FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
EURO-TOP, e-shop - autodoplňky - autokosmetika - drogerie - kuchyňské potřeby - elektro zboží - ochranné pracovní pomůcky - dveřní kování - barvy, laky.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Truhlářské práce, výroba - kuchyně na míru - vestavné skříně.

Návrh, prodej, montáž, servis, pronájem: -zvuková a světelná technika -světelné zdroje -výrobníky mlhy. Výroba: -reprosoustavy a zesilovače. Servis: -spotřební elektronika. Prodej: -Europalms-umělé dekorativní květiny. Velkoplošné LED obrazovky.

Komplexní služby v oblasti návrhů, realizace interiérů bytů a kanceláří. Prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - bytový nábytek - obývací pokoje, dětské pokoje, předsíně, haly, ložnice, sedací soupravy a křesla.

Kominictví. Topenářství. Prodej: - příslušenství ke kotlům - kachlová, krbová kamna - krbové a komínové vložky - krbové nářadí - bojlery - sporáky - tuhá paliva.

Prodej, e-shop: - designové bytové doplňky, hodiny, dekorace na zeď, květináče, ...

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Firma Jiří Grus se zabývá prodejem, montáží a servisem garážových vrat. Jsme autorizovaným prodejcem vrat Doorhan a Wisniovski. Další naši aktivitou je výroba bran. Sídlíme v obci Pňovice, okres Olomouc. Prodej, dodávka, montáž, servis: - garážová vrata - sekční garážová vrata - výklopná, rolovací garážová vrata - dvoukřídlá garážová ...

Truhlářství, výroba: - nábytek

Prodej: -nábytek -dětské pokoje -sedací soupravy -ložnice -obývací pokoje -skříně, stoly, stolky, židle. Kuchyňské studio.

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - obývací a dětské pokoje

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci se zaměřuje na rekonstrukci a realizaci bytového jádra, bytů a koupelny. Provozujeme také specializovanou prodejnu s vodoinstalatérským materiálem, kde si vyberete veškerou stavební chemii, koupelnový nábytek nebo kompletní systém plastových rozvodů vody. Provádíme také dodávku venkovních a vnitřních ...

Návrh, realizace, opravy, renovace: - moderní krby - kachlová kamna - kuchyňské kachlové sporáky. Vodo-topo-plyn.

Firma JEŽEK - elektro s.r.o. se sídlem v Tršicích nedaleko Olomouce poskytuje služby v oboru elektro revize a to nejen pro firmy a státní organizace, ale také pro širokou veřejnost. Zaměřuje se na kvalitní a profesionální revize budov, hromosvodů, domů i novostaveb včetně zajištění energetického servisu. Veškeré elektro revize provádíme s vysokou ...

Stolařství, výroba: - nábytek na míru.

Oprava, servis, montáž: - chladící zařízení - klimatizace - chladící pulty, boxy - mrazící vany.

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, ploty, zábradlí, mříže, schody - lehké a středně tězké konstrukce z oceli, nerezu a hliníku - zastřešení bazénu, přístřešky, skleníky

Truhlářství Dřevovýroba od návrhu po montáž: - celodřevěné balkony - alpské balkony.

Výroba - vrata Výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek (stoly, židle, vestavěné skříně, postele, ...) Výroba - dveře Výroba - schodiště Zednické prácerenovace - bytová jádra

Stolárna: - výroba nábytku z masivu (komody, skříně) - dřevěné interiérové a exteriérové dveře - dřevěné okna - kuchyně na míru - kuchyňské desky - pergoly, altány.

Čalounické práce. Opravy čalounění - sedačky, židle, křesla. Výroba čalouněného nábytku.

Výroba, montáž: - řízená ventilace i rekuperace - rekuperační větrání a vysoušení obytných místností