Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Duhová zahrada provádí realizaci a údržbu zahrad.

BioEnviro, s.r.o. se specializuje na výrobu produktů na bázi bakterií.

Správa nemovitostí a údržba budov, technická a energetická správa budov, správa majetku, bezpečnostní služby, ostraha objektů, úklidové práce, údržba zeleně.

Pavlína Fričová v Zahradě na jedničku zakládá nové záhony, trávníky a provádí údržbu zahrad.

Realizace zahrad. Prodej palivového dřevo.

Společnost JELO AKŠILE s.r.o. prodává palivové dříví, provádí výškové kácení, ořez stromů a další lesnickou činnost.

Provádím kompletní zahradnické práce. Nabízím práce od samotného návrhu, až po realizaci vaší vysněné zahrady. Zajistím také sekání trávy, údržbu zahrady, práci s křovinořezem i výsadbu a údržbu živých plotů. Kovovýroba plotů, branek, pantů.

Celororoční údržba a opravy cest, komunikací, parkovišť, chodníků a nemovitostí. Čištění fasád, objektů, průmyslových a výrobních technologií, vodotečí. Údržba zeleně a kultivace pozemků, krajinotvorba. Regenerace přírodních ploch, parků, industriálních a průmyslových zón.

Projektování, realizace a údržba zelených prostor - zahradní a krajinná tvorba. Zahradní architektura.

Realizace, údržba zahrad: - výsadba - travní porost - vertikulace - hnojení - chemické odplevelování - kácení, zdravotní řezy stromů.

Práce: - zámečnické - drobná údržba bytů a domů - údržba zahrad - hodinový manžel.

Nabídka služeb: - řez ovocných stromů, keřů, živých plotů - sekáni zahrad a kolem silnic - výsadba stromů, keřů, rostlin, živých plotů - založení trávníků - realizace okrasných záhonů, skalek - kácení rizikových stromů. - revitalizace zeleně - další práce kolem zahrad - výkopové a zemní práce - odvoz odpadů - rekonstrukce bytů, domů, ...

Služby: - návrh, realizace zahrad - rekonstrukce zahrad.

Hodinový manžel - instalatérské práce - zámečnické práce - tesařské a stavební práce - úpravy interiérů - údržba zahrady - nákladní autodoprava.

Návrhy, projekce, realizace a údržbu zahrad - zakládání trávníků výsevem nebo pokládáním trávníkových koberců - výsadba okrasných dřevin - zakládání, okrasných a koupacích jezírek - pravidelná údržba zahrad - sečení a údržba trávníků - realizace a údržba veřejné zeleně - návrhy a realizace závlahových systémů - návrhy a realizace střešních ...

Realizace zahrad a veřejné zeleně: - návrhy zahrad - údržba trávníku a zahrad - sečení trávy v parcích, zahradách a městech - pokládka trávníkových koberců - terénní úpravy. Odborné stříhání stromů. Kácení a ořezy stromů. Odklízení sněhu ze střech a komunikacích.

Návrhy, realizace a údržba zahrad. Dlažby, zídky ploty, pergoly. Zemní práce. Zahradní a koupací jezírka. Závlahový systém toro. Sportovní plochy a golfová hřiště. Zimní údržba. Zahradní E-shop.

Zahradnické práce a sadové úpravy Pavel Žemba provádí návrhy, realizace, údržbu zahrad, zahradnické práce.

Pavel Štěrba je hodinový manžel, nabízí: - údržba zahrad, sekání trávníků - drobné zámečnické a klempířské práce - pokládka zámkové dlažby - truhlářské práce - elektrotechnické práce - instalatérské práce - malířské práce - opravy a rekonstrukce v domácnosti.

Služby: - rizikové kácení stromů za použití stromolezecké techniky - výkup, prodej kulatiny. Prodej: - vánoční stromky - oleje, řetězy do motorových pil (Stihl, Husquarna).

Společnost Lesostavby Frýdek-Místek a. s. řeší státní zakázky: - opravy výtluků Jetpatcher - pronájem stavebních strojů - zahradní a parkové úpravy - výroba, prodej stavebního řeziva - prodej a doprava palivového dřeva - syncrofalke, procesorová lanovka. Stavební práce: - práce na vodních tocích, úprava koryt a jezů - gabiony, ...

Činnost: - projektování, realizace, údržba zahrad - prořez stromů - sečení trávníků.

Činnost: - výškové práce - ořez, kácení stromů - údržba zeleně. Prodej: - palivové dřevo.

Provádíme zahradnické práce, realizace zahrad, zavlažovací systémy, stavby a údržbu sportovních ploch a trávníků, kácení stromů.

Společnost ZÁMECKÝ DVŮR s.r.o. zajišťuje údržbu zeleně, čištění komunikace, rizikové kácení další podobné činnosti.