. Moření dle přání zákazníka. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dětský nábytek Velký výběr potahových látek.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - nábytek - obývací stěny - interiery kanceláří.