FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Internetový obchod, e-shop, kamenná prodejna: - přikrývky, polštáře, deky - povlečení, prostěradla - sedáky - ručníky - textilní pleny - chrániče matrací.

Stolařství: - zakázková výroba nábytku.

Internetový obchod, e-shop: - LED osvětlení, pásky - podhledová svítidla - venkovní LED osvětlení.

Zámečnictví, kovářství, umělecké kovářství: - kované brány, branky, ploty - kovové mříže - držáky na truhlíky - vývěsní štíty.

Internetový obchod, e-shop: - titanové pánve, hrnce, pekáče, kastroly - litinové nádobí - kuchyňské nože, příbory - cukrářské potřeby.

Internetový obchod společnosti Ambra Group vám nabízí kvalitní a profesionální vybavení kanceláří. V naší nabídce najdete vše - od kancelářského nábytku, který zahrnuje kancelářské stoly, židle a otočná křesla, šuplíkové kontejnery, kancelářské skříně, úschovné prostory a kartotéky, až po doplňkové prezentační vybavení - flipcharty, magnetické ...

Stolařství. Výroba - kuchyně - ložnice - schody - dveře.

Kovovýroba: - výroba z nerezu - zábradlí, vrata - tlakové nádoby - brány, branky

E-shop - kuchyňské potřeby - hračky - elektronika - auto, moto doplňky - chovatelské potřeby.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně Podlahářství.

Prodej, e-shop: - matrace, rošty - postele - ložní soupravy.

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce - obklady, dlažby - krby

Firma KALTSERVIS s.r.o. je specialistou na prodej, montáž a záruční i pozáruční servis mrazírenské a chladírenské techniky. Postaráme se o dodávku a bezproblémový chod chladících vitrín, mrazících boxů i klimatizační techniky. Klademe velký důraz na kvalitu dodávaného materiálu a odvedené práce. Prodej, dodávka, montáž, servis: - ...

Dodávky hotelového a restauračního textilu. Ubrusy, ubrousky prostírky, multony, rautové sukně a cateringový textil, povlečení, hotelové ložní prádlo, prostěradla, ručníky, peřiny přikrývky, chrániče matrací a polštářů.

Výroba, prodej, montáž: - plastové okna, dveře - vrata, brány, závory - markýzy, rolety, mříže, žaluzie.

Výroba na míru: - kuchyně, kuchyňský nábytek.

KERN stavební firma s.r.o. se zabývá výstavbou rodinných domů, rekonstrukcemi, bytovou a občanskou výstavbou, nástavbami, úpravami interiérů či rekonstrukcemi fasád. Dále naši zákazníci mohou využít prodejnu stavebního materiálu, která je svým sortimentem zaměřena na suchou výstavbu. V sortimentu naleznete především sádrokartony, tmely, lepidla, ...

Prodej, montáž: - dětské hrací sestavy, prolézačky Jungle Gym - zahradní domky - žaluzie - okenní, dveřní těsnění. Výroba: - nábytek na míru.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace, vzduchotechnika - tepelná čerpadla - požární klapky, uzávěry.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace, klimatizační technika.

Dodávka, montáž, vzorková prodejna: - dřevěná eurookna - plastová okna - garážová vrata - dřevěné interiérové dveře - rolety, žaluzie, parapety.

Zakázková výroba nábytku: - vestavěné skříně - kuchyně - dětské pokoje.

Internetový obchod, e-shop: - dětské dekorace, fototapety, koberce, deštníky - dárkové předměty.