Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Technické služby: - úklidové práce - údržba zeleně - provoz veřejného osvětlení - nakládání s odpady - údržba a opravy komunikací - provozování parkovacích ploch - zemní práce - stavební práce - práce vysokozdvižnou plošinou - autodoprava - malířství a natěračství - ostatní služby - letní stadion - provozování zimního stadionu

Zahradní architektura, projekce, návrhy, realizace: -parky, zahrady, rodinné zahrady -sadové úpravy. Prodej: -jehličiny -okrasné keře i na živé ploty -stromy -ovocné stromy -zemina, oblázky.

Projekce, realizace zahrad. Údržba zahrad a sadové úpravy. Okrasná školka. Dřevovýroba: - kůly, příčky - popruhy na vyvazování - juta na obalování kmene stromu - dřevní štěpka. Internetový prodej sortimentu pro včelaře

Profesionální služby v oblasti arboristiky. Více než 20-letá praxe v ošetřování stromů, kácení ve ztížených podmínkách, frézování pařezů, výsadby stromů. Certifikovaný arborista - European Tree Worker. Bezplatná cenová nabídka.

Technické služby města Bíliny: - údržbu a opravy komunikací - veřejná zeleň - veřejné osvětlení - veřejná WC - svoz odpadů - sběrný dvůr - provoz parkoviště - správa hřbitova - rekreační zařízení aj. .

Provádím kompletní zahradnické práce. Nabízím práce od samotného návrhu, až po realizaci vaší vysněné zahrady. Zajistím také sekání trávy, údržbu zahrady, práci s křovinořezem i výsadbu a údržbu živých plotů. Kovovýroba plotů, branek, pantů.

Hodinový manžel - drobné opravy, údržba a práce pro byt, dům, zahradu - malířské práce - údržba zeleně - podlahářské práce - montáž žaluzií.

Zahradnictví, prodej: - okrasné dřeviny. Projekce, realizace, údržba: - zahrady.

Zahradnictví - projekty a realizace zahrad a zeleně - údržba zahrad - prodej okrasných dřevin a rostlin.

Zahradnictví Pečujeme o stromy, prořezáváme, Vysazujeme stromky, keře a živé ploty, Sázíme bylinky, květiny i zeleninu Hnojíme Odstraňujeme plevel Připravujeme nové záhony

Celororoční údržba a opravy cest, komunikací, parkovišť, chodníků a nemovitostí. Čištění fasád, objektů, průmyslových a výrobních technologií, vodotečí. Údržba zeleně a kultivace pozemků, krajinotvorba. Regenerace přírodních ploch, parků, industriálních a průmyslových zón.

Projektování, realizace a údržba zelených prostor - zahradní a krajinná tvorba. Zahradní architektura.

Realizace, údržba zahrad: - výsadba - travní porost - vertikulace - hnojení - chemické odplevelování - kácení, zdravotní řezy stromů.

Práce: - zámečnické - drobná údržba bytů a domů - údržba zahrad - hodinový manžel.

Nabídka služeb: - řez ovocných stromů, keřů, živých plotů - sekáni zahrad a kolem silnic - výsadba stromů, keřů, rostlin, živých plotů - založení trávníků - realizace okrasných záhonů, skalek - kácení rizikových stromů. - revitalizace zeleně - další práce kolem zahrad - výkopové a zemní práce - odvoz odpadů - rekonstrukce bytů, domů, ...

Hodinový manžel pro Plzeň a okolí. Truhlářské práce, stavební práce, malířské práce, elektrické instalace, vodovodní instalace, zahradní práce.

Služby: - návrh, realizace zahrad - rekonstrukce zahrad.

Hodinový manžel - instalatérské práce - zámečnické práce - tesařské a stavební práce - úpravy interiérů - údržba zahrady - nákladní autodoprava.

Autodoprava - do 3, 5t Zimní chodníky - parkoviště Údržba - zeleňsečení - tráva Lesnické služby

Návrhy, projekce, realizace a údržbu zahrad - zakládání trávníků výsevem nebo pokládáním trávníkových koberců - výsadba okrasných dřevin - zakládání, okrasných a koupacích jezírek - pravidelná údržba zahrad - sečení a údržba trávníků - realizace a údržba veřejné zeleně - návrhy a realizace závlahových systémů - návrhy a realizace střešních ...

Technické služby města Klatov poskytují pro město Klatovy komplexní technické služby. Spravujeme komunikace, veřejné osvětlení, světelnou signalizaci a další činnosti s touto problematikou související. Udržujeme veřejnou zeleň města Klatov včetně její obnovy. Spravujeme veřejná sportoviště a rekreační zařízení - krytý plavecký bazén, letní ...

Sadové a parkové úpravy

Realizace zahrad a veřejné zeleně: - návrhy zahrad - údržba trávníku a zahrad - sečení trávy v parcích, zahradách a městech - pokládka trávníkových koberců - terénní úpravy. Odborné stříhání stromů. Kácení a ořezy stromů. Odklízení sněhu ze střech a komunikacích.

Naše firma se zabývá veškerou stavební činností. Nabízíme například zemní a výkopové práce, bourací a demoliční práce, pokládku zámkových dlažeb a obrůbníku a dále také realizujeme úklidy po stavbách. V rámci stavebních činností dále nabízíme kompletní rekonstrukce bytů a další zednické práce. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na ...

Zahradnické práce a sadové úpravy Pavel Žemba provádí návrhy, realizace, údržbu zahrad, zahradnické práce.