Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Opláštění a střechy budov. Výroba, montáž, nátěry: - ocelové konstrukce Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. Sanace betonových konstrukcí. Opravy a rekonstrukce střech. Zámečnické práce. Návrhy a realizace zahrad a závlahových systémů.

Společnost VK Zahrady zajišťuje zahradnické, lesnické a floristické - vazačské služby. Naší specializací je navrhování a realizace zahrad a rizikové kácení stromů. Nabízíme profesionální práci obohacenou o osobní přístup malé firmy. Jsme mladý, flexibilní a přesto zkušený kolektiv. Zahradnické služby: - navrhování zahrad - realizace zahrad - ...

Internetový obchod, e-shop, eshop: - vinařské potřeby - výčepní technika - chladící agregáty - solární panely - exotické dřeviny - potřeby pro zvířata - zahradní jezírka Montáž: - vinařské a výčepní technologie.

Městské služby Rousínov, příspěvková organizace, zajišťují veškeré technické služby. Provádíme údržbu chodníků, místních komunikací, veřejné zeleně, úklid města i provoz koupaliště. Sídlíme na Sušilově náměstí. Naše služby: - údržba místních komunikací, chodníků, veřejného prostranství, autobusových čekáren a zastávek - zimní, letní údržba ...

Prodej: - bonsai, bonsaje - rostliny do zahrad - kamenné lampy - Koi kapři. Kompletní realizaci jezírek okrasných i koupacích, potůčků, vodotečí, malých studánek a různých vodních prvků. Realizace zahrad.

Služby: - vysazování, ořez, odstranění stromu - zabezpečení a zhodnocení stromu - školení a vzdělávání

Zahradní architektura - návrhy, realizace zahrad.

Specializace na výškové práce. Rizikové kácení stromů. Omlazování a celková údržba stromů.

Úklidové služby pro Břeclav, Hodonín a Znojmo: - pravidelné - jednorázové Služby: - ostraha - správa budov - čištění a údržba kanalizací - údržba zeleně. Jsme součástí franchisové sítě společnosti ATALIAN.

Služby, servis: Zahrady, zahradnictví: -návrhy -realizace -udržba.

Prodej: -hrnkové květiny -letničky, balkonové rostliny -bonsai, ovocné, okrasné stromky a keře. Služby: -výzdoba interiérů, realizace -zakládání okrasné zahrady

Služby: - kácení stromů - kácení stromu v omezených prostorech - směrové kácení stromů - přes vzrostlých stromů - výsadba stromů - příznivé ceny - doprava zdarma do 30 km od Brna

Služby: - komplexní ošetření stromů - rizikové kácení - hodnocení provozní bezpečnosti stromů a návrhy ošetření - dendrologický průzkum - výsadba dřevin

Služby - realizace a údržba zahrad - realizace jezírek - závlahové systémy - kácení stromů.

Činnost: - lesní semenářství - arboristika - výškové práce.

Prodej: - palivové dřevo. Služby: - údržba zeleně - sečení trávy - kácení stromů - likvidaci náletových dřevin.

Zahradnické služby: - návrh, realizace okrasných zahrad - zakládání trávníků - pokládka travních koberců - návrh, montáž závlahových systémů.

Společnost Lesy Horňácko, s.r.o. poskytuje komplexní lesnické služby. Věnujeme se pěstební činnosti i samotné těžbě dříví. Provádíme také revitalizace a údržbu zeleně měst, obcí a v zámeckých parcích, dále údržbu elektrovodů spočívající v odstranění či okleštění stromoví v ochranném pásmu elektrického vedení. Zabýváme se také výrobou, prodejem a ...

Služby: - návrhy a realizace zahrad - údržba zeleně - výsadba - zakládání trávníků

Výroba: -stavební firma -projekční kancelář -kompletní služby pro tvorbu přírodních koupacích biotopů (přírodních koupališť) a profesionální tvorbu projektové dokumentace.

Péče o stromy, služby: - prořez stromů - rizikové, běžné kácení - zajištění koruny vazbami.

Provádíme všechny druhy úklidů, od běžných až po předkolaudační, zahrnující řadu čistících a mycích procesů. Kromě úklidu firem a domácností se zabýváme komplexní údržbou zeleně a travních ploch.