Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Zahradnické práce a sadové úpravy Pavel Žemba provádí návrhy, realizace, údržbu zahrad, zahradnické práce.

Pavel Štěrba je hodinový manžel, nabízí: - údržba zahrad, sekání trávníků - drobné zámečnické a klempířské práce - pokládka zámkové dlažby - truhlářské práce - elektrotechnické práce - instalatérské práce - malířské práce - opravy a rekonstrukce v domácnosti.

Služby: - rizikové kácení stromů za použití stromolezecké techniky - výkup, prodej kulatiny. Prodej: - vánoční stromky - oleje, řetězy do motorových pil (Stihl, Husquarna).

Společnost Lesostavby Frýdek-Místek a. s. řeší státní zakázky: - opravy výtluků Jetpatcher - pronájem stavebních strojů - zahradní a parkové úpravy - výroba, prodej stavebního řeziva - prodej a doprava palivového dřeva - syncrofalke, procesorová lanovka. Stavební práce: - práce na vodních tocích, úprava koryt a jezů - gabiony, ...

Činnost: - projektování, realizace, údržba zahrad - prořez stromů - sečení trávníků.

Činnost: - výškové práce - ořez, kácení stromů - údržba zeleně. Prodej: - palivové dřevo.

Stavební práce ve výšce pomocí horolezecké techniky. - nátěry ocelových konstrukcí, fasád a střech - čištění střech a fasád - sanace povrchů betonových věží, komínů, přehradních hrází, mostů - demolice komínů a jiných exponovaných objektů - prořízka a kácení stromů postupných rozebráním - zabezpečení svahů a skalních stěn - mytí oken a ...

Petr Bouček s.r.o. se zaměřuje na výškové práce, rizikové kácení, stavbu lanových parků, stříšek a světlíků.

MIMOLESNÍ.CZ Provádíme: -ošetření-mimolesní dřeviny-stromolezecká technika -rizikové kácení -frézování pařezů -štěpkování -výsadba stromů, keřů -zakládání, rekonstrukce-parky, zahrada, zahrady, doprovodná zeleň -smluvní údržba zeleně -tvorba projektů, projekty -posudky dřevin -zpracování žádostí povolení ke kácení -zajištění ...

Zahradní centrum, zahradnictví, zahradnická činnost. Komplexní servis v oblasti okrasného zahradnictví: -produkce okrasných rostlin, okrasné rostliny-trvalky, listnaté a jehličnaté keře a stromy -prodejem kompletního sortimentu okrasných rostlin (trvalky, letničky, dřeviny) a ovocných dřevin. -návrhy, realizace a údržba soukromé zeleně ...

Provádíme zahradnické práce, realizace zahrad, zavlažovací systémy, stavby a údržbu sportovních ploch a trávníků, kácení stromů.

-Poskytování technických služeb Provozování pohřební služby

Společnost ZÁMECKÝ DVŮR s.r.o. zajišťuje údržbu zeleně, čištění komunikace, rizikové kácení další podobné činnosti.

Projekce, realizace, úpravy, zakládání - zahrady. Služby: - údržba veřejné zeleně - prořezávání dřevin - odstranění pařezů - kácení stromů - rekultivace devastovaných ploch. Prodej: - kameny - substráty, hnojiva, trávní osiva a postřiky - zahradní a lesní technika. Sídlo firmy: - Zahradní 84, Bohuslavice u Hlučína.

Naše společnost TEDOS Mikulov s.r.o. sídlící v okresu Břeclav se dlouhá léta věnuje správě a údržbě nemovitostí včetně poskytování veřejných oprav komunikací, chodníků, parkovišť, laviček, veřejného osvětlení atd. Služby společnosti Tedos Mikulov, s.r.o.: správa a údržba nemovitostí bytový a nebytový fond města poskytování technických ...

Společnost MoVa zahrady s.r.o. se specializuje na modernizaci zahrad - stromy, pokojové, řezané rostliny, mechové obrazy, zeleninová sadba a další.

Realizace zahradnických úprav -terénní úpravy pozemku -založení záhonů -výsadby rostlinného materiálu s kůrováním založení trávy -pokládka kobercových trávníků -řešení problematických míst a svahů v zahradě. -realizace okrasných, koupacích jezírek a vodotečí -práce s kamenem -práce se dřevem -realizace menších dřevěných teras a ...

E-shop s přípravky pro péči o zahradu a trávník. Prodej robotických a vřetenových sekaček, zahradního nářadí a nářadí pro obrábění půdy. Instalace a servis závlahového systému, venkovního osvětlení, robotických sekaček. Údržby zahrad.

Autodoprava: - silniční - kontejnerová doprava. Stavební činnost: - výkopové práce. Svoz a likvidace odpadů. Celoroční údržba komunikací. Terénní úpravy: - parkové a sadové údržby zeleně. Restaurace U Kočky: - stravování. Kulturní a společenské zařízení: - sál, kapacita 300 míst.

Nabízíme ekologické služby. Zaměřujeme se na výsadbu a údržbu zeleně, úklidové služby, zednické práce, vyklízení objektů, demoliční práce atd.

Zahradnictví La Toscana prodává okrasné rostliny a stromy, bylinky, hnojiva, substráty, postřiky, ovocné stromy a keře a sazenice zeleniny. Mezi další činnosti se řadí návrhy a realizace zahrad, poradenství, údržba zeleně a stříhání keřů.

Zahradnictví Jurka nabízí letničky a trvalky, přísady zeleniny, hlíny a substráty, jiné doplňkové zboží. Zabýváme se také realizací zahrad a výsadbou městské zeleně. Dokážeme provést výsadbu travin, keřů, ovocných stromů i vzrostlých okrasných stromů. Také Vám pomůžeme nebo poradíme s údržbou Vaší zahrady. Zahradnictví se skládá z jednoho ...

Jiří Spisar se zaměřuje na kácení, ořezy, sekání, údržbu zeleně, likvidaci pařezů a štěpkování.

Služby, prodej: -zahradní architektura -projekce, realizace zahrad -okrasné rostliny -zakládání a údržba zeleně.