FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Montáž, opravy, servis: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla.

Firma K-design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku. Klademe důraz na individuální přístup a ruční výrobu z kvalitních materiálů. Stolařství, výroba: - zakázková výroba nábytku na míru - interiérový, komerční nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně na míru, kuchyňské linky - pracovní desky z umělého kamene Corianu - dětské ...

Odstraňování grafiti z budov, značek, veřejných prostor. Antigrafiti servis. Úklidové služby. Finanční služby. Montáž: - žaluzie - stínící technika.

zakázková truhlářská výroba Návrhy interiérů

Jan Ujec provozuje truhlářství a zaměřuje se na zakázkovou výrobu z masivních materiálů.

Obnova průmyslových svítidel dodávka LED svítidel

Služby, práce, projekce, rekonstrukce, dodávka, montáž: - výstavba rodinných domů - kompletní řešení topení - tepelná čerpadla - obkladačské práce. Prodej: - krby, kamna - krbové vložky.

Jiří Kroupa se zabývá klimatizací, solárními systémy, instalací tepelných čerpadel, vložkováním komínů, výměnou kotlů a jejich revizí a dalšími instalatérskými pracemi.

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vytápění - kotelny - klimatizace a vzduchotechnika - rekonstrukce zdrojů tepla - meření a regulace. Projekční činnost. Elektromontáže. Solární systémy a tepelná čerpadla.

Mandrlová Žaneta se zaměřuje na prodej náhradních dílů na žaluzie, sítě a okna.

Adam Smrček provozuje e-shop, nabízený sortiment: - jídelní nábytek - židle, stoly, police - vybavení obývacího pokoje - pohovky, křesla - nábytkové sestavy - osvětlení - vybavení do pracovny - stoly a křesla

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - vytápění a chlazení - tepelná čerpadla - kondenzační kotle - klimatizace - inteligentní řízení vytápění.

Prodej, servis: - teplovodní, teplovzdušné krby - krbová kamna - sporáky - bio krby - kotle na pelety.

Prodej: - příslušenství pro vodo - topo - plyn - kamna, krby - vybavení koupelen.

Velkoobchod, maloobchod, prodej bytového textilu. Prodáváme ložní soupravy, povlečení, bavlněné, froté i mikro prostěradla, přikrývky a polštáře z náplní duté vlákno, deky, přehozy, ručníky, osušky, utěrky, ubrusy a prostírání. Vybavujeme ubytovací a stravovací zařízení, šijeme ubrusy na zakázku. Provozujeme internetový prodej. ...

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

Výroba: - výroba matrací, válend, letišť, pohovek - zakázkový čalouněný nábytek - postele, čalounění dveří, počalounění. Oprava: - čalouněný nábytek.

Prodej: - matrace - polštáře - deky - čističky vzduchu.

Výroba - nábytek na míru: - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - kanceláře - komerční nábytek. Truhlářství. Návrhy interiérů.

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná Eurookna a dveře - garážová vrata - zimní zahrady - lodžie - venkovní rolety a žaluzie - fasády - zateplení fasád, sklepů, střech.

FRIM nábytek s.r.o. je nové jméno firmy FRIM pro EXTREM s.r.o. Vyrábíme zakázkový nábytek soukromým osobám i firmám, specializujeme se na postele a vestavěné skříně, řešíme složitá přání ke spokojenosti zákazníků. Vyrábíme matrace i čalouněné postele z nehořlavých materiálů (případně z materiálů se sníženou hořlavostí), přírodních výplní a ...

Prodej: - vzduchotechnika - ventilátory - spiro potrubí - regulační klapky - tlumiče hluku - odsávací AL hadice - talířové ventily.

Krby. Zateplování - kontaktní nebo bezkontaktní EKORAW - stavby - rodinné domy - budovy. Schodiště. Sádrokartony. Zemní práce - výkopové práce. Rekonstrukce - obklady - dlažby. Realizace a rekonstrukce - RD. Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra.

Prodej, realizace: - tepelná čerpadla - podlahové topení - stavby - doprava - klimatizace - obchod (zásobování velkoobchodů).

Dodávka, montáž, revize a servis: - vzduchotechniky - aktivní i pasivní rekuperace, nucené větrání - klimatizace - domovní, bytové, kancelářské, pro komerční prostory - klimatizací a tepelná čerpadla SINCLAIR a SAMSUNG - chladící zařízení - tepelná čerpadla