FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Výroba, dřevovýroba, stolařství: - kuchyňské linky - i návrhy a montáže - kancelářský nábytek - interiéry - vestavěný nábytek, skříně - dětské pokoje - solitérní nábytek.

Činnost: - malířské práce - nátěry a nástřiky fasád - sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, stropy, stěny - montáž kazetových stropů - broušení parket, případně jejich opravy - pokládka plovoucích podlah, PVC - pokládka koberců zátěžových, bytových - tapetování - dekorační nástřiky a omítky - montáž rolet, žaluzií - ...

Stavební truhlářství Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba (truhlářské práce) - nábytek - obývací stěny

Stolařství. Výroba: - nábytek - schodiště - dveře - postele - zahradní nábytek.

Stolařství. Výroba: -kuchyně - skříně - dveře - zábradlí - schodiště - nábytek a interiéry na míru.

Společnost DAP PROFI REAL s.r.o. realizuje stavby objektů na klíč: - výstavba rodinných domů - výstavba bazénů - výstavba plotů - realizace inženýrských sítí - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytů

Společnost TDO clima, spol. s r.o. zákazníkům dlouhodobě dodává komplexní služby v oblasti klimatizace, chlazení, vzduchotechniky, topení, měření, regulace, projekce, dodávek, montáže a servisu pro obytné, komerční i průmyslové prostory. V rámci své činnosti se společnost TDO clima, spol. s r.o. zaměřuje na poskytování těchto služeb a produktů ...

Výroba: - svařované sítě - plotové systémy (ploty, oplocení mobilní i pevné) - betonové prvky - protihlukové a okrasné stěny, stěnový systém Sitebox - zahradní drátěný program na zakázku - gabiony - i atypické Prodej: - hutní materiál: - profily - ocel betonářská - plechy - dráty do betonu nebo ve svitcích

Společnost Coffee Talks s.r.o. provozuje e-shop, v sortimentu má různé druhy káv, kávovary, mlýnky na kávu, potřeby pro čištění a údržbu aj.

Společnost DEVAN Interier s.r.o. se specializuje na přípravu a realizací zakázek jak pro soukromý sektor, tak i pro stavební společnosti. Zajišťujeme práce v exteriéru - konstrukční obklady budov i venkovní prvky. Vytvoříme Vám návrh a dodáváme veškerý interiérový nábytek a vybavení budov, hotelů, restaurací a kanceláří.

Společnost CLIMATECHNIK s.r.o. zajišťuje dodávku, servis a montáž klimatizace, tepelných čerpadel. Provádíme také údržbu, revizi chladiv, záruční a pozáruční servis.

Kominictví. Stavba krbů. Vložkování, frézování komínů.

Fotovoltaika: - výstavba fotovoltaických elektráren na klíč včetně legislativy - výstavba nezávislých fotovoltaických hybridních systémů - prodej veškerých komponentů pro výstavbu FVE - poradenství v oblasti fotovoltaiky - dálkový dohled provozu FVE - pravidelná údržba, záruční a pozáruční servis. Tepelná čerpadla: - instalace ...

Společnost TZB-energie CZ s.r.o. poskytuje kompletní zpracování projektů technické zařízení budov, včetně vzájemné koordinace.

Centrální sklad Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: - kuchyňské potřeby - domácí potřeby - textil - hračky - dílna - dekorativní kosmetika - papírnictví - bižuterie, přívěsky - keramika - dárkové zboží - obuv - hodiny, budíky.

Revize: - elektrické zařízení. Montáž: - hromosvody. Výstavba, údržba: - veřejné osvětlení. Najdete nás na adrese: Jičínská 608; 742 58 Příbor

Specializovaný obchod, e-shop: - vybavení firem, skladů, kanceláří a dílen - kancelářský nábytek (kancelářské židle a křesla, stoly, šatní a archivační skříně, kartotéky a trezory, spotřební materiál, flipcharty, tabule) - sklady (regály a regálové systémy, manipulační technika, paletové vozíky, obalový materiál) - dílny ...

Společnost STRAKOŠ nábytek s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej nábytku do domácností, firem, restaurací a hotelů. Jedná se zejména o židle, jídelní sestavy, ale i kuchyňské linky, postele a zahradní nábytek.

Česká společnost iTO LED Light Systems CZ s.r.o. se zabývá poskytováním řešení v oblasti osvětlení interiérů i společných a veřejných prostorů, především zdravotnických zařízení, obchodů, kanceláří, skladovacích, výrobních a zemědělských hal, sportovišť, veřejného osvětlení ulic a parků moderními LED svítidly. Klademe důraz na vysokou kvalitu ...

Výroba, prodej, montáž, servis: - garážová vrata - průmyslová vrata - vjezdové brány - pohony - plotové pole - rolety - venkovní, látkové - žaluzie - horizontální, vertikální, venkovní - sítě proti hmyzu.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna - parapety - žaluzie, rolety - sítě proti hmyzu. Program Zelená úsporám.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž: - kuchyňské linky - nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - kanceláře - vestavěné skříně na míru. Služby: - obklady, dlažby - schodiště - dřevěné, kamenné, skleněné - shrnovací dveře - garnýže - pracovní desky.

Návrh, realizace, výroba, dodávka, montáž: - interiéry - kancelářský nábytek typový i atypický - sedací nábytek - kancelářský, konferenční.

Výroba, dřevovýroba: - postele - matrace - lamelové rošty - nábytek (noční stolky). Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž: - střešní okna AlfaLook - lemování - rolety, žaluzie, markýzy, moskytiéry - střešní fólie - střešní doplňky - fasádní mřížky - střešní membrány - parozábrany - ventilační turbíny - montážní pásky - větroizolace - střešní výlezy - půdní schody.